maanantai 16. heinäkuuta 2012

Sadepäivän turhautuneisuutta

Mindyllä oli eilen känkkäränkkäpäivä. Sijaiskodissa oli eilen illalla samankaltaista ilmassa. Myrskyä ilmeisesti otti lievästi päähän sadekeli. Ulkona olisi ollut paljon kaikkea mielenkiintoista, mutta se sade... Kissa kyllä ulkoilee säällä kuin säällä, mutta ei se sade kaikista mukavin ulkoilukeli ole. Varsinkin jos se on jokapäiväistä. Tuntuu ihan siltä että nyt heinäkuussa on satanut harva se päivä. Joten vuorossa oli sisäleikkejä ja tutkimusmatkoja sijaiskodin seinien sisäpuolella. Joka ikinen paikka sisällä oli nuohottava ja tutkittava tarkasti. Ensin tutkittiin vaatehuone ja sieltä tiputettiin hyllyltä varapeite.


Tässä on vuorossa wc:n tarkastus.


Ensin tietysti kokeiltiin kynsillä valkean korin kestävyyttä.


Hyllylle teki Myrskylin mieli.

Siellä on lepäilty aiemminkin. Myrsky on taitava kaveri mitä hyppimiseen ja kiipeilyyn tulee. Bloginpitäjä tässä se hermoheikko kaveri on. Hylly on nimittäin melkoisen kapea. Tavarat saattavat tulla sieltä helposti alas, ja kissan päälle. Hyllylle kiivetäänkin henkilökunnalta salaa.

Huomatkaa tarkkaavainen ilme. Ja ne viikset!

Houkuttelin kissan pois vessasta kaivamalla esiin vanhan sisälelun, pätkän pakkausnarua
Seuraksena oli hepuli ja rullalle menneet matot. 

Sohvan allekin kissa mahtuu. Bloginpitäjä ei edes viitsi sinne yrittää ahtautua.

Kuvia sohvan alla olevasta kissasta piti ottaa salamavalon kanssa. Voi kauhistus. Päivät lyhynevät ja pian salamaa tarvitaan keskellä päivää...

Translation: It´s Raining and It´s So Boring...

11 kommenttia:

 1. Ihan hyviltä askareilta nuo näyttävät!

  Minäkin jo ryhdyin miettimään minkälaista valoa haluan uutta harmaata seinää koristamaan...Aika pimeää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisi saderintama pikkuhiljaa väistyä. Ja hieman enemmän aurinkoa olisi aika kiva juttu.

   Poista
  2. Pitäis vissiin jonkinmoiset aurinkotanssit pistää pystyyn!

   Poista
 2. Ihan pakko on syksyn olla lämmin ja aurinkoinen. Ymmärrän Myskyä, eilen olin vintillä touhuamassa kun koko päivän satoi. Nero ei paljon piittaa, paitsi että olen bongannut sen sängystäni tavallista useammin yöaikaan. Kissalla on vapaa pääsy piharakennuksiin, joten niissä riittää tutkittavaa. Pilvisyys saa aikaan syksyn tunnun, vaikka vielä on kesää jäljellä... vielä tulee kauniita päiviä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pakko! Ehkä ne aurinkoiset päivät tulevat sitten kun lapsilla alkavat koulut...

   Poista
 3. Myrsky on selvästi löytöretkeilijä ;)
  Ei vaan, kyllähän tää sade pännii, kun on jatkuvaa. Meidän Gebsuakaan en harvoina sateettomina hetkinä ole valjaissa puutarhaan ottanut, kun siellä on kuitenkin kaikki niiiin märkää. Kissahäkissä sentään on vähän katosta ja lattiat puuta, mikä kuivuu nopeaan. Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna keskiviikkona olisi aurinkoista (tai ainakin sateetonta) luvassa. Toivotaan näin.

   Poista
 4. Aika pitkäs säkin, Myrsky, venyt. Ettei sussa vaan olis mäyräkoiraa suvussa? Komeet on noi sun viiksen vipattimes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan tuota mäykkyä löytyäkin. Sukujuurista kun ei ole minkäänmoista hajua. Viiksillä on muuten kiva kutitella sijaismamman poskia kun se nukkuu. Kannattas teidän molempien kokeilla!

   Poista
 5. Voihan tylsistyminen! Myrskyllä se on varsin ymmärrettävää, kun ei viitsi ulos sateeseen. Mutta tosiaan Mindyn olemus vihjasi, että sade vaikuttaa mielialaan, vaikka viettää kaiket päivät sisällä muutenkin.
  Myrsky on Mindyn näköinen viiksikuvassa, vaikka Mindyllä ei just noin komeita viiksiä ole, mutta varsinkin katse on kovin tuttu. Hassua, kun yleensä nämä raitapaidat ovat kuitenkin selvästi omanlaisensa näköisiä.

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!