keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Vuokralle annetaan

Annetaan vuokralle ylemmän tason uudehko yksiö erinomaisella paikalla, 
rauhallisella puutarhatontilla.


Ylemmän tason yksiö.

Heti vapaa. Erinomainen ensiasunnoksi.
Myös mahdollista lunastaa omaksi.

Alemman tason yksiö.

Samalla alueella tarjolla myös toinen yksiö, alemmalla tasolla. 
Peruskorjausta vailla, remonttitaitoisen unelma.

Vartija työssään.

Alueella suoritetaan paikallisvartiointia.
Tämä lisää asuinalueen turvallisuutta.
(Oravia vastaan.)

Vartija kierroksellaan.

Yhteydenotot ja kysymykset:
MyrskyHoo@gmail.com

Ole nopea, sillä nämä viedään käsistä!

Translation: Apartments for Rent.

14 kommenttia:

 1. Heh, ei tarvitse varmaan kauan kaupitella. Meilläpäin ainakin paluumuuttajat vievät asunnot nopeasti. Paikalliset ovat tietysti ensin varanneet sopivimmat. Vartiointi saattaa olla hieman kaksipiippuinen juttu ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin luulen että ylemmän tason asunto menee kuin kuumille kiville. Mutta tuo alempi, no, täytyy varmaan isännöitsijän itse alettava remonttipuuhiin.

   Poista
 2. Tuo alemman tason yksiö rupes heti kiinnostaan, siinnä on sitä jotain :)

  ps. pussit saapuivat. Postausta myöhemmin viikolla. KIITOS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhemmissa asunnoissa on tietynlainen viehätyksensä...
   ps. Ole hyvä vaan:)

   Poista
 3. Myrsky on niin kaunis tuossa Vartija työssään -kuvassa. Hmm. luottaisivatkohan linnut tähän vartijaan....? Vähän niin kuin pukki kaalimaan vartijana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Jos minä olisin lintuemo, niin poikasiani en uskaltaisi kissan vahdittavaksi jättää! Mutta röyhkeitä oravia vastaan kissa on hyvä suojelija.

   Poista
 4. Tuo remonttitaitoisen unelma muistuttaa erehdyttävästi mun romutaloa silloin kun ostin tän paikan :-D Itse asiassa sieltä puuttuu lattiatkin tällä hetkellä. Mutta noin komeaa kollia ei tullut kaupan päälle, ne piti hankkia itse.
  Ai niin, pitääkin asentaa multiholk kevätasentoon ja heti! Se on nyt lintulauta-asennossa mutta välipohjalla ja sisäätuloaukon avaamalla se muuntuu linnunpöntöksi ja on joka vuosi kirjosieppojen kotina. Ei ole kyllä vielä nähty yhtään kirjosieppoukkoa asunnonetsinnässä, mutta kohta kai nekin tulee. Joutsenten kaakatusta kuuluu vähän väliä, kun muuttavat ja laskeutuvat kyläniitylle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän!? Työtä riittää siis vielä Saaripalstallakin. Asunnon katsojia ei täälläkään ole vielä käynyt, mutta olettaisin että pian on odotettavissa oikea ryntäys asuntomarkkinoille.

   Poista
 5. Hih, hauska postaus. Kyllä varmaan vuokraajia alkaa löytymään ja lappaamaan ovista. Meillä onkin uusi pönttö odottanut vaatehuoneessa vuodenpäivät, ehkä senkin jo raskisi laittaa ulos.
  pirkko.vuodatus.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Vielä ehditte tekin pöntön ripustamaan, ei ole kevätmuutto vielä kunnolla alkanut.

   Poista
 6. Vai semmoista kiinteistöbisnestä Myrskyllä :D Olen vähän kummastellut viime aikojen asuntomainoksia, joissa sanotaan asunnon olevan ilmava. Veikkaisin, että alemman tason yksiö on ainakin jostain vinkkelistä sellainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo osui naulan kantaan:D Ilmava.

   (Harmi ettei kiinteistökuningas Myrsky itse tajunnut käyttää tuota sanaa markkinoinnissa...)

   Poista
 7. Sijaiskodin pihalle on näemmä gryndattu tyypillisiä helsinkiläisyksiöitä - ovat kyllä tehokkaammalla ilmastoinnilla varustettuja kuin Hgin asuntokomerot. Kolmoskuvassa pöntöt ovat hienosti taustalla ja Myrsky etualalla hävyttömän komeana ja kasvoilla ruskeatiikereille tyypillinen virkaintoinen, valpas ja samanaikaisesti hönö "pönttöelmeri-ilme". Tuollainen vartija elää jatkuvassa ja niin ilmeisessä hali&pusuvaarassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Pönttöelmeri-ilme" :D
   Tämän ilmeen Otto Kulta on maininnut aiemminkin. Ja sitä se onkin. Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin -enemmän kuin sopiva!

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!