maanantai 7. marraskuuta 2011

Vieraita sijaiskodissa

Pyhäinpäivänä sijaiskodin pihalle ajoi auto. Se oli lastattu Myrskyn oikean perheen jäsenillä. Perhe oli matkalla syntymäpäiväjuhliin, joten visiitti oli pikainen. Perheen äiti tapasi Myrskyn pihalla. Kissa oli tullut reippaasti luokse. Lapset odottivat autossa. Äiti halusi näyttää kissaa lapsille, ja hän nosti kissan syliinsä ja paineli kohti autoa. Ja siitäkös kissa ei tykännyt. (Ajatteli varmaan että nyt mua viedään! Täältä en lähde mihinkään!) Takajalat Myrsky painoi autoa vasten, ja tuli stoppi. No, Myrsky ei ole muutenkaan mikään sylikissa, joten se siitä. Sylistä kun se pääsi, se oli taas oma hurmaava itsensä.

Sijaiskodin sängyssä on kiva ottaa torkkuja.

Itse en ollut paikalla, mutta soittelin perään ja vaihdoimme kuulumiset. Ensimmäisenä kysyin että oliko kissa samanlainen kuin se teiltä lähti? Myrsky on kuulemma hieman lihonut, tai kauniimmin sanottuna, saanut massaa. Päädyimme siihen tulokseen, että se on nyt optimaalisessa kunnossa. Lihava se ei missään tapauksessa ole, vaan juuri sopiva. Mielestäni pieni painonlisäys ei olisi haitaksi näin talven edellä. Riippuu tietysti kuinka paljon se talvella tulee ulkoilemaan.
Kissa kuulemma vaikutti samanoloiselta kuin se oli ennenkuin perheeseen syntyi lapsia. Myrsky ei oikein välitä lapsista. Eikä se jaksa niitä koiria. Lasten syntymän jälkeen se kuulemma kaipasi omaa tilaa ja omaa rauhaa. Aikuisten seuraakin se vältteli. Perheen koko on nyt syksyllä kasvanut lisää, siellä on kolmen lapsen ja kahden koiran lisäksi kolme viisiviikkoista koiranpentua. Voi hurja, vauvakoiria! Joten vilskettä riittää.

Käynnistä ja puhelusta jäi hyvä mieli. Kaikille. Perheen äidillä on ikävä kissaa, mutta hän ajattelee että kissan on hyvä olla täällä sijaiskodissa.

Oli kiva nähdä teitä. Tulkaa toistekin.

Kiitin perheen äitiä siitä että kissa sai muuttaa tänne.
Hän taas oli iloinen että huolimme kissan tänne.
Kiitos H<3

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä siltä, että Myrskylle oli oikein hyvä juttu, että sai muuttaa asumaan teidän kanssa. Vaikka ymmärrän kyllä ikävänkin, olisi minullakin Myrskyä ikävä. :)

  VastaaPoista
 2. Olemme samaa mieltä. Joskus ehkä koittaa se päivä jolloin kissa muuttaa takaisin omaan kotiinsa. Sitä päivää en vielä murehdi. Silloin sydämeni särkyy, tiedän sen. Nyt iloitsemme ja nautimme näistä päivistä ja näistä hetkistä kun kissa saa asua täällä. Jokainen päivä kissan kanssa on ilo.

  VastaaPoista
 3. Myrsky varmasti nauttii omasta rauhastansa sijaiskodissa. Hienoa, että omistajaäiti on suonut Myrskylle tuon tilaisuuden.

  VastaaPoista
 4. Täytyy kertoa että Myrskyn omistajaäiti on erittäin eläinrakas ihminen, ja hän ajattelee kissansa parasta. Perheen muutto kerrostaloon olisi todennäköisesti tarkoittanut Myrskyn muuttumista sisäkissaksi. Kuinka se olisi luonnistunut kissalta, mikä on saanut koko ikänsä ulkoilla vapaasti?
  (Tiedän kyllä että kissa voi itsenäisesti ulkoillessaan kohdata monta vaarallista hetkeä. Ja tämä asia minua aina välillä huolestuttaakin)

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!