maanantai 21. marraskuuta 2011

Sisustuksesta

Seuraavaksi pieni kurkistus sijaiskodin keittiön sisustukseen. (Jep, joku on taas lukenut rätti-, tyyli ja sisustusblogeja.) Siellä voi huomata tarkkaan harkittuja yksityiskohtia.

(Vaikuttaako siltä että kissa on pienessä koomassa? Aivan oikein. Se on juuri syönyt)

Ovi on uudelleen maalattu peiliovi, olisiko väri ollut alunperin ruskea? Oveen on laitettu uusi kahva, mikä ei valitettavasti näy kuvassa. Lattia on mäntyä, ja se on käsitelty OSMO COLOR öljyvahalla. Kokonaisuuden kruunaa ruskeansävyinen raidallinen kissa, ruskealla raidallisella räsymatolla. Hyvin mätsäävä yhdistelmä, eikö? Sijaiskodissa siis valitaan matotkin kissan turkin värityksen mukaan.

No ei vaan. Kuka uskoi tämän? Eilen vain tajusin tämän jutun; raidallinen kissa, raidallinen matto.

9 kommenttia:

 1. Kyllä, klassikkoraidat on aina tyylikkäät <3
  Onko tuo sitä valkoisella sävytettyä osmoa? Tosi hyvän näköistä. Mulla on ikuisuusprojektina vetää sillä kaupunkiasuntoni lattiat, mutta auttaisi tietenkin, että a) olisin siellä ja b) lopettaisin sen nukketalon näpräämisen.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää kaikkineen! :)
  Ja joku voi uskoa tuon. Kun Cisu oli tullut meille, ystäväni huudahti spontaanisti meillä käydessään: "Toi sopii niin hyvin teidän sisustukseen!" Blogiini tuli kerran myös samantyyppinen kommentti. Mutta kyllä mekin kiistetään, että sisustaisimme kissojen mukaan tai varsinkin, että kissat olisi otettu sisustuksen mukaan!

  VastaaPoista
 3. Saila: Se on läpikuultava puuvaha sävy 3136 (koivunsävyinen). Ja hyvänä on pysynyt, jo yli seitsemän vuotta. Minäkin tykkään kovasti.
  Remonttia tehdessä ei kannata hätäillä liikaa, jos ei ole kiire. Pitää miettiä ja pohtia kovasti. Täällä on jälkeenpäin huomattu mitä kaikkea olisi voinut säilyttää...

  Jenni: Joopa joo, vai kissat valittu sisustuksen mukaan... Tuonkaltainen ajattelu kuulostaa aika kylmältä. Kissat ovat yksilöitä ja perheenjäseniä. Eivät sisustuselementtejä. Sijaiskodissa matot olivat kyllä lattialla ennen kissaa.

  VastaaPoista
 4. No, enpä usko, että ne kommentit tässä tapauksessa olivat ihan tosissaan esitettyjä, mutta pahaa pelkään, että tuollaistakin tapahtuu, kyllähän ainakin ne "kainalokoirat" tuntuvat olevan joskus asusteita tai leluja enemmän kuin eläimiä... Minulla on myös paljon koratinharmaita vaatteita ja siitäkin saan välillä kuulla vitsailua. Ehkä ihan hyvä, että meillä on yksivärisiä kissoja, kun kaikki sävytetään niiden mukaan.;)

  VastaaPoista
 5. Päteeköhän kissanomistajiin sama juttu mitä sanotaan koirista? Että koirat muistuttavat isäntäänsä (emäntäänsä)? Olen kuluneen puolen aikana ostanut itselleni ainakin viisi raidallista t-paitaa ja käyttänyt niitä kaikkia ahkerasti. Ajalta ennen Myrskyä kaapissa oli vain yksi (harvoin käytetty) raitapaita. Nyt minut on vallannut raitavimma!

  VastaaPoista
 6. Hieno matto ja vielä heinompi kissa :) Helmikin "sopii sisustukseen". Vahingossa tosin, sillä en saanut Helmiä itse valita, vaan eläinsuojeluyhdistyksen täti päätti että Helmi (silloinen Tutteli) muuttaa tänne. Ja jos nyt tarkkoja ollaan niin kaikki kissat sopivat jokaiseen sisustukseen!

  VastaaPoista
 7. Mamma: Olet aivan oikeassa. Olemme täsmälleen samaa mieltä: Kaikki kissat sopivat jokaiseen sisustukseen!

  VastaaPoista
 8. Kaunis kissa tosiaan täydentää sisustuksen kuin sisustuksen, mutta raidallinen kissa raitamatolla voisi olla myös sisustuslehden valinta! :)

  VastaaPoista
 9. Heidi: Tuossa voi olla hyvinkin perää. Teidän kodistanne löytyy varmaan paljon valkeita ja harmaita, tarkkoin harkittuja yksityiskohtia:)

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!