tiistai 7. helmikuuta 2012

Kattihaaste #9: Lelut

Lautapelejä lauantai-iltaisin sekä lentävä lautanen

Kattihaasteen aiheena on tällä kertaa lelut. Täti punainen ja katit kyselevät millaisilla leluilla oikein leikitään. Ovatko ne tehdasvalmisteisia vai jotain muuta?
Sijaiskodin henkilökunta on todennut että kaupasta ei kannata Myrskylle leluja ostaa. Kaupat lelut jäävät käyttämättä, niistä ei juurikaan innostuta. Ainoa poikkeus on violetti huiska mikä joskus saa kyytiä. Parhaimmat leikit on saatu aikaiseksi ihan perusjutuilla, kuten pakkausnarulla. Ulkona taas leikitään kaikenmoisilla pihalta löytyvillä oksilla ja pitkillä heinillä.


Onko se lentävä lautanen?

Ei se lentävä lautanen ole, eikä mikään muukaan levitoiva objekti. Se on lauantai-ilta sijaiskodissa olohuoneen pöydän ääressä. Pöytäliinan virkaa toimittaa kirpputorilta ostettu pelilauta. Ja leluna kissalla on pakkausnarua.


Tämä on ihan huippulelu!

Parhaat lelut ovat niitä yksinkertaisimpia. Ainakin Myrskyn mielestä.

10 kommenttia:

 1. Iiih! Parasta mitä maailmasta löytyy! Ainakin sillä hetkellä, kun se on näköpiirissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin:) Kaupasta varta vasten kissalle kiikutetut lelut eivät ole saaneet tämänkaltaista suosiota!

   Poista
 2. Tyylikäs Myrsky sopii hienosti pelipöytään! Ei haittaa vaikkei ole tuxedoa päällä, sillä turkin värit rimmaavat hienosti pelipöydän kanssa. Tassu-simmukoordinaatio toimii, kakkoskuvassa hurmataan krupieeri ja päälle siemaistaan kohta katkarapucocktailit.

  VastaaPoista
 3. Kolloakin miellyttävät paperitollot ja foliopallot sekä narut. :)

  VastaaPoista
 4. Paperitollot ja kengännauhat ovat parhaita! Mutta onkos kellään kissalla sellaista ongelmaa, että lelu ei todellakaan saa näkyä pöydän reunan yli? Cisusta se on ihan järkyttävää, minkä takia ihmiset tietenkin roikottavat pöydänlaidalla mm. paperisuikaleita ja kyniä. Aina kun Cisu huomaa moisen epäsiisteyden, sen on aivan pakko välittömästi hypätä ja pudottaa lelu. Ihan aina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai hoitavat ne Koratian kuninkaalliset nuohouksen lisäksi puhtaanapidonkin? Miksei palvelusväki hoida näitä askareita:D

   Poista
 5. Cisu ja Minni...samat tavat:)
  Narujen perässä juostaan meilläkin. Monien kissojen suosikkeja, pussinsulkijoita, Minni ei ymmärrä yhtään, katsoo ihmeissään mammaa että mitä tuon kanssa muka pitäisi tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti Myrskykään ei ymmärrä pussinsulkijoiden päälle yhtään mitään...

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!