perjantai 6. heinäkuuta 2012

Pitkä kissa

Edellisen postauksen kommenteissa Naukulan Mamma totesi seuraavaa:

"Kissa pitenee ja litistyy = Lämmintä piisaa"

Tätä voitaneen jo pitää Naukulan viisautena, eikö? Mutta näinhän se on. Paavon ja Harmin kotiväki tiesi kertoa siitä jo kesäkuussa. Tajusin juuri että minulla oli edellisessä postauksessa sama otsikko kuin Heidillä. Ei kai se maailmaa kaada?

Sijaiskoti julkaisee nyt oman (ja yhden monista) versioistaan pitkästä kissasta:


Erään huomion olen lisääntyneen lämmön ja valon myötä pannut merkille. Kesän edetessä tänne laittamani kuvat vain suurenevat entisestään. Minulle tulee melkein pakottava tarve laittaa näytille aina vain niitä erittäin suuria kuvia. Johtunee siitä että Myrsky on helpommin kuvattava koska se pysyy lämmön vuoksi enemmän paikoillaan ja saan kuvat (omasta mielestäni) onnistumaan johtuen loistavasta valon määrästä.

Kuinkahan paljon minulla on maksettua tallennustilaa jäljellä? Oh my, täytynee tarkistaa.

Harrastushan tämä bloginpitäminen on, siis ainakin jossain määrin. Harrastuksiin uppoavasta rahasta ja harrastamisen kalleudesta olen kuullut seuraavan viisauden:
"Se on huono harrastus jos siihen ei kaikki rahat mene!"
(Onneksi tallennustila ei maksa paljon.)

Yhden harrastuksen voin mainita mikä on kallis. Se on metsästys. Tai ainakin sen aloittaminen. Mitäs niitä muita kalliita harrastuksia on? Ilmeisesti ainakin puutarhanhoito...

Translation: Long & Tall Moggy.


14 kommenttia:

 1. Blogit on tosi kiva harraste, sekä kirjottaa, lukee ja varsinkin äippä tykkää kuvata. Ihan niiku sunkin sijaisäiti (lue sun pysyvä ihkuoikee äiti).

  Puutarhanhoito kallista? Ei kai, kyl mä ihan ilmaneesta siäl kupsuttelen, keh heh. Ilosta menoa sullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuules Myrsky, sinä taidatkin olla teidän talouden ahkerin ja innokkain apulainen. Siis mitä kuoppien kaivamiseen tulee. Toivottavasti Tuisku on yhtä reipas ja innokas:D

   Poista
 2. Kissan lämpötalous on hienosti suunniteltu. Minulla ei ole kalliita harrastuksia, kamerakin on melko pieni investointi ja kestää monta vuotta. Puutarhanhoitokaan ei mielestäni ole kallis harrastus jos ei koko ajan osta kalliita vempaimia/taimia/puutarhakirjoja/rakenteita.... Shoppaaminen on kallis harrastus, onneksi en pidä siitä. Kirppisshoppailu kiinnostaa, mutta siinäkään en saa kovin paljon rahaa kulumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin harrastan kirppisshoppailua, sen talouteni kestää. (Auta armias jos kaiken ostaisi uutena.) On ihana tehdä löytöjä! Tänään kuljetin kotiin vanhan ruskean apteekin pullon ja pienen tuolin, sitä voi vaikka rahina käyttää. Tähän voisi lisätä vielä yhden viisauen: "Täytyy riittävän usein käydä niin tulee niitä löytöjä vastaan enemmän" Hahaa...

   Poista
 3. Jaa puutarhanhoito kallista? Kyllä mun palkka just siihen riittää, paitsi niinä kuukausina kun innostun shoppaamaan ;) Kyllä onkin Myrsky pitkäksi venähtänyt. Ja mainio tuo Naukulan mamman viisaus! Niin totta. Meillä kissat majailee helteillä pääosin pojan yläkerrassa, mikä on talon kuumin paikka... huoh, paitsi onhan ne tietty ulkonakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus täälläkin Myrsky lymyilee vintissä. Peltikaton alla se vasta kuuma onkin, mikähän idea siinä oikein on? Ei noista kolleista aina ota selvää...

   Poista
 4. Kissojen nautinto vain lisääntyy kesällä. Joskus vain vaihtavat vaikka matolta lattialle, muuten ei huomaa, että helle haittais. Myrskyllä on suojaisa paikka; ei kukaan astu päälle.

  Minäkin tykkään isoista kuvista. Vanhoja omia tekstejä tutkiessa kuvat on hölmän pikkasia.

  Täytyy tunnustaa, että en ymmärtänyt mitä tarkoitit maksetulla tallennustilalla. En ole maksanut mitään; olisiko pitänyt? : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoa mikä helteellä huolestuttaa on se että juoko kissa riittävästi?

   Blogger on ilmainen. Tai niin luulin. Pääsiäisen tienoilla olin käyttänyt ilmaisen tallennustilani. Sitä oli sitten luottokortilla ostettava lisää:
   http://moggydays.blogspot.fi/2012/04/paasiainen-on-jo-ovella-ja.html

   Poista
  2. Mää nyt sekoilen toisiin kommentteihin mutta oliko oikeesti bloggerin tallenustila vai picasa kyseessä? Mulla meinaan tuo picasa hyppäs täyteen heti, mutta poistamalla sieltä yimääräisiä, niin johan taas on mahtunut ;)

   Poista
  3. Tämä on blondille mysteeri, en ole sen enempää sillä päätäni vaivannut. (Varmaan pitäisi?) Lisätila maksoi vain reilut viisi euroa.

   Poista
 5. Tiedä nyt sitten siitä viisaudesta. Ehkä ennemminkin tunnettu tosiasia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naukulan Mamman fiksuutta kiistämättä on todettava, että faktahan tämä on. Aiheesta on olemassa myös havainnollinen Kamut-sarjakuvastrippi: http://i31.tinypic.com/npj7us.jpg

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!