maanantai 13. toukokuuta 2013

Vuosipäivä sekä tiedotuksia lukijoille

Kaksi vuotta, eikä suotta ♥

Eilen juhlittiin äitejä. Tänään vietetään sijaiskodissa merkkipäivää. Kaksi vuotta sitten Myrsky Hoo muutti sijaiskotiin. Niistä kahden vuoden takaisista tunnelmista voi tarkemmin lukea täältä.

Elämä kissan kanssa on ollut ihanaa, mutta myös sitovaa. Se, että kotona asuu kissa, ei todellakaan ole itsestäänselvyys. Siitä osataan iloita joka päivä. Tuhannet kiitokset Myrskyn oikealle perheelle siitä että kissa on saanut asua täällä. Kissa on juurtunut näille kulmille ja tähän kotiin erittäin hyvin. Ehkäpä kissa saa asua täällä edelleenkin, sitä tietysti toivon. Mutta ei siitä tämän enempää, tämä on hieman arka aihe.

Merkkipäivää juhlistamme punkkihäädön kera. Lauantaina kissan viiksien välissä käveli punkki, tänään aamulla kissaa harjatessa löysin toisen. Nyt se on siis alkanut. Punkkikausi.


Ja sitten tiedotuksiin:

Merkkipäivän kunniaksi päivitin profiilia ja vaihdoin uuden profiilikuvan. Aloittaessani bloginpitämisen en sen kummemmin miettinyt tuota profiilia, laitoin vain systeemin pystyyn. Nyt jo kauemmin aikaa mietittyäni asiaa päädyin tähän ratkaisuun. Teinkö kaiken oikein vai väärin vaihtamisen kanssa, se selvinnee tulevaisuudessa. Ainakin yritin.

Ja vielä yksi tiedotus: Poistin anonyymeiltä mahdollisuuden kommentoida. Siitä syystä että kommenttiboksiin tuli epämääräisiä mainoksia, erityisesti tähän postaukseen. Nyt sai luvan riittää:D

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Translation: 2nd Anniversary

42 kommenttia:

 1. Onnea onnea onnea! Se on meillekin onni, että Myrsky asuu sijaiskodissa ♥

  Minullekin on tullut joihinkin tiettyihin viesteihin roskapostia, useimmiten joihinkin vanhoihin viesteihin. Olen sitten poistanut niistä kommentointioikeudet kokonaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma:)

   Jostain kumman syystä tuo postaus aiheutti näitä mainoskommentteja:/ Tosin viime viikollakin tuli pari roskapostia ihan näihin normipostauksiin, toisen jätin vielä poistamatta. Pitänee syventyä tuohon kommentointioikeuden poistamiseen vanhoista jutuista. Kunhan saan aikaiseksi!

   Poista
 2. Hieno, ylväs kuva Myrskystä! :) Onnittelut vuosipäivän johdosta! :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut,ompa komea kuva myrskystä.Mukavaa viikkoa teitille ♥

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea merkkipäivän johdosta! Toivottavasti Myrsky saa asua sijaiskjodissa jatkossakin ilahduttamassa niin sinua kuin meitä lukijoitakin! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea kahdesta vuodesta ja oikein oikein pitkää yhteiseloa jatkossakin! Ihana komistus, kuvakulma pukee Myrskyä loistavasti.
  Punkit on huomattu täälläkin, tosin nyt olemme kaupungissa mutta heti kotiuduttuamme pojat saavat litkut niskaan.
  Esikkoasento on ihana, en nyt osaa sanoa kumpi on lemppari, sanotaan että yhdessä ne ovat ihanimmillaan ;-)
  Minusta uusi profiilikuva ja nimi on tosi kiva! Aiemmin olikin hassua puhutella sinua ihmistä Mysrkynä, kun tiesi että se on kissan nimi, mutta eipä se nyt mikään erityisen vaikea asia ollut :-D Mutta parempi nyt, minusta.
  Ai niin, mä olen laittanut sellaisen asetuksen että yli 14 vrk (tai jotain sinne päin) vanhoihin postauksiin kommentointi täytyy hyväksyttää minulla ensin, tää on minimoinut roskikset, toki niitä täytyy käydä heittämässä pois bloggerin roskalaatikosta silloin tällöin. Mutta mitään ei mene läpi eetteriin kumminkaan, se on pääasia. Suurimman osan roskaviesteistä bloggeri tunnistaakin ihan itse, niitä hyväksyttäviä viestejä tulee harvoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila:) Jos vain olisin saanut molemmat esikot samaan kuvaan niin se vasta hienoa olisikin ollut. Mutta nyt kukat ovat tosiaan avautuneet/avautumassa.

