torstai 24. marraskuuta 2011

Peilailua täälläkin!

Naukulan Helmi käy iltaisin peilailemassa. Sijaiskodissakin on monet kerrat yritetty ottaa kuvaa kissasta ja kissan peilikuvasta. Ja melko huonolla menestyksellä. Ehkä se johtuu siitä että Myrsky ei juuri peiliin kurki. Tai sitten kissa tekee sen salaa. Onneksi kuvankäsittelyohjelma on keksitty. Aikani tuhersin ja kokeilin kaikkea kunnes keksin mistä peilikuvatoiminnon löytää. Pääsin kokeilemaan. Mutta tuliko kuvista hienoja?

Taisin ottaa tämän kalansilmäobjektiivilla. On kovin vääristynyt kallonmuoto.
                          Entäpä tämä seuraava:

Jos aivan rehellisiä ollaan, tämä on aika karmiva.
Kuvankäsittelyohjelmalla leikkiminen on ihan kivaa. Lopputulos ei välttämättä ole niin kaunis kuin alkuperäinen. Näistä kuvista tulee mieleen joku freak show. Toivottavasti ette näe painajaisia kaksipäisestä kissasta. Hui olkoon.

Loppuun täytyy laittaa oikea ja käsittelemätön kuva kissasta ja peilistä. Se on otettu 6.5.2009 kun Myrskyn oikea perhe asui täällä kujalla samaan aikaan kuin nykyinen sijaiskodin henkilökunta. Välillä kissa tuli ujostelematta vierailulle tänne meidän puolellemme. Omassa kodissa ei ollut niin rauhallista kuin tällä puolella. Kerran kävi niin kun Myrskyn oikean perheen äiti pyysi kissan sisälle kuistille, Myrsky ei suinkaan mennyt heidän ovelleen, vaan sinne toiselle... Allaoleva kuva siis ei ole lavastetusta tilanteesta. Kissa nukahti siihen paikkaan.

Vuonna 2009.
Näyttäisi sängyssä olevan sama päiväpeitto mikä tänäkin päivänä. Mutta kissa on yhtä komea kuin reilut kaksi vuotta sitten. Ellei komeampikin!

6 kommenttia:

 1. Myrskyllä on mainio ilme! :) Meillä taitaa olla samanlainen päiväpeitto.

  VastaaPoista
 2. Sirpa: Jos näin on, niin kyllä siinä päiväpeitolla kelpaa Kollon köllötelllä!

  VastaaPoista
 3. Täytyy myöntää, että alin kuva on kaikkein ihanin, vaikka ensimmäiset saivatkin naurunpyrskähdyksiä aikaan : )

  VastaaPoista
 4. Mayo: Kiitos! Ensimmäiset peilikuvat olivat jotenkin luonnottomia...

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!