lauantai 31. joulukuuta 2011

Hyvää uutta vuotta!

Sijaiskodin väki toivottaa kaikille oikein hyvää uutta vuotta 2012!

Myrsky says: Stay tuned for more stories!

Erityiskiitokset tästä kuluneesta vuodesta kaikille lukijoille! Blogin pitäminen on ollut uutta ja mielenkiintoista.
Toivotaan että vuosi vaihtuisi rauhallisissa merkeissä, ilman älytöntä mekkalaa, pauketta ja jyskettä. Lienee turha toivo, mutta toivotaan ettei vuodenvaihde järkytä kauheasti eläinten mielenrauhaa.

10 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta myös sinne sijaiskoti Myrskylään!

  VastaaPoista
 2. Ihana Myrskyn nenu ♥ Tuo on niin ihana kohta pussailla! Sitä paitsi Myrsky on ihan tiikerin näköinen. Onnentyttö, kun saat pusutella Tiikeriä! (Minä saan pussailla vain pantteria, manulia ja ilvestä, päivästä riippuen, aika usein myös huligaaninpoikasta, mikähän rotu lie).
  Tämä vuosi oli siitä kiva, että pääsin tutustumaan Myrskyyn. Tämä on ihana blogi :-)
  Antoisaa ja onnellista uutta vuotta ja monia tulevia blogivuosia toivottaen!

  VastaaPoista
 3. Vielä aiempaan, muissa kissaystävissä huolta aiheuttaneeseen ystäväni kissaan: kahden päivän tarkkailun jälkeen kisuli pääsee tänään kotiin! Yksi päivä meni todella huonosti, mutta sitten se onneksi virkosi ja eilen jopa söi hieman. Kaikki hyvin siis :-)

  VastaaPoista
 4. Hyvää uutta vuotta 2012 Myrskylle ja sijaiskodin henkilökunnalle!

  VastaaPoista
 5. Hyvää Uutta Vuotta! :)

  Myrsky on kauniin värinen; tämä tosin on vakiokommenttini joka kissablogissa, mutta kissat vain ovat niin kauniita! ;)

  VastaaPoista
 6. Mamma: Kiitos! Olit muuten ensimmäinen "oikea" lukijani!

  Saila: Onnentyttöjä olemme molemmat, sinä vieläpä tuplaten:D Ihana kuulla että ystävättäresi kissa voi paremmin. Varmasti mieli on keveämpi nyt.

  Kirsikka: Kiitos!

  Paula: Kiitokset, ja terveisiä Ruskalle!

  Heidi: Olet ihan oikeassa, Myrsky on kauniin värinen. Mutta sekin on totta että kissat ovat vain niin kauniita! Silityksiä omille komistuksillesi, Paavolle ja Harmille!

  VastaaPoista
 7. Parasta Uutta Vuotta sijaiskodin väelle!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, saatiin Myrskystä oikein fanikuva! Jep, Myrskyn nenu on vastustamaton. Ja niin viileä - siis vertauskuvallisesti _ja_ konkreettisestikin :D

  Tuossa nenun päällä hieman silmälinjan alapuolella löytyy kaikilta kissoilta ”saumakohta”, josta karva kasvaa neljään suuntaan, ja valo aina hienosti shiftaa ja muodostaa ”mersutähden”/kolmion yläkärjen. Juu, hölmöjä juttuja, mutten vain saata olla ihastelematta, miten täydellisiä kissat ovat!

  Löysin kissablogit aivan sattumalta netissä surffatessani, ja muistan ajatelleeni, että ahaa tällaistakin löytyy, ja ihastelin blogien eteen nähtyä vaivaa. Ja sitten samalla sekunnilla valkeni, että tottakai, mistäs kissaihmiset kirjoittavat tai haluavat lukea jolleivät kissoista. Parempaa aihetta ei ole olemassa!

  Myrskyn elämää ja ajatuksia sijaiskodissa on ollut erittäin palkitsevaa lukea ja seurata. Kaverin karaktääri, koko komeus ♥ ja hieno suhde sijaiskodin henkilöstöön on päässyt blogissa oivallisesti esiin. Myrsky tuntuu jotenkin tutulta; hän tuo monella tapaa mieleen Otto-kissamme♥♥♥♥, jota on vielä (ja aina) kova ikävä. Otto voisi olla Myrskyn isoisoisoisoiso (moninkertainen, i alla fall) eno/setä ruskeatiikerien komeassa suvussa. Ja hienoa että tarinointi jatkuu ensi vuonnakin!

  Netissä ei liene tällä hetkellä hyvähenkisempää,–tahtoisempaa, hauskempaa tai voimaannuttavampaa yhteisöä kuin nämä kissablogit. Jälleen osoitus siitä, että kissoilla on ihmisystäviinsä/henkilöstöönsä/kansalaisiinsa/purkinavaajiinsa ylevöittävä, kaunistava ja kasvattava vaikutus!

  Myrskylle & Sijaiskodin Henkilöstölle Kaikkea Hyvää Uudelle Vuodelle 2012!

  VastaaPoista
 9. Minni: Kiitos!

  Otto Kulta: Kiitos taas ihanasta kommentistasi:)

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!