torstai 19. huhtikuuta 2012

Takaisin oikeissa mitoissa

Edellisessä postauksessa ihmeteltiin Myrskyn hännän pörheyttä. Häntä on pysytellyt tänään oikeissa mittasuhteissa. Nyt bloginpitäjä kummastelee bloggerin uutta ulkomuotoa. Siis tätä kohtaa missä tekstiä väännetään. Eiköhän tähän totu, mutta jokunen moka saattaa tulla, tai ainakin sormi mennä suuhun. (Tosin se mahdollisuus on että tämä voi jopa olla helppokäyttöisempi.)

Eilen sijaiskodin postilaatikosta löytyi kirjekuori ja sitä sitten ihmettelimme ja ihastelimme. Kirje tuli Pirkolta, elämää ja elämyksiä blogista. Onnetar tai Onni (saa itse valita sukupuolen) suosi meitä arvonnassa. Pirkon kotona asuu muuten vampyyri, kannattaa linkin takaa käydä katsomassa minkälaisesta vampyyrista on kysymys.

(Tämä on oikea hännän koko.)

Kirjekuoren sisältä löytyi ihana kirja koristepuutarhoista. Sijaiskodin puutarha on tosin mallia savage, mutta nyt pienoinen puutarhakärpänen on syksyn-talven aikana päässyt puraisemaan, sitä kun on lukenut ja ihastellut blogeja. Suuri kiitos tästä kuuluu Saaripalstan Sailalle.

(Huomatkaa bloginpitäjän katu-uskottavat sukat.)

Kirjan lisäksi kuoresta löytyi italialainen kirjanmerkki/kalenteri. Se on vuodelle 2013, mutta aion ottaa sen jo aiemmin käyttööni. Minulla on aivan surkeita kirjanmerkkejä. Repäisen palasen kirjekuoresta, ilmaisjakelulehdestä tai suunnilleen mistä vain ja työnnän sen sivujen väliin. Kyllä nyt kelpaa!

Kissa ei kirjoista välitä, tosin kirjat saavat bloginpitäjän jymähtämään paikoilleen, useasti makuuasentoon, ja siihen kylkeen on sitten mukava liimautua. Joten siinä mielessä kirjat ovat kyllä kivoja.
Yhdessä tutkimme kalenteria.

Tässä bloginpitäjä tekee vertailua.

Kalenterista löytyi yksi erittäin paljon Myrskyä muistuttava kissa. Kumpi kissoista olikaan komeampi? Myrsky oli sitä mieltä ettei kuvan kissa ole lähellekään yhtä komea kuin hän. Kissa ilmaisi mielipiteensä menemällä juomaan ja jättämällä kalenterin tutkistelun bloginpitäjälle.

Myrsky teki mielipiteensä selväksi.

No niinhän se varmasti onkin. Myrsky on komeampi. 
Kirjekuori oli mennyt Itellan käsissä rikki, mutta sisältö oli priimaa. 
Kiitos Pirkolle!

Translation: Greetings from Béla & Co.

10 kommenttia:

 1. Komea raitahäntä! Huomaan, että Myrskyllä on oma kotialttari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, näinhän se on:) Tosin suitsukkeet ja votiivikynttilät puuttuvat, mutta se johtuu paloturvallisuussyistä.

   Poista
 2. Kiva, että kirjanmerkeille löytyy käyttöä. Ehdottomasti olen samaa mieltä Myrskyn kanssa, että komeudessa voittaa italiaanot. Hmm, oliko tosiaan kuplapussi saatu rikki? No pääasia tietysti että sisältö kunnossa. Onnea vielä kerran ja ole hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne italiaanot komeita, se myönnetään, mutta kotimainen kolli on vielä komeampi. Rikki kuori oli, ja posti oli täällä päässä lätkäissyt siihen kuoreen tarran että vaurio havaittu päällyksessä. Mutta no problemo.

   Poista
 3. No ei tietenkään mikään kirjanmerkkikissa pärjää Myrskylle. Ensinnäkin niistä puuttuu 3D-ominaisuus. Sehän toisaalta tekisi niistä kirjanmerkkeinä hyödyttömiä.
  Kyllä on Myrskyn hännässä upeat raidat! Todella katu-uskottavat! (Vrt sukat :-D)

  VastaaPoista
 4. Ja tuoksukin puuttuu!
  Sitten kootut selitykset ♥-sukista. Ostin pakkauksen tyyliin viidet sukat yhden hinnalla. Mukana oli yhdet raitasukat (saanko bonuspisteitä niistä?) vielä kaksi muuta paria ♥-sukkia ja yhdet neutraalit. Ajattelin että kukaan ei niitä näe kun minulla on kengät jalassa. Ja nyt koko maailma näkee ne:D
  Vielä vähentääkseni uskottavuuttani, tunnustan, että sukkapakkauksen ostin citymarketista. Lastenvaateosastolta.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut Onnin suosiosta! Kyllähän Myrsky on ehdottomasti komeampi kuin mikään kuva. Raitahäntäkin on hieno, sekä sileänä että pörhistettynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus se suosii. Se Onni.
   Häntä on hieno, ja mielestäni se on parhaimmillaan kun se on koukkuasennossa.

   Poista
 6. Hyvä häntä, oli se sitten niin tai näin :)

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!