sunnuntai 4. joulukuuta 2011

DIY Joululahja

Tällä viikolla eksyin taas sisustusblogi-maailmaan ja yksi klikkaus johti toiseen, ja sieltä taas johonkin. Löysin itseni lukemasta www.designsponge.com sivustoa. Siellä oli tarjolla vaikka mitä toteuttamiskelpoista: "Cardboard-kitty-pad"

(Kuva: www.designsponge.com)
Vaikutti varsin toteuttamiskelpoiselta ja easy-to-do idealta. Ohjeet löytyvät täältä. Ohjeet astetta hienompaan kalanmuotoiseen raapimislautaan löytyvät Ladies Home Journal sivuilta. Meneekö jo hifistelyn puolelle, tiedä sitä sitten.

Ajattelin, että taitoni riittävät tämän rakentamiseen. Työkaluja tätä varten ei tarvitse ostaa. Materiaalit dyykkasin työpaikan pahvinkeräyspisteestä. Sijaiskodissa askarteltaisiin taas!
Kuinka kävi tämän projektin kanssa? Siitä sitten myöhemmin. Kuvien kera.

4 kommenttia:

 1. Hieno idea, kiitos! Pahvi on materiaaleista parhaita; palkitseva tassu- ja kynsituntuma, miellyttävät lämpöominaisuudet ja mahtava tuoksu ilman kissanminttuakin. Pahvin ominaistuoksussa täytyy olla jotain kissejä viehättävän animaalista. Pahvia nuuhkuttava ihmiskirsu tunnistaa parhaimmillaan vaniljan ja marsuhäkin vivahteita.

  Olen varma idean toimivuudesta, niin vakuuttava on tuo kitty padia testaava ruskeatiikeri (polvissa notkahti, mikä auliisti myönnettäköön).

  Täällä luottavaisen innokkaina odotellaan Myrskyn testausraporttia ja poseerauskuvia.

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykästyin tuohon ruskeatiikeriin, se on jotenkin hellyyttävän ja ystävällisen oloinen yksilö.

  VastaaPoista
 3. Ihan pakko vielä kommentoida: jep, kissan katseesta näkyy hieno suhden sen ja kuvaajan välillä. Tiedän mitä välittömästi kuvan ottamisen jälkeen tapahtui:) Kun kuvaaja laski kameran hetkeksi kädestään ja siirsi katseen kissasta, puski kissa kuvaajaa otsaan koko 8 kilon ruskeatiikerin kropallaan. Ja nuolaisi vielä isolla kielellä ohimolta ohimolle. No, näin meidän Otto teki. Ja Otolla oli just tuollainen pädikissan katse <3.

  VastaaPoista
 4. Otto: Tuo kuvailemasi tapahtuma saattoi hyvinkin tapahtua. On tuo vaan niin ihana yksilö!

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!