lauantai 26. tammikuuta 2013

Reipasta ulkoilua

Sijaiskodin tyyliin

Myrsky näyttää kuinka ulkoillaan. 
Ulos ovesta, katse oikeaan päin. Käännös vasempaan ja takaisin sisälle. 


Joinain päivinä ulkoilu ei vain nappaa. Sehän on sula mahdottomuus olla aina reipas ja tehokas! Tänään meillä kuitenkin reippailtiin. Sijaismamma ja kissa heräsivät ajoissa. Toisella oli tähtäimessä hiihtolenkki järven jäällä, toisella taas bongailua ja hengailua pihamaalla. Molemmat viihdyimme ulkona puolentoista tunnin verran. Talvi näytti kauniit kasvonsa sijaismammalle, suksi luisti hienosti järven jäällä. Pieni viima ei juuri haitannut, se punersi posket sopivasti. Hiihtämään täytyy lähteä toisenkin kerran.

Ja sitä pihabongausta voi harjoittaa tänä viikonloppuna, lisätietoa siitä löytyy BirdLifen sivuilta. Kuvia sijaiskodin viimevuotisista bongauksista löytyy täältä.

Translation: Cross-Country and Bird-Country.

20 kommenttia:

 1. Myrsky ihan selvästi kurkkasi onko kevät näkyvissä.
  Ei ollut, joten jouti takaisin sisälle ☺

  VastaaPoista
 2. Joo! Hieno pihatiikeri bongattu!

  VastaaPoista
 3. Ihan oikein, Myrsky! Aina ei tosiaan tarvitse olla tehokas. Varsinkaan näin viikonloppuna. Mukavaa viikonlopun jatkoa Myrskylle ja emännälle :)

  VastaaPoista
 4. Teillä oliki mukava ulkoilupäivä molemmet eritaholla ja kumpikin suorituksiin tyytyväinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja rankkojen suoritusten jälkeen olikin vuorossa tankkausta. Ja kissan aamupäiväunet!

   Poista
 5. Hieno homma tiikeri! Kyllä tässä tuli jo aivan ehdottomasti ulkoiltua kylliksi. Toisena päivänä sitten enemmän, kuten tekstissäkin tuumattiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus riittää sekin että laittaa vain kuonon ovenraosta ulos! (Tai tyytyy katselemaan ulos ikkunasta.)

   Poista
 6. Ei aina jaksa ulkoilla, Myrsky näyttää leppoisaa esimerkkiä muillekin. Päivänne meni silti näköjään nappiin ja ulkoiluakin tuli virkistävästi. Mamma sai punaiset posket ja Myrsky hoiti pihabongauksen ja muutenki vahti pihaa tunkeilijoilta. Sitä mukavampaa oli varmaan sitten ottaa nokoset sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä aina tarvitsekaan. Joskus täytyy osata vain olla ja hieman löysäillä. Eikä tarvitse hiihtää verenmaku suussa! Mielelläni olisin käynyt kissan viereen pötköttämään, mutta oli muitakin suunnitelmia lauantaille.

   Poista
 7. Oih, sä olit hiihtämässä:) Mun niin olisi tehnyt mieleni, mutta taas meni vapaat jonkinmoisessa flunssasalussa ja huomenna taas töihin. No, onhan tässä vielä talvea. Voi ei, en tiedä mitä toivoisin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin yksi hiihtolenkki on tehtävä talvessa, hissukseen ja fiilistellen. Jäällä oli sen verran lunta että en uskaltanut luistelutyylillä mennä. Jouduin lykkimään pertsaa, mutta onneksi oli sentään latu tehty. Poltetta hiihtoon vielä jäi... Vielä kauempana olisi kiva käydä. Jos sitä talvea riittää!

   Poista
 8. Nyt, kun meidän kissat eivät ole tässä lähellä, uskallan kertoa, että Myrsky viehättää minua suunnattomasti. Hänessä on sitä jotakin, mikä kiehtoo. Lisäksi otat niin hyviä kuvia kuten puupinon tarkkailu, joulukortin taputtelu ja jihuu -kuva : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mayo:) Parempi onkin ettei omien kissojen kuullen tuommoisia sano. Voisivat pahoittaa mielensä tai olla mustiksia. Myrsky on kyllä valloittava persoona, se on pakko todeta Olen niiiiin onnellinen että kissa saa asua luonani.

   Poista
 9. Meil Pekka ja muut kisut lähti aamukuuelta pihaa. Seittemän jälkee kuulin jotain kopinaa ja menin kattoon. Siellä Pekka leikki lumikolla...

  VastaaPoista
 10. Joskus riittää kun saa vaan nenänpäänsä pistää ulos!

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!