keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Jatkopala

Sijaiskodissa sisustetaan taas

Muistatteko sijaiskodin uuden ja hienon, mutta kovan onnen maton? Kyseessä on juuri se matto minkä joku röyhkimys kävi merkkaamassa. Matto on saanut kissan hyväksynnän, se ei tuoksu enää. Kirpputorille jäi vie toinen samanlainen matto, mutta pienempi sellainen. Sitä en raaskinut silloin ostaa ja tottakai katumus iski parin viikon kuluttua. Luulin jo sen kerran menneen kaupaksi, mutta uskollisesti kävin sen perään haikailemassa. Eräänä perjantaina sitten tärppäsi. Oliko kyseessä taikuutta vai mitä, mutta matto odotti siellä minua.


Tämä jatkopala löysi heti paikkansa. Se piti teipata lattiaan, koska kissa tykkää ottaa välillä lentävät lähdöt. Matto oli ilmiselvästi heti kissan mieleen. Ja tuo pötkylä mikä seinällä roikkuu, on punnus sijaiskodin Junghansista. Kello piti laittaa myyntiin, mutta henkilökunta ei sitten raaskinut siitä luopua. Siihen se jäi seinälle raksuttamaan.


Sijaiskoti alkaa pelottavasti muistuttamaan mummolaa. Kissa kehrää ja kello raksuttaa eteisessä. Pelargoniakin täältä löytyy. Ja Reinot asuvat täällä. Mutta minä en kudo sukkaa enkä pannumyssyä suostu hankkimaan, sillä kahvit meillä keittää Moccamaster.

Translation: New Old In.

24 kommenttia:

 1. Hyvä kuvakulma Myrskyn(silmään?) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asento kissalla oli poikkeuksellisen lösö, yleensä ollaan oikein ryhdikkäitä!

   Poista
 2. Oikein kotoisalta kuulostaa ja näyttää :)

  VastaaPoista
 3. Jatkopala tuli selvästi tarpeeseen. Olen huolestuneena huomannut saman asian; kello, kissä ja pelargonia :) Tosin Junghans on vintillä arkussa eikä raksuta mennutta aikaa, sillä meillä ollaan super trendikkäitä, se kuultiin juuri tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohteliaisuuksia on aina kiva kuulla! Kannattaa varmaan kaivaa sen Junghans esiin ja seinälle. Ne on itseasiassa aika hienoja pelejä!

   Poista
 4. Ihanan lämmin tunnelma - seinäkello, kissa, pelargonia ja Reinot. :)

  VastaaPoista
 5. Oi voi. Täältä ei löydy Junghansia, ei pelakuita, ei Reinoja. Kävisikö tällainen setti: kissa, räsymatot, ylen radiokanava sekä perennapenkki!

  Myrsky on sen verran vauhdikas tyyppi, että toki matot pitää lattiaan teipata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin kuulostaa aivan loistavalta kombolta:) Jokaisessa kissakodissa pitäsi olla niitä räsymattoja!

   Poista
 6. Oi, meiltä löytyy seinäkelloja, pelakuita, reinoja ja moccamasterita. Ja kissa tietysti. Mutta ei yhtään tuollaista itämaista mattoa. Sellaista haikailen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etsintäpartio liikkeelle siis. Missio: Taikamatto Ruskalle!

   Poista
 7. Samat mummolakamat löytyy täältäkin ja kaiken lisäksi vielä neulon niitä sukkiakin. Kahvit meilläkin keittää Moccamaster. Itämainen matto vielä puuttuu. Hyvä se on teipata matto kiinni, ettei Myrsky lähde lentävällä lähdöllään lentävällä itämaisella matolla lentelemään :)

  VastaaPoista
 8. Hih, meilläkin on samat mummolakamat, paitsi reinot puuttuu ja junghansia ei ole vedetty. Jopa kolmekymppinen "mummo" löytyy sukkia kutomasta.

  Hauskat kuvat Myrskystä ♥. Mattojen teippaaminen lattiaan onkin hyvä vinkki.

  VastaaPoista
 9. No jopa sattuikin:D Varmaan löytyisi joku fiksumpikin versio mattojen pysymiseen lattialla, teippi vain tuli ensimmäisenä käteen...

  VastaaPoista
 10. Hieno idea, miksi en ole tuota hoksannut, teipataan matot lattiaan! Meillä nuo tuppaavat olemaan puoliksi aina seinillä :) On sinne maton alle olemassa simmosta "tahmiaa" verkkoakin, mutta ei se kyllä meillä ole toiminut, menee silti kurttuun ja vaikiampi vetää oikoseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teippien lisäksi meillä suositaan mattojen strategista asettelua huonekalujen alle -jos vain suinkin mahdollista!

   Poista
 11. Jotkut mummola-asiat sopivat joka kotiin! ;)

  Meidän blogissa on sijaiskotiin tunnustus!

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!