maanantai 2. huhtikuuta 2012

Nostetaanko malja?

Pilkkikilpailusta voitettu pokaali sai laatan ja kaiverruksen kylkeensä. Kiikutin sen perjantaina kotiin. Edellämainitun postauksen kommenteissa Naukulan Mamma ehdotti pokaalia Myrskyn vesikupiksi, jos se ei ole kiertopalkinto. Pokaali on kiertopalkinto, mutta jos sitä kerran kokeilisi? Eihän siitä vahinkoa olisi kenellekään?


Onks tää nyt muka hianoo?

Bloginpitäjä sattui olemaan hieman vallattomalla tuulella, ja päätti kokeilla asiaa. Veden sijasta laitoin pokaaliin (herkku)raksuja. Ajattelin että voi olla mahdoton paikka kyttäillä hetkeä milloin kissa menee juomaan.
Kissa häkeltyi. Ruokaa pokaalista? Pokaali kiilteli kovasti niinkuin kuvasta näkyy. Hämäsivätkö heijastukset kissaa niin ettei se halunnut syödä? Vai oliko ruokailupaikka väärä, sillä tarjoilin raksuja eteisessä. Tai sitten se ajatteli tähän tyyliin: "Hitsi, tää on taas näitä hölmöjä juttuja, en mä mikään sirkuseläin ole!" Kissa jätti raksut pokaaliin ja päätti painella ulos.
Vein pokaalin kissan oikeaan ruokailutilaan. Myrskyn palattua sisälle se paineli ruokakupille (siis pokaalille) ja kas, rouske alkoi kuulumaan.

Tää on kuules hiukkasen hankalaa.

Pitääks tässä istua vai seisoa?

Pokaali osoittautui hankalaksi. Se oli liian korkea Myrskylle. Ergonomia ei oikein ollut kohdallaan. Oikeaa ja rentoa ruokailuasentoa ei löytynyt. Kissathan ottavat omanlaisensa asennon kun ne ruokailevat: Kaikki tassut maahan, eikä kiirettä pidetä. Koirat taas, (no ainakin karhukoirat) syövät seisoviltaan. (Luiden nakertelu on sitten eri juttu.)


Tästä kokeilusta ei sitten mainita eteenpäin ettei kukaan vaan loukkaannu ja syytä minua palkinnon väärinkäytöstä. Puhdistuksen jälkeen laitoin pokaalin palkintokaappiini. Minulla on näet vitriini täynnä vaikka mitä palkintoja (Totuus: Minulla ei ole palkintokaappia, ja tämä on toistaiseksi ainoa pokaalini. Ja sekin vain kierrossa.) 
Jos kirpparilla tulee joku vanha ja matala pokaali vastaan, saatan harkita sen ostamista. Siihen voisin sitten kaiverruttaa laatan: Myrsky. Maailman ihanin sijaiskissa.

Translation: Cheers!

12 kommenttia:

 1. Mua kyllä nauratti ääneen toi "pitääks tässä istua vai seisoa" -kuva :D kieltämättä vähän hankalanoloista..

  VastaaPoista
 2. Myrsky ei ole mikään baarikärpänen, sillä tiskisllä notkuilu ei tunnu sujuvan. Kokemuksesta olen huomannut, että kissat ovat hyvin konservatiivisia monien asioiden suhteen. Oma kuppi paras kuppi. Myrskyllä on komea raidallinen asu, luin juuri jostakin, että nuo ovat nyt hyvin muodikkaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä ettei baarissa notkuta. Terveet elämäntavat ne olla pitää. Niin kissalla kuin henkilökunnallakin. Raitapaita on klassikko;)
   http://moggydays.blogspot.com/2011/09/stripes-goes-never-out-of-fashion.html

   Poista
 3. No mutta kokeiltu on! Kannatan hieman matalamman pokaalin hankkimista :) Jalalliset lasit/astiat ovat ainaa saaneet kannatusta Naukulassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan pakko oli kokeilla. Se kuulosti niin loistavalta idealta.

   Poista
 4. Ai että minuakin nauratti toi pitääks tässä istua vai seisoa! Niin hyvät kuvat ja testit taas!

  VastaaPoista
 5. Kiitos, taas annoit päivälle naurut ja hyvänmielen. Mainio kokeilu, mä taidan kans alkaa metsästään pokaalikolmikkoa....

  VastaaPoista
 6. Ihana :D Ei kyllä todellakaan voi olla kokeilematta, kun oikein ehdotetaan. Kaikenlaisia nautintoaineita pokaaleista on ennenkin lipitetty, niin mikä ettei raksuja.

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!