tiistai 22. tammikuuta 2013

Luopumisen tuskaa siivouspäivänä

Sijaismammalle tulee erittäin säännöllisin väliajoin se aika viikosta ja silloin laitetaan sijaiskodissa tuulemaan. Kyseessä on siivouspäivä, ei sen kummempaa. Tosin eilen oli hieman haikea fiilis. Sijaismamma päätti laittaa Naukulasta tulleen joulukortin pois näkyviltä, kätkeä sen arkistojen aarteisiin. Tämä otti Myrskyä yllävän koville. Kortista ei olisi haluttu vielä luopua.

Mä kuule terotan mun kynnet ja näytän sulle jos kortin viet!

Mä menen vahtimaan sitä!

Siis et voi olla tosissasi!

Vaikka kuinka kauniisti yritin Myrskylle sanoa, että joulu on jo ohitse ja kaikki koristeet täytyy ottaa pois, niin siitä huolimatta Myrsky ei olisi millään halunnut kortista luopua.

Please! Älä vie mun korttia!
 
Pienen kissan huoli ja hätä kortin kohtalosta oli sydäntä särkevää seurattavaa.

Anna mä vielä vähän katson korttia. Ja taputan sitä.

Ja vielä yksi suukko Helmille♥

Naukulan likoille tiedoksi: Kortin laitoimme aarteiden joukkoon. Peltirasiaan, minkä kyljessä lukee Hyvää Joulua. Sitä emme ikinä hävitä, se on niin tärkeä meille.

Translation: Sometimes It Just Isn't Fair.

19 kommenttia:

 1. Luulen, että peltilaatikko jossa lukee Hyvää joulua on juuri sopiva paikka Helmin joulukortille :-) Sehän selviytyy sitten tulipaloista ja pommituksistakin, kai, eikös...?
  Meillä taas Helmin joulu- ja fanikortti (siis juuri nuo samat kuvat kuin teilläkin on) pääsi hiljattain aiempaa paremmin esille, kun sisustin keittiötä vähän uudestaan... en vain hoksannut ottaa niistä kuvaa! Täytyy korjata asia!
  Voi tuota Myrskyä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peltilaatikko on juuri passeli tuohon tarkoitukseen, tunnettuahan on että Helmi ja Mamma ovat joulupersoonia:) Kiva nähdä kuinka teillä ovat kuvat esillä, jos siis blogiin saakka ne päätyvät...

   Poista
 2. Oih Myrsky ♥ Olemme aivan liikutuksesta ymmyrkäisinä - onnesta myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä niin tykätään teistä:) Ensin kuvittelin että kissaa kiinnostavat teipinpalat millä kuva oli kiinni seinässä, mutta ei. Se oli Helmi♥ Tilanne oli aito, ja se tuli suoraan sydämestä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Pehmoilu ja hempeily on joskus sallittua. Erityisesti silloin kun se kohdistuu tyttökissaan.

   Poista
 4. Myrsky <3 Onneksi Myrskyn nurkkaus on kauniisti somistettu (mm. Helmin fanikuvalla), joten eiköhän herran kelpaa kuitenkin, kun tietää, että arvokortti on turvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, onneksi fanikuva sentään on esillä. Nyt olen alkanut miettimään että olikohan kortin pois laittaminen sittenkään hyvä idea kun se vaikuttaa kissalle noin tärkeältä.

   Poista
 5. Aika radikaali veto sijaismammalta ;) Onneksi Helmin fanikuva jäi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman jo alkaa kaduttaa... Hyvässä tallessa kortti kuitenkin on, voimme katsoa sitä aina silloin tällöin jos siltä tuntuu.

   Poista
 6. Voi että sinä Myrsky osaat olla hieno,aikas katottuas korttia hennoit luopua ja antaa,nyt se on tallessa,ei hätää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se sijaismamma yritti kovasti sanoa. Hyvässä tallessa on kortti.

   Poista
 7. Voi liikutus, mikä hyvästelyseremonia. Hyvässä tapauksessa Myrsky teit niin ison vaikutuksen, että saat taas ensi jouluna kortin Naukulan likoilta ja kenties muiltakin likoilta.

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!