tiistai 9. lokakuuta 2012

Reino sai uuden fanin

Bloginpitäjä omistaa Reinot. Nuo tohvelit saavat aina silloin tällöin kyytiä kissan toimesta. Maaliskuussa kerroin kuinka tohvelini joutuivat sijaiskärsijän asemaan. Nyt ilmojen viilennettyä olen sujauttanut Reinot useasti jalkaani. Reinot ovatkin ulkoilleet paljon sijaiskodin ulkopuolella. Olen käynyt ne jalassa lähikaupassa, jopa pyöräillyt niiden kanssa töihin.

Viime viikolla kävin vanhemillani Reiskat jalassa. Vanhempieni kissa Vilma iski silmänsä niihin. Välittömästi. Niitä oli haisteltava tarkkaan. Hienona neitinä Vilma jätti kuitenkin maistelun väliin.


Mikähän noissa tohveleissa oikein viehättää kissoja? Eräänä päivänä tulin töiden jälkeen kotiin Reinot jalassa. Myrsky oli minua pihalla vastassa. Kissa huomasi jalassani olevat tohvelit, heittäytyi maahan jalkojeni viereen ja alkoi kynsimään tohveleitani.Oli oikein kiva tulla kotiin.

Translation: Vilma ♥ Reino.


10 kommenttia:

 1. Reinoissa on varmaankin mukavat aromit kun pääsevät ulkoilemaankin. Sisäreinot tuskin olisivat noin kiinnostavia.

  VastaaPoista
 2. Mulla on reinot töissä, tarviskohan tuoda ne kotiin nuuskuteltaviksi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvänen aika sentään, tottakai sinun täytyy ne kissoille näyttää:)

   Poista
 3. Reinot taitavat tuntua mukavilta kissan tassujen alla, kun reinoja kynsitäänkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat sopivan pehmoiset ja kynnet uppoavat niihin hyvin. Toisinsanoen, kynnet jättävät jälkensä...

   Poista
 4. Hmm, Reinoilla on ilmeisesti kissojen virallinen hyväksyntä? Olen itsekin miettinyt hankkivani sellaiset, kun tämänhetkisistä lammastohveleista kohta aika jättää. Tuollaiset puoliulkoilutohvelit ovatkin hyvät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin meidän kulmilla ne on hyväksytty. Reiskoilla pärjää hyvin, talvella villasukkien kanssa on hyvä hakea puitakin. Minun oli pakko ostaa ruskeat, sillä vaaleanpunainen ei vain ole minun värini. (Riittää että omistan vaaleanpunaisen juomapullon ja kastelukannun.)

   Poista
 5. Siinä terveiset vaihtavat omistajaa? Myrskyltä Vilmalle ja toisin päin?

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!