lauantai 8. joulukuuta 2012

Juhlien aikaa

Pikkujoulukausi taitaa olla kiivaimmillaan. Näin olettaisin. Sijaismamma tosin jätti tänä vuonna kuntosalin pikkujoulut väliin, hirvijahti oli paljon houkuttelevampi vaihtoehto. Juhlia olen kyllä päässyt viettämään. Tänään kahviteltiin vanhempieni 60 + 60 = 120-vuotisjuhlien merkeissä. Onnea rakkaat vanhemmat

Mitään en ole ottanut.

Viikon kuluttua vietetään hirvijahdin päättäjäisillallisia hirviporukan kesken. Syödään, mitäpä muutakaan kuin hirveän hyvää hirveä ja juodaan punaviiniä. Veikkaan, että illan kuluessa kaadetaan jo kerran ammutut hirvet toisenkin kerran.

TrioMiuMaun kotona on täällä viikolla vietetty melkein aikuisen juhlia, ja kiitokseksi hyvästä käytöksestä saivat kissat laittaa hetkeksi elämän risaiseksi. Kyllä sijaiskodissakin kissa joskus trippailee. Mutta kohtuudessa pysytään.Translation: Time to Celebrate (With CatNip).

18 kommenttia:

 1. Myrskyllä näyttää olevan kivaa heinän kanssa :) Ihan laillisia trippejähän nuo ovat.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Sädekehä kissan pään yläpuolellakin sen jo kertoo. Syytön ja viaton.

   Poista
 3. Hih, teillä Myrsky saa trippejä ja meillä kissat discoilee: on siis kissojen pikkujoulusesonki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saavat ne kissatkin pikkujouluja viettää, ja discoilla. Teillä oli todellakin lauantai-illan huumaa kuvista päätellen:)

   Poista
 4. Meillä ei kissanmintun päälle paljokaan ymmärretä, mutta lattialla oleva vihreä oliivi saa aikaan melkoisen hepulin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas, tuommoisesta en ole kuullutkaan. Teidän kissoissa taitaa olla hieman Välimerellistä verta kun noin villiintyvät?

   Poista
 5. Myrsky-mäyris: Kato kaima, ku meille kävi samoin, siis kukat hyppäs purkista lattialle. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin muutes kävikin:D Kumma juttu, mistähän se mahtaa oikein johtua. Ei voi pieni kissa kaikkea ymmärtää ja käsittää...

   Poista
 6. Ihana nähdä video Myrskystä. Oletko koskaan ajatellut vieväsi häntä näyttelyyn? Sellaiseen koti/metsästyskissanäyttelyyn : )
  Ihanaa hirvijahdin juhlaa. Keski-Suomessa puhuttiin hirvipeijaisista, mutta siellä oli sitten muitakin ihmisiä mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahdoton paikka! Myrsky ei tykkää vieraiden ihmisten käpälöinnistä, ts. ell-käynnitkin ovat melkoista jännitystä. Ei vanhaa kollia enää viitsi stressata.
   Meillä oli jo hirvipeijaiset lokakuussa, ne järjestetään maanomistajille ja jahtiin osallistuneiden perheenjäsenille. Se on perinne. Nämä päivälliset järjestetään vasta kolmatta kertaa ja ne ovat hirviporukan omat bileet.

   Poista
 7. Hassunhauska video. Kiitos myös viimeisestä huojentavasta lauseesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamerakin sai siinä osansa kissan pöhinöistä!
   Kiitos huolenpidosta:D

   Poista
 8. Onpas sulla nuoret vanhemmat kun ovat nuorempia kuin minä! Myrsky näyttää tuossa ensimmäisessä kuvassa hauskan kuonokkaalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 60 ei ole vielä ikä eikä mikään, ainakaan minun silmissäni! Kuva on otettu videon kuvaamisen jälkeen, kissa siinä yrittää koota itsensä ja palautua kokemastaan...

   Poista
 9. Myrskyhän on oikea kukkaislapsi, halailee minttuoksaa <3 Kiitos videosta - ja lupaamme vastapainoksi yrittää kuvata koratpallovideon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni:)
   Jäämme odottelemaan, mutta emme pety jos videota ei kuulu. Sillä tiedetäänhän ne kissat, jos ei huvita niin ei huvita.

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!