maanantai 30. tammikuuta 2012

Statue of Cat

Lauantaina intoudun järjestelemään kuistin kaappia. Seurakseni sain erään herran joka varsin tarkkaavaisesti seurasi puuhiani. Silmä kovana kissa vahtasi minua ja päätin hakea kameran.Ehkä se halusi poseerata? Tai toimia työnjohtajana? Järjestelyapua siltä en kuitenkaan saanut. Eikä siltä tullut neuvojakaan. Ilmeisesti se halusi vain leikkiä patsasta.
Tästä herrasta olisi saanut vaikka passikuvan otettua, jos tarpeen. Tosin passikuvassa täytyy olla toisenlainen tausta.
(Nämä kuvat otettu päivänvalossa! Jipii! Että sitä jaksaakin iloita moisesta valoilmiöstä.)

Translation: What Diff´rense a Day(light) Makes!
(I prefer Jamie Cullum rather than Dinah Washington)

12 kommenttia:

 1. Ihanan tiukka ilme!
  On komeita kuvia, eihän tuollaisesta kissasta voi muunlaisia kuvia tullakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti!
   Täytyy tunnustaa että otin kissasta enemmän kuin nuo kaksi kuvaa, mutta hillitsin sitten itseni enkä laittanut niitä tänne enempää! (Tai ainakaan tähän postaukseen)

   Poista
 2. Tokihan nyt työnjohdon täytyy esittää totista poikaa :)

  VastaaPoista
 3. Jospa hän oli nähnyt jossakin kissapatsaan kuvan ja kokeili samaa tyyliä tai sitten arveli, että et huomaa hänen läsnäoloaan, jos hän on ihan hiljaa : )

  VastaaPoista
 4. Myrsky on mainio vihreäsilmäinen, totinen patsastelija. Tämä ihmisten tarkkailu ja heidän hommiensa tarkastelu taitaa olla nykykissojen varsinainen kutsumus, oikea uraputki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutsumus ja elämäntyö, todellakin! Mitähän ne oikein mahtavat tuumailla ihmisten puuhista, sitä voidaan vain arvailla.

   Poista
 5. Kerrassaan hupaisan totinen. Tuollaisen vieressä saattaa tulla jopa syyllinen olo, kun maailmassa on sillä hetkellä näemmä jotain kovin ikävää ja vakavaa mietittävää. Tai itselle ainakin tulee vähän sellainen tunnelma, jos toinen on kovin vakavana.

  VastaaPoista
 6. Veretseisauttava auktoriteetti Myrskyllä! Ilme on sellainen, että "se on tulos tai ulos". Veikkaan että kuistin kaappi on nyt vimpan päälle ojennuksessa!

  Kakkoskuvassa poika hieman nojaa oikealle:D

  Ajattelin näyttää näitä Myrskyn kuvia äidilleni seuraavan kerran kun menen Turkuun. Äitini ei oma-aloitteisesti nettiin mene, mutta kissakuvat maittavat aina! Vanhempieni Nekku-kissan kuolemasta on kohta kulunut pari kuukautta, ja suruaikaa on vietetty. Tänään viimeksi juttelin äidin kanssa puhelimessa, ja äiti kertoi Nekun olevan mielessä joka päivä. Uutta kissaa ei sovi harkita "kun on tässä kaikenlaista". No, uusi kissakirja on kuulemma hankittu ("niin on ihania kuvia") ja puhe kääntyy kissoihin todella helposti. Teen tietysti hiljaista pehmitystyötä, sillä tiedän että kissa piristäisi ja toisi monia positiivisia juttuja kahden vanhuksen arkeen. Äitini on erityisen heikkona ruskeatiikereihin (Otto oli äitini mukaan hänen kissapuolinen alter egonsa ja sielunveli jne :D), ja joulun aikana kun näytin Myrskyn kuvia, niin silmiin syttyi sellainen "Otto-kiilto".

  VastaaPoista
 7. Kaappi on järjestyksessä, kiitos kysymästä. Ja senkin tiedämme kuka taloudessa määrää kaapin paikan:D

  Pehmitystä, pehmitystä! Jos maaperä on kerran otollinen kissalle, niin toivon mukaan vanhempasi "lankeavat" kissan pehmeään turkkiin. Voi, kissasta on niiiiin paljon iloa, oli ihminen sitten minkä ikäinen hyvänsä.

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!