lauantai 28. heinäkuuta 2012

Rakkaudesta se

Kissakin raapii

Naukulan Mamma pohti eilen miksi Helmi on ryhtynyt raapimaan kynsiänsä perintönojatuoleihin. Selkeää vastausta siihen ei löytynyt.


Tässä vähän venyttelen...

Sijaiskoti tarjoaa yhden vaihtoehdon:

Ai kato! Raapimisjalka!

Se on rakkaus mikä laittaa kissan raapimaan ja teroittamaan kynsiään.

Ai se teki kipeää? *Pusu*

Ei meillä sijaiskodissa aina herkkiä hetkiä vietetä. On se kissallakin joskus niitä huonoja päiviä. Anteeksi kuitenkin annetaan ja saadaan, kavereita ollaan vaikka joskus kynsiä ja hampaita näytetään tai huudetaan.

Translation: Love Scratch.

12 kommenttia:

 1. Pusu ♥
  te ootte niin söpöjä!

  VastaaPoista
 2. Vai sellaista rakkautta teillä ilmassa. Aikas jännää jos ei vaarallistakin sanoisinko. Kissat ovat kyllä kynsienkin käytössä tosi yksilöitä, esim meidän Bèla ei niitä käytä koskaan ihmiseeen, vaikka olisi putoamassa. Nipsu sensijaan ei anna niitä kynsiään edes leikata ja ruokapöydän perintötuolit ovat myös saaneet kokea kynsien kosketuksen. Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein tiedä mikä laukaisee raapimisen, joskus vain käy niin. Ja tämä tapahtuu ehkä kerran kuukaudessa. Se kyllä loppuu lyhyeen kun alan kiljumaan:D

   Poista
 3. Rakkaudesta se kissakin raapii ♥

  VastaaPoista
 4. Aika paikoillaan pysyvä jalka ottaen huomioon, että pelkkä kuvien katselu meinaa kutittaa. Pusu lopuksi on hyvin tärkeä osuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikallaan pysyminen vaatii paljon! Onneksi se on vain hetken...

   Poista
 5. <3 voih! Mä luin lehdestä että Myrsky on käyny Vihannissa ja kaatanu asuntovaunun, aika voimakas toi teidän Myrsky! http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288487441900.html?pos=ok-nln

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis asuntovaunu. Ei voi olla mahdollista. Mutta toisaalta.. Myrsky on kirjoitettu isolla kirjaimella.. Ei. Se ei sittenkään ollut sijaiskodin Myrsky. Myrsky oli kotikulmilla koko viikonlopun.

   Poista
 6. Akuhironta on ihan terveellista, kesaisin vain vahan tuskallista kun on ohut vaatekerta tai ei vaatekertaa ollenkaan.

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!