tiistai 21. helmikuuta 2012

Ihanimmat ikinä

Saaripalstan Saila haastoi tammikuussa muutkin kissa- ja eläinbloggaajat julkaisemaan ihanimmat ikinä -kuvat lemmikeistään.

Tämä olikin vaikea valinta. (Tai helppohan se oli.) Minun ja Myrskyn suhde on alta vuoden vanha, joten vauvakuvia minulla ei kissasta ole. Muuten kuvavalikoima on, sanotaanko näin että melko kattava. Kissan muutettua tänne muistikorteille tallentamieni kuvien määrä kasvoi eksponentiaalisesti.

Ihanimmat kuvat valitsin sillä kriteerillä että ne kuvaavat kissan luonnetta ja olemusta. Kuvat eivät siis laadullisesti ole loisto-otoksia, vaan ne kuvaavat kissaa sillä tapaa kuinka minä kissan tunnen. Ensimmäinen kuva onkin ollut jo täällä esillä, mutta käänteisenä versiona.

Rakas koukkuhäntä.

Kuva mikä löytyy bannerista, on suosikkejani. Samankaltaisia löytyy lisää.

Kissanpäiviä sijaiskodissa.

Vielä kuva luottavaisin mielin nukkuvasta kissasta.

Sijaiskodin sängyssä on tilaa vedellä sikeitä.

Jostain olen muistaakseni lukenut, että pikkulapset nukkuvat luottavaisesti tuolla tavoin, selällään, kädet rennosti heitettynä pään ylitse. Kissan tapauksessa kyseessä on etukäpälät, ei kädet. Kuinka moni aikuisista nukkuu tuohon malliin? Eikö vatsan paljastaminen eläimellä ole merkki luottamuksesta?

Kerta kiellon päälle ja vielä yksi bonuskuva, tämä löytyy blogin alkumetreiltä.

Hurmaava Myrsky.

Ihanista ihanin isäni on tänään leikattu TAYS:issa. Sydämeni on ollut pari viikkoa huolesta sairas. Kirurgi soitti leikkauksen jälkeen ja kertoi että kaikki on hyvin.

Translation: Prettiest pics ever!
 I Love Daddy

18 kommenttia:

 1. Ihanimmat ikinä -kuvasi ovat hurmaavia kuvia kissasta ja Myrskyn olemuksesta. Ihana tuo viimeinenkin, jossa Myrky puskee/haistaa kättä. Tykkään myös koukkuhäntäkissoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! Sinullakin oli ilmiselvä koukkuhäntäkissa, Keiju.

   Poista
 2. Ihanaa kuulla että isäsi voi hyvin!
  Myrsky on todella komea kolli ja niin timmissä kunnossa! Näytänkin nämä kuvat Mustille, jonka pitäisi vähän tehdä vatsalihasliikkeitä. Yritän tehdä Mustin takajaloilla pyöräilyliikettä, kun se nukkuu selällään, mutta se ei ikinä lähde jatkamaan liikettä itsekseen kun päästän käpälistä irti.
  Taitaisi pienet pyöräilyt selällään tehdä hyvää itsellenikin. Ehkä Musti ottaisikin mielummin mallia jos menen ja teen vieressä?
  Myrsky-hurmuri sekä selällään että vatsallaan että sivusta että puskemassa! Kuvat ovat mannaa.
  Minä nukun joskus noin selälläni kädet pään yli, mutta heräään siihen että kädet puutuivat. Ystäväni 6-vuotias poika nukkuu juuri noin rennosti selällään, kuulemma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila.
   Mustille semmoisia terveisiä että nämä kaikki ovat kesäkuvia, joten saattaa olla että pientä vararavintoa Myrskylle on talven aikana kertynyt. Jos noissa nukkumisjuttuissa on mitään perää, niin sinulla on turvallista olla:) Onhan sinulla ne kaksi komeaa poikaa huolehtimassa turvallisuudestasi!

   Poista
 3. Hienoa, että isäsi voi hyvin.
  Myrsky on niin kuvauksellinen. Jo pelkkiä kuvia katsellessa tulee rento ja mukava olo. Jokainen kissan omistaja tietää miten terapeuttista kissan läsnäolo on. Ihan lääkettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri.
   Kissa tyynnyttää mielen ja poistaa stressiä, se on totta.

   Poista
 4. Kollokin nukkuu usein selällään. vatsa paljastettuna. Se taitaa olla luottamuksen ele. :)

  Itse jos yritän nukkua selällään, kädet pään yläpuolella niin kädet puutuvat.

  Hyvä, että isäsi voi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa.
   Minäkin muistan kerran nukkuneeni tuolla tavoin, ja silloin puutuivat kädet. Nykyään sängyssä nukkuu Myrsky, joten itse nukun missä mahdun ja kykenen! Mutta epämukavuudesta en halua valittaa.

   Poista
 5. Kuvista näkee, että Myrsky on ihanista ihanin :)

  Unna on tykännyt jostain syystä aina kelliä selällään. Toisaalta, vaikka vatsa on paljaana, on kissalla selällään samalla kaikki "terävät" vapaana tarvittaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ella.
   On se teidän Unna totta totisesti kunnostautunut näyttämään ihanan pehmoista masuaan:)
   Tuossa kellimisessä on totta toinen puoli. Selältään on hyvä ponkaista nopsaan pystyyn ja takertua kynsillään kiinni jos tarve niin vaatii.

   Poista
 6. Myös Minni nukkuu hyvin usein selällään, mamma miten milloinkin sänkyyn mahtuu. :)
  Isällesi pikaista paranemista leikkauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minnille ja mammalle.
   Isäni on tänään siirretty tehovalvonnasta osastolle, ja toivon mukaan huomenna matkustamme Tampereelle.

   Poista
 7. Hienoa että isäsi voi hyvin <3

  Siis Myrskystähän ei voi saada kuin hienoja kuvia, valitse siinnä sitten :) Nuistakaan en pysty valitsemaan omaa suosikkiani, niin ovat halittavia kaikki kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Varjoyrtti.
   Yritin hillitä itseni ja ladata vain pari kuvaa, mutta oli aivan pakko vielä laittaa tuo bonuskuva.

   Poista
 8. Ihania kuvia ja uutisia! :) Ja bonuskuvat ovat aina silkkaa bonusta!

  VastaaPoista
 9. Tervehdyttäviä terveisiä isällesi!


  Myrskyn ihanimmat kuvat ja bonuskuva ilahduttivat suuresti. Kissakuvabonukset eivät mene koskaan hukkaan! Puskukuva on hieno. Ja ajatella, Myrsky on ollut sijaiskodissa vajaan vuoden. Sanoisin että hurjasti on aitoa tunnetta sijaiskodin ilmassa:D

  Selällään kellottaminen on suuri luottamuksen osoitus kissoilta. Toki siitä pääsee nopeasti puolustusasemiin, mutta luonnossa kissahan ei noin nuku. Luonnonvaraisista kissaeläimistä ilmeisesti vain leijonat uskaltavat nukkua myös selällään; sen verran itsevarmoja luomakunnan kruunuja leijonat ovat. Lienenköhän ´leijonien sukua (cat lady olen i alla fall), kun lempparinukkumis- ja kellotusasentoni on tuo selällään kädet pään yläpuolella. Arvelen että tässä asennossa rintaranka oikenee ja rintakehä avautuu hienoisesti, joten hengittäminen on helpompaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Otto Kulta.
   Kyllä, se on truulaav se aito tunne mikä täällä on:)

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!