   Juuri tuosta mainitsemastasi syystä halusin profiilin vaihtaa. Vanhoissa kommenteissa näkyy vanha profiilikuva, mutta enköhän pysty elämään tämän asian kanssa. Ja tuo käyttämäsi vanhojen postausten kommentointi kuulostaa paremmalta vaihtoehdolta kuin täyskielto. Tämäkin lähtee harkintaan!

   Poista
  2. Mää huutelen väliin, sori!
   Mulla on myös hyväksyntä käytössä, yli 7 vrk vanhoihin viesteihin ja se on tepsinyt roskiin hyvin. Mutta tosin vähän bloggeri niitä läpi päästää!

   Poista
 6. Onnentoivotuksia sekä Myrskylle että sijaisperheelle - tulkoon niitä vuosia vielä monta lisää;)

  VastaaPoista
 7. Onnittelut koko poppoolle. Koti ilman kissaa ei oo mun koti. Nyt just jalois kuorsaa kaks kissaa. Likat on alkannu nukkuun mun jalois (päivisin) niin sikeesti, et ne ihan oikeesti kuorsaa!!

  Mä oon ollu elossani vaan kaks päivää ilman kissaa ja ne oli kamalii päivii. V haluis viellä 7 kissaa lisää, mut katotaa ny. Noin se entinen koiraihminen joka vihas (pelkäs) kissoi on muuttunnu kissa-immeiseks. ;D

  Paljon yhteisii vuosii teille ja sit joskus kun Myrsky poistuu keskuudestanne, suosittelen pikasesti uuden kissan hankkimista. :) Nimee ei tartte vaihtaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Timo:) Oikeassa olet, talo ilman kissaa ei ole koti. (Anna V:n ottaa lisää naukujia, PHESY:llä on monta omaa kotia kaipaavaa kaveria...)

   Kissalla on kyllä komea nimi, siitä ei pääse mihinkään. Isäni lapsuudenkodissa oli kuulemma aina samannimisiä kissoja. Miksi suotta hyväksi havaittua vaihtamaan...

   Poista
 8. Ylväs kuva pylväs-kissasta ♥

  VastaaPoista
 9. Onnittelut Myrskylle ja Minnalle.
  Monta, monta yhteistä vuotta sinne teille!
  Uusi on profiilisi hyvä.
  Olipa todella paljon mainoksia anonyymiltä, hyh.
  Mukavaa viikoa.

  VastaaPoista
 10. Me niin onnitellaan teitä, koko PERHETTÄ!

  VastaaPoista
 11. Onnea kahdesta vuodesta! Vaikea kuvitella Myrskyä muualle kuin juuri sijaiskotiin. Onnekas kissa ♥

  VastaaPoista
 12. Mahtavan ylväs kuva Myrskystä! Kunnon kingi :) Toivottavasti yhteinen taipaleenne saa vielä jatkua pitkään <3 Toivottavasti blogikin pysyy siistinä korjausten myötä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Yhteinen ja onnellinen elo olisi toiveemme. Täytyy vielä hieman säätää tuota kommentointijuttua, kun vinkkejäkin tuli.

   Poista
 13. Paljon Onnea Myrskylle ja Minnalle! Toivottavasti teille tulee vielä paljon yhteisiä vuosia ja meille lukijoille postauksia.
  Myrskystä on oikein hieno kissapylväs-kuva ♥.

  VastaaPoista
 14. Paljon onnea Myrskylle ja Minnalle! Ihana kuva Myrsksstä :)

  VastaaPoista
 15. Onnea teille molemmille ja todella ihanaa, että olette yhdessä profiilissa <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirkko:) Ja kiitos sinullekin tuosta vinkistä!

