lauantai 10. maaliskuuta 2012

Sijaiskärsijä Reino

Harakat ovat ärsyttäviä lintuja. Ja kaiken lisäksi röyhkeitä kuin mitkä. Varsinaisia kiusanhenkiä. Ne kiusaavat niin kissoja ja kuin koiriakin. Jopa pelottomat karhukoirat joutuvat niiden kiusanteon kohteeksi, ja vieläpä omassa tarhassaan. Myrsky joutui uhriksi sijaiskodin pihalla keskiviikkona. Näin minulle kerrottiin kun tulin kotiin.

Ensin ihmettelin että mikähän kissalla nyt on. Se vaikutti turhautuneelta ja jotenkin ärtyneeltä.

Smack My Reino Up!

Sitten kuulin näistä harakoista. Myrsky ei niiden kimppuun päässyt, joten sijaiskärsijäksi joutuivat tohvelini. Reinot ovat saaneet kyytiä aiemminkin.


Ensin en edes ajatellut kaivaa laukusta kameraa esiin, mutta onneksi tein sen. Kissa ei luovuttanut ihan heti. Patoutumia tuntui riittävän. Mielessäni on muutaman kerran käynyt että pitäisiköhän ostaa se Kong Cat Kickeroo kissalle? Vaikuttaa siltä että se on jo kaikilla muilla. Saisi kissa sitten purkaa paineitaan ja turhautumiaan. Edullisempi vaihtoehto se kuitenkin on kuin ostaa uudet Reinot!Myrsky vaan ei oikein innostu kaupasta ostetuista leluista. Ja onko Kickeroo vain kissapojille? Leikkivätkö tytötkin sillä? Jos ei Myrsky, niin kenties Vilma sitten? Jos ei Vilmakaan niin sitten joku blogiystävä...?

Vaikeita päätöksiä. Huoh. Sijaiskoti jättääkin asian pohdinnan alle, ja toivottaa rauhallista viikonloppua kaikille. Ilman niitä harakoita.

Translation: Fight Club Sijaiskoti.

20 kommenttia:

 1. Meilläkään tytöt ei oikeen innostu kaupan leluista, mutta Kickeroo on yliveto!! Me suositellaan :) Toisaalta omatekoisen Kickeroon saa tehtyä vaikka vanhoista sukista (sukan sisälle vanua tai pari muuta sukkaa) ja sitten sisälle kissanminttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai katsotaan teilläkin kaupan leluja kieroon:D Helpommaksi meidän tapauksessa tulee ostaa Kickeroo kaupasta, minä kun en omista toimivaa ompelukonetta!
   Tosin se kissanminttukaan ei sekoita Myrskyn päätä. Tai sitten se on ollut vanhentunutta mitä kaupan lelut ovat sisältäneet.

   Poista
 2. Kyllä on reino saanut kyytiä!
  Kickeroo on meillä saanut kaikkien kolmen täyden huomion ;D

  VastaaPoista
 3. Eli toisin sanoen, ikään ja sukupuoleen ja rotuun katsomatta, lelu toimii. Tai on hyvin todennäköistä...

  VastaaPoista
 4. Uskoisin, että Kickeroo on jopa halvempi kuin Reinot! Myrsy tuskin tyytyisi vanhoihin jos uudet Reinot tulisivat kotiin?

  VastaaPoista
 5. Hyvä ja kiivas kamppailu reinon kanssa. Mainioita noi takajaloilla potkuttelut!!

  VastaaPoista
 6. Harakat ovat inhoja!! Tosi fiksuja lintuja - myönnettäköön - ja kissalle hankalia vastustajia. Meidän Otto oli monen monituiset kerrat suorastaan masentunut pihaa terrorisoivista harakoista.

  Onneksi Sijaiskodista löytyy luotettava Reino, jolle voi purkaa huoliaan. Kickeroo tuli tästä mieleen. Jos Myrsky ei kissanmintusta välitä, niin voi olla, että tutulla ihmistuoksulla ryyditetty Reino toimii paremmin. Kickeroon muoto on kyllä hurjan hyvin kissan käsittelyyn sopiva.

