perjantai 11. marraskuuta 2011

Vähän actionia

Eilen sen hokasin. Täällä blogissa on pääosassa nukkuva kissa. Kissa joka nukkuu. Kissa joka torkkuu. Kissa joka näkee hiiriunia jne. Siis mitä ihmettä? Nukkuuko se kissa tosiaankin koko ajan? No ei todellakaan koko aikaa. Mutta melko paljon kuitenkin. Wikipedia kertoo(ko?) totuuden: "Kissat tarvitsevat paljon lepoa. Monet kissat nukkuvat 13-18 tuntia päivässä."

Nyt tähän juttuun ei siis yhtään kuvaa nukkuvasta kissasta. Osataan sijaiskodissa ulkoillakin. Ja taiteilla aidalla.

Vuorossa reviirin tarkastus.

Kun pari viikkoa sitten huhkin pihatöiden parissa, oli kissa seuranani. Kuvat ovat siis parin viikon takaa, puissa on vielä lehtiä. Ja vieläpä vihreitä sellaisia. Nyt puut ovat jo riisuneet lehtensä.

Aidalta näkeekin kätevästi naapurin puolelle.

Kissat ovat melkoisia akrobaatteja. Ensin kissa kiipesi takanani olevaan omenapuuhun. (Tietysti säikähdin.) Sieltä matka jatkui vaivattomasti aidalle. Naapuritalo toimii vapaa-ajan asuntona. Muutamana viikonloppuna kesällä siellä on ollut vierailulla koira. Koira on hyväntuulinen labradorinnoutaja. Myrsky ei ole moksiskaan siitä. Ystävyyttä ne eivät kuitenkaan ole hieroneet. Ja onneksi aita on välissä. Koira on melko hyvinvoivassa kunnossa, tuskin se jaksaisi edes hypätä aidan ylitse. Myrsky taas menee ihan minne vaan.

Sekä kujalle saakka.

Meni tovi ennenkuin tajusin että pokkarillani saan tallennettua myös elävää kuvaa! Jälkijunassa ryhdyin puuhaan, mutta tietysti catwalk aidalla jäi tallentamatta. Sain talteen vain loppupyörähdyksen.

2 kommenttia:

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!