tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kong tuli taloon

Nyt se löytyy sijaiskodistakin. Kong Cat Kickeroo tuli taloon! Ennen kauppaan astumista pohdin, (en hiljaa mielessäni, vaan ihan ääneen) että otanko lehmä- vai tiikerikuvioisen, ja olin kallistumassa lehmän puoleen. Kävi kuitenkin niin että Mustissa ja Mirrissä oli tarjolla vain kirahvikuosi joten valinta oli sillä selvä. Intoa puhkuen painelin viime maanantai-iltana kotiin. Odotukseni olivat korkealla. Pitääköhän kissa siitä? Ymmärtääkö se mitä sillä tehdään?

Onks tää mulle vai?

Lelun kaivoin heti kassista näytille. Kiinnostus sitä kohtaan oli kiitettävää luokkaa. 
Ja kumpi olikaan innostuneempi, minä vai kissa...?

Anna tänne! Mä haluan tutkia lähemmin!

Myrskyllä oli heti selvät sävelet mitä sillä tehdään. Se on painikaveri, sille pitää antaa kyytiä! Saa potkia! Saa purra! Ei sääntöjä! Henki pois vaan.

(Pää pyörällä Kickeroosta)

Oliko se hyvä ostos? Ihan hyvä, sanoisin. Kaupan leluista ei täällä välitetä, mutta tämä oli positiivinen yllätys. Älyttömän suuret odotukset minulla sitä kohtaan kyllä oli. Kickeroo löytyy monesta kissakodista ja se on ollut erittäin pidetty lelu. Joissain perheissä on menossa jo toinen kierros lelun kanssa, näin ainakin Saaripalstalla. Olin hieman ällistynyt että kissa mielsi sen painikaveriksi. Alkuhuuma lelun kanssa on jo mennyt, ja nyt lelu pyörii lattioilla. Ihan itse kissa ei leikkiin sen kanssa ryhdy, vaan siihen tarvitaan henkilökunnan avustusta.

On tää ihan hyvä lelu tuumii Myrsky.

Uusille lukijoille voin kertoa (jos ihmettelette että mikä tuo kiekko on minkä päällä kissa makoilee) niin se on raapimisalusta, tyyliin DIY. Tervetuloa mukaan Erja!

Kuulostiko tämä Kickeroo tarina liian hyvältä ollakseen totta? Totta se olikin, mutta melkoisen kesy. Huomenna vuorossa jotain muuta.

Translation: Wrestling with Kong Cat Kickeroo.

16 kommenttia:

 1. Minäkään en ole ikinä löytänyt kaupasta muuta kuosia kuin kirahvin, mutta se tuntuu kelpaavan varsin hyvin. Meillähän se on vain kaupungissa eikä sielläkään siihen kosketa joka päivä, mutta usein kumminkin. Tämä toinenkin lelu alkaa jo näyttää kulumisen merkkejä...
  Hienosti Myrsky otti lelun vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinulla onkin kaksi kollia mitkä lelua retuuttavat, joten ei ihme että se alkaa kulahtamaan!

   Poista
 2. Jee hyvähyvä!! Meilläkin kickeroo pyörii nykyisin vain lattialla, mutta kun joskus innostun sitä heittelemään niin kyllä nuo taas siitä innostuvat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei menneet eurot hukkaan tämän ostoksen kanssa, kannatti ostaa.

   Poista
 3. Myrsky on selvästi tyytyväinen lahjasta. Täytyy laittaa korvan taakse ensi talvea silmällä pitäen. Nyt ei enää lelut ja leikit niin kiinnosta kun ulkona tarkenee metsästää oikeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olikin pitkän mietinnän tulos, että ostetaanko vai ei...

   Poista
 4. Hei, minulla on teille jotakin blogissani : )

  VastaaPoista
 5. Myrsky, huomasitkin jo tunnustuksen minunkin blogissani. Onnea vain tunnustuksista ja Kickeroon ihan hyvästä menestyksestä. Näköjään kissat kyllä heti tietää, mitä tolla tehdään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset tunnustuksesta! Kickeroo oli tosiaan menestys:)

   Poista
 6. Meilläkin on kirahvikuvioinen. Lelu on kestänyt erittäin hyvin Kollon reipasotteista leikkimistyyliä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä lelusta oli yhtä paljon iloa niin kissalle kuin minullekin!

   Poista
 7. Hienosti toimii Kickeroo tässäkin casessa - Myrskyn Lauren Bacall -katse vikassa kuvassa todistaa tämän:D

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!