  Myrskyn päälaki ja turkki kiiltää niin hienosti kuvissa, joten mielipaha pois, jos täällä puoli maailmaa ellei enemmänkin ihastelee pojan turkkia:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikään muu ei ole kissan mielestä ärsyttävämpää kuin räkättävät harakat! Kiitos Otto, minä välitän kehut kissalle:)

   Poista
 7. Pääasia, että turhautumat saa purettua! Meillä on keväisin kiusana naakkaparvi, joka saa kissan karvat nousemaan pystyyn. Harakoita on aika vähän ja ne ovat ujoja. Parhaat lelut meillä ovat omia innovaatioita. Kissanminttulelut eivät ole sävähdyttäneet, mutta keväisin kasvimaalla Nero hoitaa kissanminttupuskaa. Mutta kiinnostus siihenkin laimenee nopeasti. Tosin iisoppi- ja laventelipuskan hoito innostaa myös meidän pehtooria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naakatkin ovat ärsyttäviä. Onneksi niitä ei sijaiskodin lähistöllä ole, niitä parveilee vain kaupungilla. Naakat ovat lisääntyneet melkein räjähdysmäisesti.

   Eräänä keväänä naakkapariskunta ryhtyi pesäntekopuuhiin sijaiskodin toiseen savupiippuun. Sanomattakin oli selvää että häätö tuli.

   Toivottavasti kevät sulattaa lumet pian ja pehtoori pääsee tarkastamaan ja hoitamaan tiluksiaan:)

   Poista
 8. Kylläpä Reinot saivat potkuja! Itse annan Mindylle tietyn pehmolelun, kun huomaan, että on tuollaisia patoutumia. Mindy on ainoastaan lainannut poikaystävänsä Milon Kickeroota - hyvin kelpasi, ainakin poika-aromeilla höystettynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä se oli se poika-aromi mikä vietteli Mindyn painimaan Kickeroon kanssa!

   Poista
 9. Ehkä Myrsky haluaa ikiomat Reinot? Cisu lähettää terveisiä, että jopa västäräkit ovat todella ärsyttäviä, kun härnäävät kissoja tahallaan. Edesmenneellä naapurinkissalla taas oli ongelmia fasaanien kanssa: todistin kerran näkyä, että kissa huutaa urosfasaanille, joka vain istuu maassa ja katselee tyynesti. Pöh. Kaikkien lintujen kuuluu pelätä kissoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota vaihtoehtoa en edes ajatellut. Sijaiskodista löytyy toinenkin pari Reinoja, ja ne ovat muutamaa astetta suuremmat. Ja se eivät kissaa kiinnosta. Nämä minun Reinoni soveltuvat ehkä paremmin potkutteluun, siis kokonsa puolesta.
   Täälläkin ollaan samaa mieltä: Kaikkien lintujen tulee pelätä kissoja! (Tosin fasaanit ovat melko kookkaita, jospas ne kukkoilevat juuri sen vuoksi ja luottavat suureen kokoonsa...)

   Poista
 10. Kylläpä saa kyytiä Reinot. Meilläkin on Kickeroo eikä Ruska leiki sillä edes joka päivä, mutta silloin tällöin se saa juuri tuollaista kyytiä kuin tuo tohveliparka. Mutta jos Myrsky on itse leimannut Reinon taistelupukarikseen, kelpaisiko enää mikään muu samaan? Mielestäni kannattais kyllä ainakin kokeilla,vaikkakin varautua siihen, ettei tämäkään ostolelu miellytä. Ruska kyllä ensi näkemältä tajusi, mihin tuota Kickeroota kuuluu käyttää ja minkälaisilla otteilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatujen kommenttien perusteella olen vakuuttunut Kickeroon tarpeellisuudesta:)

   Poista
 11. Hurrrjaa menoa sijaiskodissa! Kyllä noilta takatöppösiltä saisi kyytiä harakka jos toinenkin! Mikäli ylimääräisiä kangastilkkuja ja kissanminttua lojuu nurkissa voi "kickeroon" tehdä itsekin juuri oman kissan mieltymyksiin sopivaksi: http://kissanlelut.blogspot.com/2010/07/painikaveri.html
  Myrsky näkyy arvostavan reinojen jämäkkyyttä. Tohveli palautuu nopeasti voimakkaastakin potkusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reinot ovat todennäköisesti kestävämmät kuin Kickeroo. Muistaakseni Saaripalstalla jouduttiin eräs Kickeroo hiljaisuudessa hautaamaan. (Tosin sieltä löytyykin kaksi kollia mitkä sitä riepottelivat.) En viitsi ryhtyä ompelupuuhiin, ompeleminen pitäisi tehdä käsin koska en ompelukonetta omista. Ja se ei houkuttele. Kauppaan mars!

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!