torstai 12. huhtikuuta 2012

Katoavaista

Kaikki lienee katoavaista. Tällä hetkellä listalla ovat ainakin menneen talven lumi. Lumen perään ei varmaan ihmeemmin kukaan ikävöi. Sillä sitähän saadaan lisää, ehkä vielä tänä keväänä, viimeistään syksyn jälkeen. Uuden lumen sataminen maahan on enemmän kuin todennäköistä.


Katoavat asiat -listalta löytyy myös keinu. Sijaiskodin pihalla on pihakeinu. Se on saanut purkutuomion jo vuosia sitten. Pihalla se kuitenkin edelleen nököttää. Siinä kiipeilevät oravat sekä kissa.


Mikäpä siinä. Sieltä näkee kauas. Kissan painon se kestää. Keinu ei ole enää pelastettavissa, se on aivan laho. Istuinosakin on tipahtanut pois. Olen siinä pari kertaa kuitenkin keinunut. Nyt se ei ole enää turvallista. Ehkä se jollain tapaa saadaan tänä vuonna pihalta katoamaan.


Valitettavasti keinu ei tee katoamistemppua, vaan henkilökunnan on itse ryhdyttävä tuumasta toimeen. Sorkkarauta käteen ja katkaisusirkkeli käyntiin. Keinun perään ei varmaan kukaan surkuttele. Oravilla ja kissalla riittää puita missä kiipeillä ja tähystellä.

Mikä lieneekään herkimmin katoava asia? Se on varmasti onni. Jos sen kadottaa, sitä ei kannata alkaa etsimään. Se tulee luokse silloin kun lopettaa sen etsimisen.

Vaikka asioita katoaa, tulee jotain niiden tilalle. Yhtään lukijaa blogi ei ole vielä kadottanut, päinvastoin: Tervetuloa mukaan kotikammari sekä Elina ja kissalapset!

Translation: Vanishing Things.

10 kommenttia:

 1. Elämä on niin paljon helpompaa kun ymmärtää, että kaikki on pysymätöntä. Ei kannata takertua mihinkään, sitä alkaa vain pelätä takertumisen kohteen menettämistä ja näin pilaa ilon asiasta. Myrskyllä suloinen punainen nenä ja miten se sointuukaan vihreisiin silmiin, kyllä kissa on kaunis eläin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Täytyy osata iloita tästä hetkestä ja näistä asioista mitkä ovat tässä ja nyt.

   Poista
 2. Kiva kiipeilypaikka tuo keinu ja muutenkin sääli, mutta kaikkea ei aina voi pelastaa. Ihanaa, kun lumi katoaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät tuli, lumi suli!
   Tai se sulaa jo kovaa vauhtia...

   Poista
 3. Kollollakin on kova hinku mahdollisimman korkealle taloyhtiön keinussa. Hyvät näköalat korkealta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauan on tärkeä nähdä. Ja maisema näyttää ihan erilaiselta sieltä korkealta.

   Poista
 4. Kyllä on taas Myrskystä ihan mahdottoman komea ja kaunis kuva, niin upea ja muhkea kissa! Ihana vihreä, tarkkaavainen katse, punaruskea nenä ja isot viikset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula:) Kuvaaminen on helppoa kun kuvattana on niin komea kissa!

   Poista
 5. Siis nuo silmät! Tuossa ekassa kuvassa. Upeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole oikein päässyt perille mikä on silmien oikea väri. Se niin riippuu valaistuksesta miltä ne näyttävät.

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!