maanantai 10. kesäkuuta 2013

Virkeä ja levännyt

Tästä on oman arkensa sankarin hyvä aloittaa uusi viikko.
Reippaana ja pirteänä kohti uusia haasteita ja kujeita.


Pätkissä nukutut yöunet eivät kissaa suuremmin vaivaa, sijaismamma on taas kerran silmät ristissä. Montako kertaa kissa herätti yöllä, en edes laskenut.

Reipasta alkanutta viikkoa kaikille. Pitäkää mieli ja häntä korkealla.

Translation: It´s Summer. No Need To Sleep.

20 kommenttia:

 1. Voi Myrsky, ei saa mammaa noin kiusata! Meillä nukutaan yllättävän hyvin, Musti on alkanut viihtyä koko yön jaloissani, johtuuko jatkuvasti kylällä luuhaavasta Vipestä vaiko iästä - mutta Myrskyhän on Mustia vuoden-pari vanhempikin. Myrky on sellainen villi ja vapaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa oikein hyvältä tuommoinen. Että sängyssä viihdytään koko yö. Toivottavasti se ei johdu Vipestä, vaan siitä että Musti haluaa olla sinun kanssasi ♥

   Poista
 2. Voihan Myrsky <3 Ihana kuva myös! Hyvää huomenta :)

  Kaimansa on ihan samanlainen yöherättelijä, ja siksi meillä ovet pysyy makuuhuoneeseen tiukasti kiinni. Viimeyönä tosin olivat niin väsyneitä, että vaikka öisellä vessareissullani olinkin oven raolleen unohtanut, en ollut kissojen touhuihin herännyt. Löysin mokomat vaan sängystäni nukkumasta :D Myrsky melkein kainalossa, enkä ollut herännyt siihen kun olivat sinne tulleet.. <3 Jos vaan olisivat tulevaisuudessakin noin rauhallisia yöt, niin voisi ovea pitääkin auki :)

  VastaaPoista
 3. Hihi, ajatteleppas sama x 5 =) Meillä jokainen katti tahtoo ainakin kerran yössä ulos ja sisään, eikä kaksi kattia voi tietenkään samalla oven avauksella kulkea. Ja jos en joka kerta nouse ylös, niin koira kyllä pitää siitä huolen inisemällä ja haukkumalla. Vaan siitä huolimatta en antais yhtään noista pois. Onneksi olen työtön, niin ei tarvitse päiväjaksamisesta niin huolehtia =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OMG! Ei käy kateeksi, ei sitten yhtään:D Mutta ymmärrän hyvin sen ettet yhtäkään noista antaisi pois. Ovat ne niin rakkaita ♥

   Poista
 4. Jaksaa jaksaa...ei tämä kesä niin pitkä ole, hih :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näinhän se on. Suomen kesä on lyhyt. (Ja vähäuninen.)

   Poista
 5. Myrskyllä on kesäaikataulut. :)

  Kollo on alkanut nukkumaan yöt hyvin tai sitten väsytän läsnäolollani kissaa kaikki päivät, kun nyt en ole töissä. :D Toisaalta kissa nukkuu päivisinkin paljon. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäaikataulut hyvinkin:) Jos vain vielä saisimme ne sovitettua sopivasti yhteen!

   Poista
 6. Voi että, toivottavasti päivä on siitä huolimatta ollut edes suhteellisen virkeä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä ollaan hereillä pysytty, kiitos kysymästä. Myrsky taasen on ilmeisesti nukkunut koko päivän. Jaksaa sitten yöllä taas heilua!

   Poista
 7. Minua ei kissat herättäneet viime yönä kuin pari kertaa, mutta silti aamulla (ja aamupäivällä, päivällä, iltapäivällä ja vielä nyt illallakin) on tihkaissut aika tavalla hereillä pysymisen kanssa.

  Ollapa kissa! Saisi nukkua kun nukuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospas se on tämä maanantai mikä väsyttää? Tuo on yksi hyvä puoli kissana olemisessa: Saa nukkua kun siltä tuntuu.

   Poista
 8. Mä lupaan postata ensi kerralla, kun ja jos kissat mua herättää;) Siihen voi kyllä kulua aikaa. Meidän pojat on siirtyneet nyt kesäajaksi taas meidän sänkyyn ja kainaloihin tai ainakin peiton aluule. Pesässä ei tarkene nukkua ilman lämmitystä;)
  Myrsky on oikein pirtsakka kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä onnekas! Ja vielä kolminkertainen lämmityskin pedissä:D

   Poista
 9. Kuulostaa tutulta :) Myrskyllä on kissan tavat. Ne tulevat ja menevät yöllä, päivällä sitten vetää lonkkaa jossakin puskassa. Olin viikonloppuna molemmat päivät naapurissa talkoissa ja eilen illalla sain kissan viereeni pitkästä aikaa, taisi silläkin olla vähän ikävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta: Yhteiset yöunet. Ja ikävä toista.

   Poista
 10. Onpa ihana kuva! Niin rauhallinen ja levollinen aamukuva :)

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!