keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Made in Chinajaiskoti

Suuren suosion saavuttanut kissan raapimisalusta sai aikaan joululahjatoiveen. Askartelin vanhempieni Vilma-kissalle samanlaisen pädin. (Tämän pädi-sanan otti muuten käyttöön Otto Kulta, kuka on ahkeraan käynyt kommentoimassa blogia ja kertomassa ihania muistojaan.)

Taas askartelua!

Askarteleminen sujui vanhaan malliin. Siivottavaa oli tosin enemmän, kuistilla työstettiin myös puuta, kuten maton päällä olevista puruista näkee.

Lystiä riitti.

Matotkin saatiin rullalle.

Tällä kertaa pädistä tuli astetta hienompi. Sain sen reunuksen viimeisteltyä. Kotoa löytyi tapettirulla mistä leikkasin pätkän ja liimasin sen reunukseen. Samalla kertaa tuunattiin Myrskyn pädi. Siihenkin tuli reunus.


Katos vaan, näitä onkin kaksin kappalein!

Kissalle huomautin että toinen niistä kyllä lähtee Vilmalle joululahjaksi. Mieleeni tuli että uskaltaisinko antaa Myrskyn testata ja koeajaa sitä? Kelpaako se sitten Vilmalle jos sitä on jo testattu?


Kyllä tämä toimii.

Minä kun vielä tuumailin asiaa, päätti kissa tutustua pädiin ja koeajoi sen.


Vilma tutustui varauksella alustaan.

Kelpasiko alusta sitten Vilmalle? Kyselin tilannetta maanantaina, ja vastaus oli tämä:Sanoin äidilleni että jos Vilma ei pidä siitä, niin käytä se sytykkeinä.
Hän vastauksensa oli: "Ei, tuon sen Myrskylle jos Vilma ei siitä välitä." Saa nähdä kuinka käy. Toivottavasti Vilmaa tykästyy.

4 kommenttia:

 1. Joulun välipäivien terveisiä Turusta! Rapsakka myrsky :D ravisteli täällä joulupäivän illasta tapanin iltaan sähkölinjoja, käräytti muuntajia, rullasi peltikattoja ja sammutti tukiasemia. Nettiyhteydet täältä klaanimme kotkanpesästä (vai paremminkin kissankehdosta :D) ovat mokkulayhteyden varassa, ja mokkula on pelittänyt vasta tänään iltapäivästä, grrrgrrr.
  Hienoa että chinajaiskodissa askarreltiin myös Vilmalle oma pädi! Prosessi selvästi tuotti iloa sekä Myrskylle että _raportoidusti_ myös Vilmalle. Hauska tuo pädikäytön mobiiliraportointi :D

  Myrskyn kiiltävä turkki, tiikeriraidat ja punaiset pussihousut <3 pääsevät pädikuvissa hienosti esiin, mikä ei jäänyt läpeensä kissarakkaalta klaaniltamme huomaamatta!

  VastaaPoista
 2. Otto: Vai on se myrsky riehunut siellä kissankehdossakin! Varmaan koko Suomi on saanut osansa siitä. Tuhoja korjataan vielä pitkään. Onneksi se on nyt laantunut.
  Olemme sijaiskodissa häkeltyneistä moisista kehuista, vaikka tiedämme kyllä että Myrsky on huippuyksilö. Kauniit sanat ja kehut saavat aikaiseksi hymyn huulille ja lämpimän tunteen sisälle.

  VastaaPoista
 3. Oi, ei kai kukaan kissa voi pahvia vastustaa, ainakaan kovin pitkään! Vilma on ehkä liian hyväkäytöksinen?
  Ja kun siinä on tapettiakin vielä...! (Pyysi lisäämään Musti, jonka intohimoa oli pienenä tapettien repiminen, onneksi nyt isona vähän hillitymmin, mutta muutama riekale on silti ilmestynyt vähän aikaa sitten tapetoituun seinään :-/)
  Täälläkin ihastellaan Myrskyn upeita värejä ja pöksyjä!

  VastaaPoista
 4. Saila: Sain eilen tiedon että rapinaa on kuulunut, joten Vilma on ottanut alustan käyttöön. (Tai ainakin koekäyttöön.) Vilmallakin oli nuorempana intohimon kohteena tapetti, mutta tapetin raapiminen laitettiin kiellettyjen asioiden listalle...

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!