perjantai 10. toukokuuta 2013

Levotonta menoa ja veljellisiä halauksia

Tällä viikolla on sijaiskodissa ollut lievästi sanottuna meno melkoisen levotonta. Kissalla siis. Päivät pitkät on juostu ulkona. Eilinen sadepäivä onneksi toi pienen hengähdystauon. Jahtikausi on aloitettu toden teolla, päätellen siitä paistimäärästä mitä on kotiin on kannettu. Metästely ja lämmenneet ilmat ovat sekoittaneet kissan pään. Kehräävästä pehmotiikeristä on tällä viikolla sukeutunut hurja saalistaja.

Yötäkin olisi kiva olla ulkona, mutta lämpötila ei vielä anna myöten. Kissa kyllä tarkenisi, mutta henkilökunta ei vielä halua nukkua viileässä. Kissalla on siis kotiintuloaika edelleen voimassa. Se on noin puolenyön tietämillä. Koetuksella on myös bloginpitäjän mielenrauha, kuinka tähän kissan vapaaseen vaelteluun taas tottuukaan. Oman aikansa se ottaa. Vielä haluan että kissa pysyisi yöt sisällä.

Nuoli osoittaa vierasta kissaa. Kyseessä siis vanha tuttu kilpalaulaja.

Reviiriidoilta on toistaiseksi vältytty, vaikka kujalla pyöriikin tappelupukari jos toinen. Toista se on Neron residenssissä. Taisteluväsymystä oli keskiviikkona ilmassa. Niin kiire Nerolla ja Cherillä ei kuitenkaan ollut etteivät olisi ehtineet kirjettä postittaa meille. Sijaismamma sai pienen pionin juurakon, kissa karkkipussin ja veljelliset halaukset Nerolta. Kiitos vielä kerran meiltä molemmilta. Blogiystävät ovat ihana asia 


Illalla rappusilla maistelimme nameja, Myrsky oli tosin hieman levoton naapuritontille tulleen kilpalaulajan  vuoksi, joten namipussi ei saanut sataprosenttista huomiota. Onneksi eilinen sadepäivä oli kuin luotu löhöilyyn ja naminsyöntiin...

Translation: Yo, Brother. Spring Is In the Air. 

28 kommenttia:

 1. Bro hug! Kevät ja kesä ovat aktiivista aikaa kissunkaisille. Toivottavasti kilpalaulaja ymmärtää häviänsä Myrskylle, joka on kuitenkin varmasti melkoinen kissamaailman Väinämöinen! Vähempään en suostu uskomaan, kun on sijaiskodin tiikeristä kyse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilanne on melkeinpä räjähtänyt käsiin! Onneksi sadepäivä sentään soi pienen lepohetken. Täytyy toivoa ettei kilpalaulantaa tänä keväänä kuulla, kiitos kuitenkin luottamuksesta!

   Poista
 2. Varmaan Myrsky näyttää vielä naapurin tunkeilijalle "missä on närhen munat" =) Se näyttää ja kuulostaa ihan kamalalta, mutta aina nuo kissat selviää siitä ihan pienin pintavammoin. Meidänkin pihassa riehuu Onni-kunkku ja meidän tytöt huutaa kuin henkeä vietäis. "Se voittaa jolla on karmeempi huuto" =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissojen huuto on kyllä melkoista kuunneltavaa:D Parempi vaihtoehto se huuto kuitenkin on kuin painiottelu.

   Poista
 3. Onpas kuulunut olevan rankka viikko! Kun nyt enemmiltä taisteluilta ja reviiririidoilta vältyttäisiin!

  Mutta siinä olette oikeassa, että blogiystävät on verraton asia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi toiveissa. Ei riitoja tänne, kiitos.

   Uskomattoman ihania tyyppejä täältä blogistaniasta löytyykin ♥

   Poista
 4. Blogiystävät ovat ihania ♥ Rajaloukkaukset eivät!

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti rajariidat eivät äityisi kissalaulantaa pidemmälle! ;)

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti kilpalaulannassa Myrsky vie voiton ja tunkeilija lannistuu :)

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti rajariidat selviävät laululla,eikä riidalla ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsiksi (vai pitäisikö sanoa tassuiksi) käyminen on äärettömän huono ratkaisu.

   Poista
 8. Toivottavasti asiat selviävät laulamalla :) Kiva kuulla, että kirje tuli perille. Nerolle on jo avattu vapaa kulku ja kyllä kuljetaankin. Yölläkin pitää käydä sanomassa, että hei mä tulin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Hei mä tulin!" Ja kun se tapahtuu monta kertaa yössä... Unirauha on silloin heikoissa kantimissa, mutta onhan se kuitenkin ihanaa ♥ (Mutta on sekin ihanaa kun voi kissan kanssa nukkua samassa sängyssä.) Päivällä meillä on vapaa käynti ulos, mutta ei vielä yöllä. Se taitaakin olla sijaismamma kuka tässä takertuu kissaan(!)

   Poista
 9. Voihan levottomuus, kyllä tämän meidänkin sisäkissoista huomaa, että kaikenmoista yöravia on vaan mielessä ;) Ihanaa, kun te(kin) saitte kukkapostia :)

  VastaaPoista
 10. Toivotan rauhallisia aikoja Sijaiskotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula. Elämä on mukavampaa kun ei tarvitse reviiristä olla huolissaan.

   Poista
 11. Ei se ole kissankaan elämä näin kevättuimaan kovin helppoa, reviirejä puolustettavana ja kaiken maailman kilpailijoita, huh huh.

  VastaaPoista
 12. Kyllä asjat aina selvitetään sovinnolla kilpailioiden kanssa:)

  VastaaPoista
 13. Sitä on niin vaikea ymmärtää moista röyhkeyttä, että joku tunkeutuu omille tilusille. Onneksi sijaismamma vähän kontroloi Myrskyn levon määrää, muutenhan elämä menisi plekäksi rajavalvonnaksi!

  Kiva kumminkin kuulla, että buffa on auki ja siellä on tarjolla mieluisia herkkuja !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sitä voi verrata siihen että joku ihminen tulee sinun pihalle/parvekkeelle/jopa sisälle asti, ja kutsumatta. Ja alkaa riitaa haastamaan. Ei, ei ja ei!

   Täytyyhän sitä jotain pientä lohtua saada. Vaikka sitten namin muodossa.

   Poista
 14. Kyllä tuo varjokin on jo niin pitkä, että luulisi muiden lähtevän käpälämäkeen : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten kaverilla oli niin huono näkö. Ei nähnyt kun katsoi vasten aurinkoa.

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!