maanantai 23. tammikuuta 2012

Kujakytän toteutunut päiväuni

Mikä se on?

No sehän on äänestyspäivä! Kissalla oli ihmettelemistä kun ihmiset sankoin joukoin päivällä liikehtivät kävellen kujaa pitkin. Monet olivat lähteneet päiväkävelylle aikomuksenaan samalla äänestää. Sijaiskodin asuinalueen äänestyspaikka on koulu, ja tämä koulu sijaitsee sijaiskodista parin kivenheiten päässä. Noin linnuntietä siis. Kujaa pitkin on hyvä kävellä koululle suorittamaan äänestysoikeuttaan. (Tiedoksi lukijoille: Kuja on päättyvä katu, mikä muuttuu pyörätieksi, joten läpiajoliikennettä eika katurallia kujalla ole. Tämä on hyvä asia kujan asukkaiden sekä kissan turvallisuuden kannalta.)

Kytällä oli pää pyörällä ihmisten yllättävästä vaelluksesta. Taloa oli kierrettävä ympäri ja tehtävä havaintoja. Olohuoneen nojatuolin selkänojaakin oli kulutettava ja rekisteröitävä tapahtumat.


I like to move it!


Välillä maltettiin kuitenkin leikkiä ja samalla tehdä parit hienot moovit. Äänestys meni siis toiselle kierrokselle. Kahden viikon kuluttua uusinta. Toivotaan että Myrsky ehtii keräämään voimia uuteen koetukseen. Maanantaiaamuna se jäi sänkyyn tuhisemaan kun lähdin töihin.
Saa nähdä kumpi ehdokkaista vie voiton, kahvilanpitäjä vai vihreä mies. Mielenkiintoista. Itse olen jo valintani tehnyt. Se on ehdokas kenen etunimessä on viisi kirjaita, ja sukunimessä kahdeksan.

Translation: Yesterday was presidential election day.

11 kommenttia:

 1. Hahaa! Heillä on tosiaan ihan samanpituiset nimet. Minäkään en blogissani sen kummemmin politiikasta tai äänestämisestäni puhu, se ei ole sen paikka. (Kun blogini aihepiiri on niin tiukasti rajattu linjalle talojen kunnostus-puutarha-kissat-matkustaminen-elämänlöpinä... hmmm, onhan se kieltämättä vähän levinnyt käsiin).
  Olipa Myrskyllä jännä päivä, ja kahden viikon päästä taas! Siihen mennessä se on varmasti täysin palautunut rasituksesta. Tai ehkä se ottaa nyt yhä useammin paikan ikkunan äärestä, kun siellä silloin kerran oli niin kauhean vilkasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä millaiseksi tilanne kehittyy. Ehkä ikkunassa istutaan ja tuijotellaan kujalle nyt useammin? Illalla en vedä verhoja aivan alas asti, vaan jätän ikkunalle kissalle kurkkimisvaraa. Sillä pitäähän sitä jotain hupia olla jos yöllä ei nukuta. Jos vaikka pupu loikkisi kujaa pitkin...

   Muistaakseni joskus eräässä kommentissa sanoit että omassa blogissa saa kirjoittaa juuri siitä mistä haluaa. Ja näinhän se on. (Blogisi lukijana voin kertoa että juttusi eivät ole levinneet käsiin. Sinulla on mielenkiintoinen ja ihana blogi. Saila, pidät tuo linja. Lukijat tykkäävät!)

   Toisaalta minun tekisi mieli julistaa kumman ehdokkaan kannattaja olen, mutta jätän sen tekemättä. Eihän se oikein tänne kuulu, siitä olen kanssasi samaa mieltä. Oli miten oli, niin toinen ehdokkaista valitaan, ja molemmilla on hyvät puolensa. Kumpikaan heistä ei ole huono valinta. UGH! Sijaiskoti on puhunut.

   Poista
 2. Olipas Myrskyllä vasta jännittävää. Ja uusintajännitys vielä tiedossa. Meillä Ruskalla ei ollut mitään kovin poikkeavaa, paitsi että meidän henkilökunta kahden hengen voimin tuijotti koko illan televisiota, mikä on poikkeuksellista. Usein Ruskakin katselee televisiota, mutta eilen illalla hän pääasiassa nautti sylissä lekottelusta; ilmeisesti vaalit eivät tällä kertaa kiinnostaneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti ehdokkaista kukaan ei ollut Ruskan mielestä tarpeeksi kiinnostava. Kukaan heistä ei edustanut vielä perustamatonta maatiaisliittoa. Maatiaisliitosta luin vasta tänään, siitä tiesi kertoa Tuutusen basaari.

   http://unnatuutikki.blogspot.com/2012/01/vaali-illan-tunnelmia.html

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. Hyvä, että Myrsky jaksaa päivystää molempina vaaliviikonloppuina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Tätä tarkkailua varten on treenattu pitkin talvea ja yritetty hankkia sitä tarvittavaa kestävyyttä.

   Poista
 4. Ehkä Myrsky näytti taitavia askeleitaan ohikulkeville? Selkeästi olivat kuulleet ohikulkevat sijaiskodin Myrskystä ja siksi valitsivat tuon äänestysreitin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnellisia olivat ne ohikulkijat ketkä kissan havaitsivat. Myrsky yritti pysytellä huomaamattomissa. Joskus kissa on salamannopea ja salamyhkäinen liikkeissään.

   Poista
 5. Myrskyn hunks-moovit olivat vaalipäivän parasta viihdettä:D

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!