lauantai 21. huhtikuuta 2012

Mikä onkaan tuo haju?

Tulin eräänä päivänä tällä viikolla töistä kotiin. Tarkka nenäni haistoi sen heti. Ulko-oven läheisyydessä lievästi sanottuna hieman haiskahti. Ja mikä pahinta, haju oli kulkeutunut kuistillekin, sisätiloihin.

...nuuhkuti nuuhkuti...

Mikä se haju olikaan? Se oli kissanpissa. Joku hävytön kissa oli käynyt ruikkaamassa ovella. Useasti Myrsky haistelee ovenkarmia ennenkuin se menee ulos. Tällä tavoin ei ole aiemmin haissut. Aivan karmea haju. Kuinka oli mahdollista että se oli kulkeutunut sisällekin? Todennäköisesti henkilökunnan kengänpohjissa oli kulkeutunut sisälle hiekkaa tai hajuhiukkasia tai molempia. Vihikissa Myrsky otti asiakseen selvittää minkä kenkien pohjassa se oli sisälle tullut.


Hajuhaitoista päästiin kuuraamalla lattiaa ja ruiskuttamalla ovekarmia tolulla. Katsottuani videotallenteen päätin pestä siinä näkyvän kuramatonkin. Pesu ei tuonut maton värejä ja loistoa takaisin, vaan päätin hankkia uuden kuramaton. Ilokseni äiti yllätti minut ja toi sijaiskotiin yhdessä isäni kanssa uuden kuramaton. Kyllä nyt kelpaa:


Asiaa! Kiitos äiti♥

Translation: Smells like... What?

10 kommenttia:

 1. Hieno matto! :D Salapoliisi-Myrsky on kyllä söpö tossa videolla. "se on tää kenkä, tää kenkä!! etteks te tajuu!?"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunnan harmiksi kissa ei paljastanut mikä kenkä oli syyllinen:/

   Poista
 2. Olipa Myrskyllä hyvät otteet kenkien kanssa :) !

  VastaaPoista
 3. Syyllinen tuntui selviävän. Vasta huomasin, että Myrskyllä on raidat varpaiden välissäkin. Meillä oli hajuhaitta autossa, joku oli käynyt merkkaamassa sen omakseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo merkkaukset ovat ikäviä. Harmittaa oman(sijaiskissan) puolesta kun tuolla tavoin reviirille tunkevat.

   Poista
 4. Ohhoh, onpas joku ollut melkoinen vieras!

  Vaan hyvin näyttää Myrsky handlaavan homman outojen hajujen parissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyyhän ne hajut tarkoin nuuhkia. Rohkeuttaan pihalle menemisen suhteen Myrsky ei kuitenkaan menettänyt. Ensin oltiin vain hieman hämillään. Myrsky klaaraa kyllä:)

   Poista
 5. Hieno matto! Ja hieno video. Mutta epähieno ja epämukava vieras teillä.

  VastaaPoista
 6. Olen samaa mieltä matosta. Videon kuvasin nyt "järeämmällä" kalustolla kuin viimeksi, tarkkuun on toivottavasti parempaa luokkaa kuin edellinen video.
  Jotkut ne vaan eivät osaa käyttäytyä...

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!