torstai 18. elokuuta 2011

Ja minähän en sitten

...ala keräämään kaikenmaailman kissakrääsää...
Vannottelin tässä itselleni muutama viikko sitten. (Kaikenmaailman muita "romuja" minä jo keräilenkin.) En ala ostelemaan sitä sun tätä tilpehööriä mikä vain viittaakin kissojen suunnalle. Joskus voin kyllä pyörtää sanani. Näin kävi tänään. Kävin kirpparilla, ja joku halusi päästä tämmöisestä eroon.


Tottakai iskin silmäni siihen. Kuistilla on pieni komuutti, se on löytynyt tämän talon piharakennuksesta. Muistelin että se olisi ollut samanvärinen kuin kivikissa. Mutta eivät sitten aivan mätsänneet. Toinen tekosyy sen ostamiseen oli ajatus jos sillä saisi pidettyä komuutin oven kiinni, koska se ei sulkeudu kunnolla. Valitettavasti sekään ei oikein toiminut.

Konkurssiin ostos ei minua vie, se maksoi puolikkaan €uron. Voin vaikka heittää sen pihamaalle ja unohtaa sen sinne. Tai työntää sen kiviaitaan (mitä minulla ei ole) tai heittää jotain (vaikka oravaa) sillä päähän. No ei suinkaan. Minullahan ei ole juuri mitään oravia vastaan. Tai vähän on hampaankolossa, mutta käsiksi niihin en aio käydä. Meniköhän ihan hukkaan se ostos? Kun otin siitä kuvan, huomasin sen jutun vasta kun kuva oli tässä näytöllä. Hännän alla on reikä! Kuuluukohan se teokseen tarkoituksella vai ei? Kaikkeen minäkin sitten sorrun. Ja sitten esittelen niitä täällä. Pitäisiköhän hävetä?

Mutta paras tai pahin tulee seuraavaksi. Poikkesin vielä toisella kirppiksellä. Ja siellä roikkui jokaisen (pikku)kissa tytön unelmalaukku.

Piti laittaa surureunukset kuvaan. Miten hölmö sitä voikaan oikein olla?
Siis Hello! Haloo! Mikä ihmeen Kitty? Paljonko minulla on oikein ikää?
Tällä oli hintaa kokoinen euro. Ja oikeasti se tuli todella tarpeeseen hetken kuluttua. Poikkesin kirjastossa. Ensin vaikutti siltä, että mitään en löydä. Mutta toisin kävi. Minulla oli normaalisti käytössä oleva kankainen kirja- ja ostoskassi jo täynnä tavaraa. Olisin joutunut ostamaan kirjastosta muovikassin kirjoja varten, mutta onneksi olin ostanut uuden kassin:D

Kissa oli pihalla vastassa kun tulin kotiin.
Tavaran kuskaaminen pyörällä vaatii kekseliäisyyttä. Pyörän sarvissa oli molemmin puolin kassit, runkoon olin sitonut maton, ja selässä keikkui uusi kassi. Yhdestä kassista kaivoin kissalle punkkihäädön. Pieneläinklinkan hoitaja arveli että tänä vuonna tuskin enempää tarvitaankaan. Toivotaan niin. Tänään irrotin Myrskyltä kaksi punkkia ja laitoin sen jälkeen linimentin niskaan. Hus punkit, pysykää poissa!

2 kommenttia:

  1. Olet sinä sitten hauska :D ! Kiitos siitä!

    VastaaPoista
  2. Tuhannet kiitokset. Olen koko illan miettinyt että lähtevätkö nämä juttuni aivan hakoteille...

    VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!