lauantai 15. kesäkuuta 2013

Yhdistelmähaaste

Ja kevennys viikonlopuksi

Kynsilaukkaajat haastoivat kaverit näyttämään "mahairokeesin". Lulu, Lea ja Lotta heittivät kehiin "takatöpsöttimet". Me hiukan oikaisimme ja yhdistimme nämä kaksi.


Ja sitten se kevennys. Tai selvennys/tarkennus siitä kuinka tärkeitä ja arvokkaita kissat voivatkaan olla. Leikkasin tämän talteen perjantain Etlarista, lehdessä oli teemana lemmikit. Sopivaa materiaalia jääkaapin oveen laitettavaksi, vai mitä kissamammat?

ESS 14.6.2013

Rentouttavaa viikonloppua kaikille, kaikkea ei kannata ottaa niin vakavasti!

Translation: Bon Weekend!

38 kommenttia:

 1. Heh, hyvät naurut molemmista kuvista -mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. :D
  Ihana kuva!!

  Osaa ne miehetkin, mulla oli nuoruudenkaveri jonka tyttöystävä ei tykännyt kissoista, pisti kerran poikakaverin valinnan eteen: minä tai kissa! Kaveri auttoi pakkaamisessa! Kissä jäi :D

  VastaaPoista
 3. Tuohon Myrskyn viereen voisi kyllä kellahtaa! :)

  VastaaPoista
 4. Haa, mikä asento!! Ja tuo lehtijuttukin on ihan osuva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi muuta kuin nauraa. Kaikki eivät ymmärrä kuinka tärkeitä kissat voivat olla.

   Poista
 5. Siä sit päätit näyttää ihan kaiken!

  VastaaPoista
 6. Ketarat pystyssä kikatuttaa aina :D
  Hyvä valinta tuo toinen:)

  VastaaPoista
 7. Nyt tekisi mieli rapsuttaa masusta. Hauska kuva. Olikohan mies niin höpsö, että kuvitteli päätöksen voivan olla jotain muuta?

  VastaaPoista
 8. Hauska kuva. Ai että minkä valitsisin? No onneksi ei tarvi sitä valintaa tehdä. Hih.
  Hyvää pyhää.

  VastaaPoista
 9. Tuo sama sanonta on ollut muuallakin. Ihan hyvin sanottu :D Onneksi ei taida tarvita sitä valintaa tehdä meilläkään, kuulostaa siltä kun noiden keskinäisiä höpötyksiä kuuntelee.

  Mutta nuo tassut! Voi tassut ♥ Mahairokeesikin on kyllä mahtava, ei sen puoleen. (Hmm. ja mikäköhän kissanosa sitten ei olisi mahtava?!)

  VastaaPoista
 10. Millä ihmeellä sinä Myrskyn tuohon tilaan tainnutit? Pelkällä kissanmintullako? Siinä on irokeesit ja töpsyttimet ihan täyttä kymppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, ei tuohon dopingia tarvittu. Riittävästi ulkoilmaa ja ruokaa, se on siinä. Aivan täydellinen irokeesikuvasta ei tullut, joten päätin hiukan oikaista. Ja kyllä me hävisimme irokeesin pituudessa ja näyttävyydessä Vertille, se tunnustettakoon.

   Poista
 11. Reps* molemmille kuville! Myrskyn tassukaiset on kyllä supersöpöt <3 Onneksi Husbend on nykyisin yhtä paljon kissaihminen kuin minäkin. (ps. ex-mies ei ollut ;)

  VastaaPoista
 12. Oiva lehtileike :D Eipä tulisi olemisesta mitään kissayhteensopimattoman miehen kanssa. Kissoihin väheksyvästi suhtautuvien ihmisten kanssa en aina tule toimeen kodin ulkopuolellakaan saati, että kotonani sellaista sietäisin.

  Myrskyn mustat "jalkapohjat" ovat kyllä ylettömän suloiset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Aivan mahdoton yhtälö se olisi minullekin. Että kissanvihaajan kanssa saman katon alla asuihin. Hampaita kiristellen joudun joskus mettäkavereitten juttuja kuuntelemaan kun kehuskellaan "villikissojen" tappamisesta. (GRRR!)

   Poista
 13. Oi mikä kuva! Tuossa on koiramaista otetta;) Meidän Olga taas ryhtyi heti kissaksi, kun taloon tuli 'kissaihminen'. Yksi Evekin vakuutti, että ikinä ei ole nähnyt niin melkein kissaa kuin meidän novascotiannoutaja, sillä koko Even vierailun Olga hyrisi ja nuoli tyytyväisenä itseään ja hyrisi.

  Olga muuten ihan oikeesti makasi/nukkui meidän ykkössohvalla juuri noin koivet kohti kattoa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Kuulostaa uskomattomalta mutta erittäin ihanalta: hyrisevä koira! Sellaista en ole vielä tavannutkaan.

   Poista
 14. Hih, tassut tukevasti kohti kattoa :D

  VastaaPoista
 15. Ihana. :)) Tulipas niiin hyvä mieli tästä postauksesta :))
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!