perjantai 3. helmikuuta 2012

Kissa ja silmälasit

Sijaiskodin henkilökunta käyttää silmälaseja. Taloudessa on niitä useampia kappaleita. On kotilaseja, parempia laseja ja niitä vanhoja laseja, mitkä joskus tulevat esille jossain yhteydessä. Sellaisia vanhoja, millä ei ole enää mitään virkaa. Tai lähinnä niillä on se tehtävä että niille naureskellaan ja ihmetellään että miten hölmön näköiset ne ovatkaan olleet. Silmälasit eivät tietenkään keiku koko ajan nenän päällä, vaan ne saatetaan laskea käsistä milloin mihinkin. Marraskuussa henkilökunta teki ensimmäiset havainnot kissasta ja sen kiinnostuksesta silmälaseja kohtaan.


Mikäs tämä on?

Silmälaseissa oli kissan mielestä jotain suunnattoman kiehtovaa.
Niitä piti ihan maistaakin.
Maku saattoi olla hieman pikantti.Seuraavan kerran asia pantiin merkille joulukuussa.


Taas nämä kakkulat tässä!

Henkilökunnalla on noita..

Mutta minulla ei.

Voisin vaikka...

Pitää nämä tai haluta ihan omat!

Kissalla on ihan hyvä näkö, se ei varmaankaan tarvitse silmälaseja. Ainakaan näön vuoksi. Entäpä ulkonäön vuoksi? Se onkin toinen asia. Mutta Myrsky on niin komea, se ei tarvitse kakkuloita piirteitään korostamaan. Ja voi pojat, kyllä ne olisivat hankalat kissan kuonon päällä keikkuessaan. Eivät ne siinä kovin kauan aikaa pysyisikään.

Translation: A Pair of Glasses. Does moggy need them?

8 kommenttia:

 1. Suurta kiinnostusta hän osoittaa silmälaseille!
  Hauskoja kuvia, kiva katsoa niitä kun kissa on lähikuvissa, hänet näkee paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mysteeriksi tämä jäi... Ja kiinnostusta osoitettiin ainoastaan näitä kyseisiä silmälaseja kohtaan. Muitakin rillejä henkilökunta laittoi tyrkylle, mutta kissa valitsi nämä!

   Poista
 2. Heh, tuosta maistamiskuvasta tuli mieleen entinen lukion äidinkielenopettajani, jolla oli tapana luokan edessä puhuessaan nostaa kaulassa ketjussa roikkuvat lasit hajamielisesti suupieleen, imeskellä sankoja ja sitten pikku hiljaa hän ryhtyi huomaamattaan pureskelemaan niitä... rousk, rousk! Ai että se oli kaikkien koululaisten yhteinen huvinaihe (halvat huvit!).
  Mulla on yhdet vanhat tallessa, ja ne on säästetty nimenomaan remontti- ja hikihommalaseiksi etten mene ja naarmuta näitä uudempiakin, mutta muistanko ikinä vaihtaa niihin toisiin laseihin... No, en juurikaan. Ja uudet alkaakin jo olla aika naarmuiset.
  Myrsky näyttäisi aika tietoviisaalta kakkulat nenällä! Jossain kissablogissa oli joskus mallaus jollain ohjelmalla (tarjoaakohan optikkolikkeet niitä) simälasimalleja kissan päähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulenpa että silmälasien sangat eivät voi maistua kovin hyvälle. Paitsi ehkä kissojen ja äidinkielenopettajien mielestä:D
   Kuule Saila, seuraavassa postauksessa saat nähdä älykkökissan! (Oi, nyt lipsahti juonipaljastus. Olisi varmaan pitänyt varoittaa moisesta...)

   Poista
 3. Meilläkin kissa himoitsee silmälaseja. Ruska vetää usein lasit päästäni. Ja usein se pureskelee tai imeskelee himokkaasti sankoja, minun tai isännän silmälasien. Ehkä niihin tiivistyy jotain mukavaa aromia ihmisen ihosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin luulen että niistä löytyy jotain erittäin makoisaa aromia mikä on kissan mieleen:D

   Poista
 4. Myrskyllä on hieno(stunut) ote laseista alimmassa kuvassa. Mindy ei oikeastaan ole silmälaseista kiinnostunut - sen sijaan Mindy voi olla kuin niitä ei olisikaan: http://tassuinen.blogspot.com/2011/09/substanssia.html. Ja niin, silmälasien kokeilu kissalle on hauskaa hupia: http://tassuinen.blogspot.com/2011/03/printemps-feline-2011.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli siis teidän blogi ja Mindy ketä Saila muisteli silmälasimallina! Hyvinhän nuo lasit Mindyllekin sopisivat:)

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!