maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kaksi uneliaan kaunista raitapaitaa

Raita on aina varma valinta.


Kuosiin luottavat niin tavikset kuin suuren luokan maailmantähdetkin.


Kyllä! Hän on Norah Jones ja hän pukeutui eilen raitapaitaan. Olin Pori Jazzeilla kuuntelemassa häntä. Norahia olin odottanut jo monta monituista vuotta, ja eilen unelmani tuli toteen. HS kirjoitti konserttiarvostelussaan näin: "Norah Jones huipensi Pori Jazzin uneliaan kauniilla keikkallaan."
Sitä se olikin. Olin aivan mykistynyt.

Translation: Norah in Stripes.

10 kommenttia:

 1. Varmasti upea kokemus! Raita rules ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen vieläkin ihan fiiliksissä! (Itsekin meinasin laittaa eilen raitapaidan, mutta päädyin kuitenkin valkoiseen teeppariin.)

   Poista
 2. Jee! Norah in Stripes! Hienoa että hän osaa pukeutua. Olisi ihan kiva kuulla (no itsestänihän se on kiinni) hänen uudempaakin tuotantoa, se hittilevy kymmenen vuoden takaa ei kolahtanut, kun oli liian pliisu ja varman päälle siloteltua hissimusiikkia (omasta mielestäni). Kai hän on jo kehittynyt ja uskaltaa vähän revittääkin, lahjakkuutta varmasti löytyy.
  Myrskyn lahjoja ei sen sijaan käy kiistäminen. Tyylitietotaito viimeisen päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laulunlahjoja tuolla naisella on vaikka muille jakaa, ja musiikki on koko ajan muuttunut ja muovautunut. Ja niin kauniskin hän on!

   Ja Myrskykin on kaikipuolin lahjakas!

   Poista
 3. Hienoa että kävit Porissa. Se on tässä parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, jostain kumman syystä sinä käväisit mielessäni pari kertaa! Porin keskusta oli oikein kivan oloinen paikka jazzien aikaan ja pisteenä i:n päällä oli aurinkoinen sää. Kolmella kätkölläkin tuli käytyä jazzkadun lisäksi. Millainen paikka Pori mahtaakaan olla arkena? Kovin usein Porissa en ole käynyt, kolmen tunnin ajomatka aika puuduttava...

   Poista
 4. Kyllä Ms Jones tietää mikä on muotia pukeutumisessa!

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!