maanantai 9. heinäkuuta 2012

Pitkät kissat vs. pitkät koirat

Pitkä kissa -postauksen kommenteissa Tuutusen basaarin ella muisti havainnollisen Kamut -sarjakuvastripin. Viikonloppuna tein havainnon että on niitä lämpötilan mukaan venyviä koiriakin. Kukapa muukaan kuin vanha tuttumme Otso näyttää meille esimerkkiä:


Hyvin se spanielikin venyy, mutta ei aivan niin hyvin kuin kissa! Toisenkin havainnon tein lämmöstä ja koirista. Aivan mahdoton läähätys kuuluu koirien kesään. On se niin kiva että kissojen ääntely ei lisäänny samassa suhteessa mitä lämpötila nousee. Vielä täytyy mainita että Otsollakin on kesäturkki. Kaverin tassut näyttävät suhteettoman suurilta ja mielettömän ihanilta lyhyen turkin kanssa.Translation: Cocker Thermometer.

4 kommenttia:

 1. Koiramittari ei siis näytä yhtä paljon kuin kissamittari? Otolla on komea kesäturkki ja hyvät uimaräpylät. Minulla nousee aina verenpaine vaarallisen korkealle kun näen helteellä autoon jätettyjä koiria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirilla ja kissoilla on erilainen sietokyky, joten mittareiden kalibroiminen samoihin asteisiin on hankalaa, ellei vallan mahdotonta.

   Poista
 2. Ehkä koirien mittarissa puuttuvat lisäasteet voi tulkita ulkona roikkuvan kielen määrästä? Jos läähätin miltei viistää maata istuvalla koiralla, ollaan samoissa asteissa pisimpien kissojen kanssa?

  Otso on sitten hurmaava lammasmaisine kesäturkkeineen ja jättitassuineen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava huomio ella! Roikkuva kieli on siis otettava mukaan kun mittaria tulkitsee.

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!