tiistai 30. elokuuta 2011

Kissan tavarat Del 1

Kun Myrsky toukokuussa muutti tänne sijaiskotiin, mukana tuli sen tavaroita. Hiekkalaatikko ja kaksi lapiota, ruoka- ja vesiastia, sekä pussillinen kissanhiekkaa. Ja säkki ruokaa. Myrskyn perhe oli juuri muuttanut, ja kissan harjaa ei millään löytynyt. Ajattelin, että täytyy hommata sille oma harja. Aivan mahdottomasti siltä lähti karvoja silloin toukokuussa. Olisiko sillä ollut karvanlähtöaika tai jotain. Olin melkein pulassa. Mietinkin millaisen harjan ostaisin. Ensihätään isäni neuvoi että: "Otat käyttöön jonkun vanhan hiusharjan."
Kotoa ei oikein semmoista löytynyt, joten pyysin kaverilta harjaa lainaksi. Ei sitten kerrota Myrskylle, että ensin harjasin sitä karhukoiran harjalla. Karhukoira ei harjaa kaivannut, sillä se oli saanut ihka oikean ja aidon furminaattorin. Olimme hetken aikaa tyytyväisiä ratkaisuun. 

Vihdoin sain ostettua kissalle ihka oman harjan.

Kissan harja etualalla. Sen toisen harja takana.

Eikä harja maksanut edes kovin montaa euroa. Sekä Vilmaa että edesmennyttä Vilppua olen samankaltaisella harjalla harjannut. Harja on tehokas. Äitini harjaa sillä jopa mattoa poistaakseen siitä kissankarvat. Yllätyksenä minulle oli, että Myrskyltä löytyi hilsettä kun otin tämän uuden harjan käyttöön. Höh. Olin jo ehtinyt iloita siitä ettei sillä ole hilsettä.

Kivi vasemmalla. Karvapallo oikealla.
Sama kuin yllä. Mutta toisinpäin.
Riittävän tehokkaalta harja vaikuttaa. Furminaattori olisi kyllä haaveissa. Kovin arvokkaita ne tosin ovat. Tätini osti sellaisen -ja puoleen hintaan. Sekä tätini että hänen kissansa Vinski, ovat tyytyväisiä. Ja furminaattori soveltuu kuulemma myös mattojen harjaamiseen! Hahaa! Hyvä minun on täällä naureskella. Myrsky viettää vielä niin paljon aikaa ulkona, ettei se sisälle ehdi paljon irtokarvoja levitellä. Saa nähdä naurattaako minua enää kuukauden-kahden kuluttua.

Ja seuraavaksi pakollinen kissakuva, sillä mikä se semmoinen kissablogi on missä ei ole näytillä kissankuvia?

Vinski från Esbo.
Melkoisen komea poika, täytyy myöntää. Ja hieman samaa näköä mitä Myrskyssä. Tai siis Myrskyhän on komeampi. Mutta Vinski kookkaampi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!