tiistai 28. toukokuuta 2013

Onko ruoho aidan toisella puolella vihreämpää?

Saattaa se olla, tai sitten se ei ole. Ainakin se on lyhyempää. Ja se tarkoittaa sitä että sijaismamman on tänään käynnistettävä ruohonleikkuri ja ajettava nurmikko. Oli muuten suunnaton helpotus viime viikolla kun klippo käynnistyi talven jäljiltä sen suuremmin nikottelematta.


Aidat eivät kissaa pidättele. Myrsky menee tuo aidan alitse jos on tarvis. Tai vaihtoehtoisesti ylitse. Kumpi reitti sitten sattuukaan sillä kertaa huvittamaan. Aidan takana olevan vihreän ruohon lisäksi naapuritontilta löytyy variksia ja harakoita. Ne pitävät kovaa ääntä ja kiusaavat kissaa. Myrsky on joutunut jo kahdesti pommituksen kohteeksi. Ensimmäisen kerran viime viikolla ja viimeksi eilen illalla.


Olen kieltänyt kissaa menemästä aidan toiselle puolelle: "Älä mene sinne. Saat siellä vain selkääsi." Ei ole Myrsky minua kuunnellut. Onneksi kissalla on kuitenkin se sijaismamma kuka tarpeen vaatiessa tulee pyyhkimään...

Näistä pommitukisista huolimatta, tervetuloa mukaan Konna!

Translation: The Grass Is Always Greener On the Other Side. Or Is It?

23 kommenttia:

 1. Ei ole! Mutta eipä tieto siitä estä tarkastamasta asiaa aina silloin tällöin. Ihan varmuuden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä olen minäkin. Ihan (tai ainakin melkein) samaa ruohoa se on kuitenkin. Mutta täytyyhän se tarkistaa!

   Poista
 2. No mutta pakkohan se on käydä tarkistamassa! Jos ei muuten niin ihan palvelusväen kiusallakin - joutuvatpahan joutavat hakemaan kisun sieltä aidan takaa - ja jättämään kesken vaikka sen ruohonleikkuun;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Kujakytän täytyy olla selvillä kuinka asiat ovat, onko tilanne muuttunut, jne!

   (Ruohon sain muuten juuri äsken leikattua.)

   Poista
 3. Kissan on tehtävä mitä kissan on tehtävä vaikka vaarat vaanivatkin seikkailijaa.

  VastaaPoista
 4. Linnut voivat olla kamalia pommittajia. Vaikka olisi parvekelasi välissä ne kiusaavat pientä kissaa syöksymällä kohti. Ilkimykset:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se kauhea mekkala, räkätys ja säkätys! Joskus siitä voi päätellä että kissa on lähellä ja kiusan kohteena.

   Poista
 5. Hmph, ikävät linnut! Tuntuu, että niiden eräisiinkin iloisiin harrastuksiin kuuluu juuri kissapoloisten kiusaaminen. Etenkin kun tajuavat toisten olevan kiinni ja siten melko vaarattomia. Törkeää, sanoo Jakke! :<

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Ja niin, kiitos! Ilo päästä lukemaan tarinoita Myrskyn elämästä, komea kolli! :}

  VastaaPoista
 8. Linnut kyllä osaa kiusata kissoja ja muita petoja! Mutta onneksi Myrskyllä on mamma, jonka syliin voi tulla nuolemaan haavojaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varikset ja harakat ovat ihan hävyttömiä, että kehtaavat! Meillä ovat perustaneet oikein liittoutuman:/ Kiitos Heidi kauniista sanoistasi. Yritämme kyllä suojella kissaa kaikin mahdollisin keinoin. Kiusanhenget häädetään pihalta heti!

   Poista
 9. En tiedä ruohosta, mutta hiiret ainakin on maukkaampia vaarallisen tien toisella puolella. Ihme se on ettei meidän katit ole jo kaikki auton alla.
  Meillä myös on noita harakoita ja variksia ihan vaivaksi asti kissojen kimpussa. Mitäs niistä kiusaamisista, mutta pelottaa että osuvat joskus kissan silmään kovilla nokillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole helppoa pienen kissan elo kun linnut silmille hyppivät! Onneksi meillä ei ole vielä iholle tultu, perässä kyllä hypitään ja räksytetään. Kissa vain yrittää olla muina kissoina, niistä välittämättä. (En edes halua ajatella niitä nokaniskuja...)

   Poista
 10. Se on se seikkailijan luonne, joka vetää naapurinkin puolelle :)

  VastaaPoista
 11. Naapurin piha kiinnostaa vielä enemmä kun sieltä ajetaan pois. pitää käydä katsomassa miksi.

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!