   Poista
 16. Onnittelut sijaiskotiin ja paljon yhteisiä tulevia vuosia! Täytyykin olla tarkkana punkkien kanssa, en ole vielä nähnyt, mutta pitänee kaivaa litkut esiin. Joskus on tullut vanhoihin postauksiin outoja anonyymien viestejä, mutta kuukle on ohjannut ne suoraan roskapostiin, mistä ne on kätevä poistaa. Roskapostisuodatinta voi myös opettaa ruksaamalla asiattomuudet roskapostiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri:)
   Jotenkin minusta tuntuu että jouduin roskapostihyökkäyksen kohteeksi -mutta asialle voi tehdä jotain muutakin kuin tuo tyly täyskielto. Eilen illalla löysin vielä kaksi punkkia, toinen oli jo porautunut kissan ihoon:/ Kolmen päivän punkkisaldon perusteella tilanne vaikuttaa tosi pahalta.

   Poista
 17. Myrsky on tosiaan ylväs, niin kuin jotkut muutkin ovat jo todenneet. Tulee ihan mieleen pylväspyhimys.
  Onnea sijaiskotiin yhteisestä ja onnellisesta taipaleestanne, Minna ja Myrsky. Toivottavasti Myrsky elelee sijaiskodissaan Minnan kaverina vanhuuden päiviinsä saakka.
  Olipa hyvä, kun otit puheeksi nuo omituiset englanninkieliset kommentit. Minullekin niitä tulee, ja olen ihmetellyt asiaa. Blogger on tulkinnut ne kyllä automaattisesti roskapostiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula. Pylväspyhimys hyvinkin:D Täytyy säätää noita kommentointijuttuja tarkemmin. Kaikkea vain ei itse ymmärrä.

   Poista
 18. Paljon, paljon yhteisiä tuleviakin vuosia teille :D
  Ja sitä kautta meillekin !!

  Upea kuva Myrskystä, wau!!

  VastaaPoista
 19. Tiukka ei pikavipeille :D Tietyt sanat nostavat ehkä roskan todennäköisyyttä kommenteissa. Roskapostia ei toivo kukaan ja anonyymikommentoijien sijaan vastailen kyllä itsekin mieluummin nimellisille kavereille.

  Onnea tyytyväisestä yhteiselosta. Toivotaan, että Myrsky saa asua Sijaiskodissa jatkossakin. Rakkautta ainakin riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä vielä mainita, että kannattaa poistella nuo roskalinkkejä sisältävät kommentit, jos vain suinkin jaksaa. Blogi tulee niiden kautta mainostaneeksi epäilyttäviäkin sivustoja ja voivatpa ne vetää puoleensa lisääkin spämmiä :(

   Poista
  2. Kiitos ella. Rakkautta meillä riittääkin ♥
   Juuri tuo pikavippi sana on ollut se houkutin. Ja kiitos neuvoistasi. Puhdistusoperaatio kutsuu!

   Poista
 20. Toivomme lisää onnellisia yhteisiä vuosia! ♥ (punkit saavat pysyä keskenään)

  Sama nimenvaihdos olisi tarpeen meilläkin, mutta kun ei pidä nimestään, joka vielä on suhteellisen harvinainen Suomessa, niin siinä on jo kaksi syytä ollut minimoida nimen käyttö. Ja sitten vielä profiilikuva, jossa on ihan eri näköinen kissi kuin nykyään, mutta se sopii yläkuvan kaveriksi ja sitä varsinkaan ei raaski vaihtaa (menisi blogin nimikin samalla vaihtoon ja se vaatisi jo liikaa miettimistä :))

  Jostain syystä meillekin on ihan viimeisen viikon aikana tullut normaalia enemmän spämmiä. Suurin osa kuitenkin on ollut sellaista, että siitä tulee ilmoitus sähköpostiin, mutta blogista se on jo poistettu.

  - Mindy & Susan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mindy & Susan:) Pitkään tätä profiilijuttua mietin ja veivasin, viimein sain sen aikaiseksi. Älä sinä missään ryhdy blogin nimenvaihtoon, se on aivan huippu \o/ ja niin on profiilikuvasikin.

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!