tiistai 13. joulukuuta 2011

Mitä ihmettä?

Kissa ja karhukoira samassa kuvassa?
Mistä oikein on kysymys?

Kuka muistaa kun kerroin marraskuussa huippukollista mikä asuu täällä sijaiskodissa? Varmasti erittäin moni huomioi sen ja pani asian muistiin, sillä Myrsky pääsi lemmikkitarvikekaupan mainokseen. Huippukolli Myrsky, yhdessä karjalankarhukoira Artun kanssa lemmikkitarvikekaupan mainoskasvoina. Saa aplodeerata!Oliko paikalla huippuvalokuvaaja assistentteineen?
Ja meikkaaja ja kampaaja (ts. turkinhuoltaja) ja kunnon catering?
Mitä siellä behind the scenes oikein tapahtui?

No, ei se niin glamouria ollut. Tarinahan meni niin että paikallisen ilmaisjakelulehden mainokseen kaivattiin eläinten kuvia, joten laitoin lusikkani soppaan ja etsin tarvittavat kuvat läppärini muistista. Kissa ja koira eivät siis tavanneet toisiaan, vaan lehden taittaja liitti kuvat photoshopilla (tai mitä ohjelmaa sitten käyttikään) yhteen.

Ei herunut kuvauspalkkiotakaan tai mitään rojalteja. Ainoastaan tekemisen iloa, roppakaupalla hyvää mieltä ja monet hymyt huulille.

4 kommenttia:

 1. Vai siellä ovat lajiensa huippukomeimmat herrat nyt edustamassa :) Valinta oli lehdeltä aivan oikea.

  Kissa ja karhukoira eivät tosin muutenkaan ole mahdoton yhdistelmä. Perheeni nallekarhu, josta olen aiemminkin maininnut, mielsi aivan selvästi kissat ylemmikseen ja suhtautui heihin kunnioittavasti ;)

  VastaaPoista
 2. ella: Kuvassa siis tosikomea ja huippukomea;)
  Teidän nallekarhullanne on siis ollut arvojärjestys kohdallaan. Kissa tulee ennen koiraa.

  VastaaPoista
 3. No, niin tasta se lahtee, Myrskyn Suomen huippukollin ura! Jos ei noilla kuvilla lemmitarvikekaupan myynti kasva, niin asiakkaat vaihtoon!

  Elegantti hannankaari Myrskylla. Komeat poseeraukset Artulta ja Myrskylta.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista Otolle!
  Tuo hännän asento on melko tyypillistä Myrskylle. Kissa onkin saanut minulta lempinimen koukkuhäntä. Kissaa on niin kiva katsella (ja kuunnella) kun se ylpeänä ja pelottomana tepastelee lattialla, häntä koukussa. Ja pienistä tassuista kuuluu vain dik,dik,dik.. kun kissa astelee lattialla.

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!