maanantai 16. joulukuuta 2013

Jotain iloa

Konkurssista

Poikkesin Tiimarin myymälässä, hyllyillä oli tavaraa ihan runsaasti. Toimistotarvikeet oli tosin myyty jo aika vähiin. Minä jäin ilman kuminauhoja.


Pakkaus mehupillejä oli tyrkyllä, pituutta pilleillä oli yli puoli metriä. Hinta 40 senttiä. Päätin investoida niihin. Kassa naureskeli minulle: "Nyt voi juoda vaikka saavista!"

Saavista en juonut. Kissalle ne ostin, ihan kokeeksi. Blogistaniasta olen lukenut että mehupillit ovat hyviä leluja. Pitähän minunkin kokeilla, kun noin edullisesti niitä oli tarjolla. Oli erittäin onnistunut ostos, suosittelemme koluamaan konkurssipesän alelaareja.

Leikkisää viikkoa kaikille!

Translation: Let´s play!

22 kommenttia:

 1. Ei ainakaan ollut hinnan kiroissa, jos vaikka ei kelpaisikaan. Ja voihan niillä tosiaan sitten ihminen juoda, jos jää ylimääräisiä kissalta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä riittää ihmisten käyttöönkin, pitänee vain ensin ostaa se saavi:D

   Poista
 2. Voi, myrskyä, on miin mukavan näköinen pillin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tämä oli yllätys että kuinka kivoja nämä kissan mielestä ovatkin!

   Poista
 3. Hmmmm....kaks kattia on kyllä vailla joulupakettia...mahtaiskohan sisko tykätä kyttyrää jos sen kissat sais....
  No mutta, ainakin oma edesmennyt tykkäs pilleistä! Eihän ne saaneet edes olla lasissa :)

  VastaaPoista
 4. Myrskyn ilmeestä näkee, että oli mieleinen ostos. :)

  VastaaPoista
 5. Onnistunut löytö! Näkee herran nenänpäästäkin.

  VastaaPoista
 6. Myrskyllä on heti ote hallussa =)

  VastaaPoista
 7. Joo pillit mm. on kissojen mieleen. Oi, säästä nyt pari pillliä itelleskin :)). Noihan on hauskat! En ees tienny että jättipillejäkin on saavitarjoiluja varten :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli ilmeisesti suunnattu lapsille (ja lapsenmielisille) mutta sopivat kissoillekin:)

   Poista
 8. Vaikuttaa onnistuneelta ostokselta. On sormetkin paremmassa turvassa kynsiltä, kun on enemmän pituutta. Vai miten noilla leikitään? Meillä on vielä kokeilematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän niinkuin risuilla, niitä vedetään lattialla ja härnätään kissaa. Luulen että pillistä lähtee jonkinmoinen ääni mikä saa kissan kiinnostumaan niistä. Pillit toimivat vanhempieni kissallakin. Normikokoisista meillä ei kyllä ole kokemusta, mutta kuuleman mukaan toimivat yhtä hyvin.

   Poista
 9. Sinähän olet taitava shoppaaja, ainakin siis kissalle kaikkea kiva osaat ostaa! Myrskyhän on saanut pienen ajan sisällä kaikkea kivaa ja mieleistä, etkä sinä ole noilla hinnoilla kyllä konkurssia kärsimässä! Mukavaa pikkujoulun viettoa sinne maalaistorpppaan, koko karvaselle katraalle henkilökuntineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Mielikuvitusta kannattaa käyttää kun ostoksia tekee:)

   Poista
 10. Myrsky otti heti pillin työn alle :)

  VastaaPoista
 11. Ku pillil rapsuttelee jostain, ni on meijjän pitkähännät sit kuin sikees unes tahansa, ni aina ne tulee leikkiin. Sormien suojelemiseks laitan aina 2 pillii toisiisa kii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava idea, kiitos Timo! Jos nämä pitkät leikitään loppuun eikä niitä saa enää mistään, niin ei huolta. Pätkätkin toimivat

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!