lauantai 6. lokakuuta 2012

Tuleeko lupa?

Kissan painosta on ollut enemmän ja vähemmän juttua täällä blogissa. Otetaan vielä kerta kiellon päälle. Seuraavaksi kuvakertomus siitä kuinka sijaiskissa punnitaan.

Vaihe yksi: Etsitään vaaka sängyn alta ja tuodaan se keittiöön.


Vaihe kaksi: Kissan houkuttelu punnittavaksi.


Tosiasiassa: Ei se homma ihan näin mene.


Ja sitäpaitsi, patteri oli tullut tiensä päähän ja se täytyi vaihtaa.


Vihdoin päästiin asiaan. Sijaiskodissa kissa punnitaan siten että henkilökunta käy ensin itse puntarissa. Lukema otetaan talteen. Seuraavaksi toivotaan että kissa on lähettyvillä, kaapataan se syliin ja astutaan vaa'an päälle. Tämäkin lukema merkitään ylös. Suoritetaan vähennyslasku siten että jälkimmäisestä lukemasta vähennetään ensimmäinen luku.


Lopuksi yhteenveto ja päätelmiä.
Kissa painoi punnitushetkellä neljä(4) kiloa kahdeksansataa (800) grammaa.


Sijaismamman paino jätetään salaisuudeksi, sillä eihän naisilta voi kysyä ikää, siitä puhumattakaan että udeltaisiin painoa. Molemmat saivat luvan herkutella. Niin sijaismamma kuin kissakin. Ja lupia tuli enemmänkin. Herkutteluluvan lisäksi posti toi eilen sijaismammalle kaksi hankkimislupaa.

Translation: Licence To Eat

14 kommenttia:

 1. Sutjakan näköistä meininkiä! Sitä paitsi, mitä elämä on ilman herkutteluhetkiä?

  VastaaPoista
 2. Tutulta puuhalta näyttää teidän punnistuskonsti. Samaa menetelmää käytetään meilläkin ;D Eikä kaikkia salaisia mittoja tarvitsekaan kertoa ;)

  VastaaPoista
 3. Hauska kuva teistä vaa'alla, Myrskykin katsoo uteliaana lukemaa. Sama punnitussysteemi toimii meillä. Hankkimislupa? Mitä saat hankkia? Lisäkiloja? Lisää kissoja? No, sinut tuntien tuo taitaa liittyä aseisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri. Sijaiskodissa kissaa nostellaan syliin melkoisen harvoin, sillä sylissä viihtyvää sorttia Myrskyhän ei ole. Punnituksessa täytyy olla nopea.

   Ja aivan oikein arvasit hankkimiskohteeni.

   Poista
 4. Hui, hetken jo luulin että Myrsky kävelee vaa'alle odottamaan tuomiotaan :D
  Metsästysreissu raksukaapille ei siis näy linjoissa, hyviä uutisia Myrskylle:)

  VastaaPoista
 5. Nautinnollista herkutteluiltaa siis sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma. Teemme parhaamme sen suhteen että vatsat ovat täynnä. Sillä täytyyhän sitä syödä että jaksaa. Ja herkut siihen päälle.

   Poista
 6. Hauska kuvasarja, meillä sama metodi käytössä x kolme ;) Te ootte niin sopusuhtaisia.

  VastaaPoista
 7. Hih, Myrsky kävi vaa'alla hankkimassa hankkimisluvan seuraavaa jänispaistia varten.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, koska pupuja ei ole joka päivä tarjolla, voi treenata pienempien saaliiden kanssa. Tänään kun tulin illalla metältä kotiin, popsi kissa täyttää päätä hiirtä poskeensa kuistin käytävällä!

   Poista
 8. Mainio kuvakertomus. Myrskyhän on sangen sutjakka herrasmies! Tätikissa Lyyti on joskus yltänyt (valitettavasti) samoihin lukemiin, vaikkei neitokaisen rakenne lainkaan oikeuta moiseen runsauteen. Herkuttelulupa on näin ollen ehdottomasti evätty, vaikkei Lyyti-neiti siitä piittaakaan :D

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!