lauantai 30. marraskuuta 2013

Se oli se koira!

Ja se haukkui!

Takapihalla koiratarhoissa asuu siis kaksi karjalankarhukoiraa. Artulla on ikää viisitoista vuotta, Jalo täyttää keväällä viisi. Myrsky ei yleensä koirista ole juuri moksiskaan, mutta näitä kavereita kyllä kunnioitetaan. Hieman pelottavia ne kissan mielestä ovat. Niiden haukkukin on niin pysäyttävä(!)


Olen rauhoitellut kissaa ja sanonut ettei teidän tarvitse kavereita olla. Eivät nuo pojat tarhasta pääse karkaamaan. Eivätkä ne sinua syö. Minä pidän siitä huolen. Ota ihan iisisti vaan.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Translation: WOOF!

30 kommenttia:

 1. Ohhoh, nyt on mennyt häntä epäkuntoon :D Olet aika poika, kun hiirenkin sait metsästettyä valjaissa ja asianmukaisesti punaiseen pukeutuneena .

  Toivottavasti Jalosta ja Artusta tulee postaus, vaikka Myrsky ei niistä oikein välitäkään. Rentouttavaa viikonvaihdetta teille myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja pahasti epäkuntoon:D Pojista kuullaan vielä, se on ihan varma!

   Poista
 2. Myrskyllä on tuohtunut ilme! Mitä nyt tuolla tavoin haukkuvat :)

  VastaaPoista
 3. Ohhoh! Onpas mennyt häntä pörröiseksi! Rauhoitu hyvä kissa, rauhoitu! Voi muuten olla, että Myrsky aikanaan itsekseen ulkoillessaan ei pelästykään samalla tavalla. Meillä ainakin valjaissa tahdotaan olla enemmän varuillaan kuin muuten. Ehkä se johtuu siitä, että ilman valjaita kissa tuntee olevansa vapaampi juoksemaan karkuun kuin valjaissa, jotka kuitenkin vähän tuntuvat kissaa kankeuttavan vaikka kuinka hyvät olisivat. Tai jostakin muusta, kissoista ei koskaan tiedä ;)

  Mutta Arttupa onkin kunnioitettavassa iässä! Noin vanhasta koirasta en olekaan usein kuullut, anoppilan viimeinen ajokoirakin eli "vain" neljätoista vuotiaaksi. Varmasti mukavia koiruuksia kumpainenkin, Arttu ja Jalo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisillä kerroilla valjaissa (halvauksen jälkeen) kissasta tuli tosi pelokkaan oloinen, se ihan tärisi. Valjaat eivät oikein sovellu Myrskylle, kyllä me niistä luovumme.

   Molemmat koiruudet ovat oikein mukavia. Arttu on todellakin kunnioitettavassa iässä. Saa nähdä kuinka kauan vanhus vielä jaksaa.

   Poista
 4. Ompa Myrskyllä mainio ilme,häntäkin niin pörröllään.♥

  VastaaPoista
 5. Onpa epäluuloinen ilme, vähän että mitäs sää mulle...

  VastaaPoista
 6. No se on Myrskylle vain virikeohjelmaa ;) Myrskyn ilmeestä näkee, mitä hän ajattelee, häntänsä on saanut pelottavaksi :) Mainio kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Melkoista pörhistelyä täällä onkin ollut havaittavissa.

   Poista
 7. Joku on vähän närkästynyt :)

  VastaaPoista
 8. No selkeesti Myskyy harmittaa ku koerat näki sen likkojen värisis valjais ja viellä kehtasvat nauraa päälle, ketaleet. :DDD

  VastaaPoista
 9. Myrkyllä on katse niin tarkkaavainen ja häntä pörröinen Hauska kuva :)

  VastaaPoista
 10. Närkästystä ilmassa. Taisi tulla adrenaliinipiikki. Kunhan Myrsky pääsee vapaasti liikkumaan niin koiratkin ovat vain ilmaa.

  VastaaPoista
 11. Koiraks sun säikäytti ja me ku luultiin, että sä oot lähössä purjehtiin. :D

  VastaaPoista
 12. Täällähän mennään jo valjaissa kuin vanha tekijä : ) Hiiretkin saalistettu ja saatu tarvittaessa ulkoilua sylissä istuen. Ihan ekaksi luulin, että asut kissan kanssa kahdestaan, mutta ilokseni havaitsin, että perheeseen kuuluu muitakin jäseniä : )

  VastaaPoista
 13. Uljaan näköinen myrsky. :)

  VastaaPoista
 14. No kylläpä on häntä päässyt pörhistymään =)

  VastaaPoista
 15. Hitsin koirat, kun eivät tiedä, kun on teidän ravintoketjun huipulla! Mokomat kippurahännät kehtaakin haukkua!

  PS. Meidän vanhempien karhis eli 12vuotiaaksi ja oli melko vanha, lopuksi melko sokeakin, mutta valon näki kuistilla ulko-oven pielessä ja löysi sen perusteella talon rappusille juoksunarussa olessaan. Joten kunnioitettavat huippulukemat on Artulla mittarissa!

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!