tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kiinteistökeisari valvoo

Eli asukastarkastukset jatkuvat

Sijaiskodin vuokrakämppään saaduista vuokralaisista kerroin toukokuussa. Kesä on edennyt jo yli puolenvälin. Vuokrayksiöstä avautuvat näkymät ovat muuttuneet radikaalisti. Näkymät olivat kauneimmillaan omenapuiden kukkiessa, nyt pienet omenanraakileet koristavat näkymiä. Vuokralaisten perhekoko on kasvanut. Lisääntyneestä väkimäärästä huolimatta ei vesimaksuja ole tarvinnut korottaa. Siitä syystä että asuntoon ei tule juoksevaa vettä. Kiinteistökeisari on näkemäänsä tyytyväinen.


Jopa niin tyytyväinen että asukastarkastukset voidaan suorittaa maasta käsin. Ovella ei käydä kurkkimassa. Näin ei häiritä perheen rauhaa. Vuokralainen tosin välillä pitää melkoista meteliä, päästelee varoitusääniä. Siitä ei ole niin suurta haittaa että varoitusta joutuisi antamaan.

Translation: Landlord is Pleased.

12 kommenttia:

 1. Kovin asukkaita ja heidän yksityisyyttään kunnioittava tämä grynderi:)

  VastaaPoista
 2. Ei ole niin helppo saada kunnon vuokralaisia nykyään. Kiinteistökeisari Myrsky lienee tyytyväinen, etteivät asukkaat laita paikkoja remonttiin vaan suuresta perhekoosta huolimatta asustelevat siivosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinteistökeisari on hyvin tyytyväinen. Villejä bileitäkään ei asunnossa ole järjestetty.

   Poista
 3. Miten hauska!!! Useamman kerran jouduin lukemaan ja vahnoja postauksia katsomaan ennenkuin ymmärsin!! Mietin että mitä se Myrsky höpisee?? On Myrsky saanut hienot kesävuokralaiset ja velvollisuudet hoituvat silloin leppoisasti Kiinteistökeisariltakin ;D ;D
  Hienoa Myrsky!!

  VastaaPoista
 4. Siis onko Keisari niin armollinen, ettei koetakaan tehdä lähempää tuttavuutta? Vau!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi asia on niin. HUOM: Toistaiseksi. Myrsky ei kovin innokas lintujen perään, pienjyrsijät ja oravat ovat enemmän kissan mieleen. Tosin, pihalta löytyy aina välillä höyheniä, joskus olen roskiin korjannut jonkun tipusen.

   Poista
 5. Mitenköhän sen vuokran laita? Onko maksettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuokraa hoituu laulaa lurittelemalla sekä pitämällä hyttyset ja muut öttiäiset pois pihalta.

   Poista
 6. Kovin on komea isännöitsijä! Tunnollisen ja kohteliaan oloinen myös, kun antaa vuokralaisten pitää yksityisyytensä :D

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!