maanantai 16. tammikuuta 2012

Kattihaaste #8: Ikkunassa

Kattihaasteessa kyseltiin että mitä ikkunastanne näkyy. Sijaiskodin kuistin ikkunasta pihalle katsottaessa saattaa pihalta bongata kissan. Myrsky viihtyy hyvin ikkunan molemmin puolin. Tässä kuvassa ollaan ikkunan ulkopuolella, kurkistetaan kuistille ja toivotaan että joku tulisi avaamaan oven.


Hei! Pääsenks mä sisälle?

Kuva on otettu aivan vuoden alussa, se on siis ajalta ennen lumenpaljoutta. Lukijoille voin kertoa, että kuvan ottamisen jälkeen kissa pääsi välittömästi takaisin sisälle. Sille ei ehtinyt tulemaan vilu.

9 kommenttia:

 1. Harvinaisen mukava ikkunanäkymä! Myrskyn ilme ja korvien asento puhuvat paljon.

  VastaaPoista
 2. Paula: Kiitos! Ikkunan takana odottavan kissan aika ei muodostunut pitkäksi, vaikka ilmeestä päätellen toisin voisi luulla.

  VastaaPoista
 3. Luulisin, että Myrskyllä on maatiaiskollien priimakappaleena niin hyvä talviturkki ettei kylmä kovin äkkiä tulekaan :-)
  Ihana huuhkajailme! Yhtenä kesänä tuijotin pöllöä ikkunan läpi noin läheltä monenakin yönä, kun se tuli häiriköimään hiiripaistiensa kanssa juuri ikkunani toiselle puolelle. Olin silloin Ranskassa ja se oli sellainen leveä vanhan kivitalon ikkunasyvennys. Kai pöllö oli tottunut ruokailemaan juuri siinä, mutta kun minun piti saada nukuttua kun työt alkoivat kuudelta, niin tuijotin sitä raivoissani. Se oli nimittäin aika äänekäs. Mutta se oli sellainen vaalea, ei ollenkaan noin kaunis huuhkajanvärinen niin kuin Myrsky.

  VastaaPoista
 4. Ihan paras ilme! :D Mindylläkin saattaa olla jotain tuon tapaista, jos hänet on mielestään jätetty liian pitkäksi aikaa parvekkeelle.

  VastaaPoista
 5. Saila: Olet oikeassa maatiaisen talviturkin suhteen. Luullakseni tänä talvena kissaa ei ole vielä kertaakaan paleltanut. Minunkin mieleeni tuli pöllö kissaa katsoessa, näyttäähän sillä olevan suurensuuren pöllönsilmät. On sinulla on ollut melkoisen mielenkiintoisia öitä Ranskassa, harvapa sitä saa nukkua huuhkajan ruokapöydän vieressä!

  Mindy: Kissat ovat melkoisen hyviä näyttelijöitä, jos tarve vaatii, olen vahvasti sitä mieltä.

  VastaaPoista
 6. Vaikkei paleltaisikaan, niin sekunttikin on liian pitkä aika odotella! Sen kertoo jo ilmekin :)

  VastaaPoista
 7. Eikö emäntäsi jäänytkään ovelle odottamaan, johan nyt!!

  VastaaPoista
 8. Tällaiselle kolkuttelijalle avaisin aina ♥! Samanlainen hiukka närkästyneen pönttöelmerin ilme oli meidän Otollakin. "Missä se henkilökunta taas luuraa, täällä värjötellään. Ja on niin nälkäkin että korvat menee tälleen luimuun, silmät pullottaa ja kyljet lommottaa, kattokaa vaikka!" Jep, kissat ovat näyttelijöinä luonnonlahjakkuuksia.

  VastaaPoista
 9. Mamma: Odottavan aika voi olla pitkä!

  Kirsti: No, tuota... Aivan kaikkea asioita ei henkilökunta yksinkertaisesti kykene tekemään juuri sillä siunaaman hetkellä kun olisi kissan mielestä tarvis;)

  Otto Kulta: Pönttöelmeri:D Nälkä kurnii ja "kyljet lommottaa." Palautteesta päätellen olisi henkilökunnan nyt skarpattava ja nostettava palvelun tasoa!

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!