maanantai 30. joulukuuta 2013

Vastustamaton tarjous loppuvuodeksi

Sijaiskodin katsastusasemalla oli toukokuussa autonkatsastustarjous. Muuton vuoksi katsastustoiminta on jäänyt vähemmälle, mutta nyt on aika palata takaisin markkinoille.


Autonpesun lisäksi katsastamme nykyään myös maastokelpoiset ajoneuvot. Katsastusvuorossa on paljon ajettu Toyota Land Cruiser. Silmämääräisesti katsottuna auton kunto näyttää huolestuttavalta. Se onkin otettava tarkkaan syyniin.


Ruostesuojaus on ilmiselvästi lyöty laimin. Myös päästölukemat ovat huolestuttavat.


Huomatkaa katsastajan sertifioitu suojaliivi. Emme ole ensimmäistä kertaa liikkeellä näissä asioissa.


Onneksi sijaiskodin katsastaja on hellämielinen. Jykevät renkaat saavat kiitosta, ne pelastavat kokonaisuuden. Leima tuli ja matka jatkuu.

Maastokelpoisten ajoneuvojen tarkastus on vuoden loppuun ilmainen. Jos maastoautosi kaipaa katsastusta niin aja meille. Minä tarjoan kahvit, kissa puskut ja henkilökunta tupakit, tervetuloa!

Translation: Test Station.

18 kommenttia:

 1. No voihan....nyt alkaa jo harmittaa ettei enää ole auton omistaja :/

  VastaaPoista
 2. Nyt kyllä pistitte miettimään pitäisikö pikkuautoni vaihtaa isoon maasturiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä suotta hötkyile. Katsotaan jos tulevaisuudessa ruuvataan joku sinun autollesi sopiva katsastus!

   Poista
 3. Harmi ettei meillä ole maastoautoa :( Muuten tultaisiin heti! Tai ihminen tulisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi sentään. Meidän tarjous ei taida saada paljon kannatusta...

   Poista
  2. Niimmutta jos te laitatte Naukulan Mamman autolle sopivan katsastuksen, niin kyllä se varmaan sopii sitten meidänkin autolle. En kyllä tiedä millainen auto Mammalla on, mutta varmaan ihan tavallinen niinkuin meilläkin. Ei ole toivoa menetetty!

   Poista
  3. Joo toki, aina näistä voi neuvotella!

   Poista
 4. Voi hiisi, kun ei ole rankerooveria, jeeppiä eikä edes ladanivaa! Katsastusmies näyttää entistä vakuuttavammalta ja komeammalta punaisessa liivissään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsit, aina ei voi voittaa. Pysy linjoilla, ehkä meiltä tulee keväämmällä sinulle sopivampi tarjous:)

   Poista
 5. Kyllä on taitava autonkatsastaja - harmitus, että meidän Viiru pysyttelee autoista kaukana - inhoaa niitä yli kaiken ja matkanteko silloin, kun Viiru on pakko ottaa mukaan, on aikamoista tuskaa;)
  Mutta ei haittaa - mehän tullaan teille;)

  VastaaPoista
 6. Katsastetaanko teillä katumaastureita, neliveto on kuitenkin? Ja korkeutta sen verran, ettei tarvitse katsastuskissan ryömiä alla. Voisin lähteä kauempaakin kun on noin hellämielinen ja komea katsastusmies.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, maasturi se on citymaasturikin. Vielä tänään ehtii, tervetuloa!

   Poista
 7. Täältä kyllä tultaisiin vaan ton katsastusmiehen takia kyläileen. Voitaisiin tuoda omat kaffeet kun auto kumminkin puuttuisi. On se KOMEE ♥

  VastaaPoista
 8. a very interesting information, with this insight we are getting, thanks a lot for various information
  cara meredakan maag kambuh,obat stroke hemoragik tradisional,cara menyembuhkan radang panggul,cara mengatasi pegal di leher dan pundak,obat penghancur lemak jahat,cara cepat menghilangkan tumit pecah-pecah,cara cepat menghilangkan singkayo,bahaya penyakiy gondok beracun,bahaya keputihan pada masa kehamilan,cara menyembuhkan sakit tulang ekor,cara menyembuhkan gastritis kronis,obat tidur lelap tanpa efeksamnping,suplemen penuat daya ingat dan konsentrasi,cara mengobati penebalan dinding rahim,cara alami menyembuhkan ruam popok,cara alami menyembuhkan thalasemia,cara alami menyembuhkan scabies,cara menyembuhkan nyeri punggung,cara menyembuhkan varikokel,cara menyembuhkan peradangan di hati,obat radang kandung empedu tradisional,obat flu tulang tradisional,obat radang gusi tradisional,obat polip lambung tradisional,cara menyembuhkan usus buntu,cara alami menyembuhkan parkinson,obat tradisional luka gangren,cara menyembuhkan tumor jinak,cara tradisional menghilangkan keloid,cara alami menyembuhkan peradangan telinga,cara alami menyembuhkan darah manis,cara menyembuhkan penyempitan tulng bekanag,obat infeksi kelenjar ludah herbal,obat faringitis kronis herbal,cara alami menyembuhkan kista artholin,cara alami menyembuhkan impetigo,suplemen alami untuk tulang dan sendi,obat epididitmitis herbal,obat hipertiroid untuk ibu hamil,obat herbal penghilang vitiligo,obat herbal psoriasis vulgaris,obat pilip rahim herbal,obat kista baker herbal,cara alami menyembuhkan curek,obat herbal penyakit hidronefrosis

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!