perjantai 14. kesäkuuta 2013

Operaatio miljoonalaatikko

Ja melkein kattihaaste

Kattihaaste on tullut tauolta, kesäkuun aiheena on hylly. Hyllykuvia voisin kaivella arkistoista esiin, mutta nämä kuvat otin eilen. Alla olevat laatikkokuvat kuuluvat siis kategoriaan melkein kattihaaste. Sillä jos laatikon ottaa lipastosta pois, jää sinne hylly.


Siivosin eilen miljoonalaatikkoa, minulla oli melkein siivouspäivä. Laatikosta löytyi kaikkea tarpeellista (tulitikkuja) ja tarpeetonta (tennispallo). Sekä ajankohtaista (pistorasiaan laitettava hyttyskarkotin) että ei-niin-ajankohtaista (serpentiiniä).


Paikalle asteli Myrsky, katseli touhujani ja totesi että onpa tylsää puuhaa. Parempi vaihtoehto oli ottaa torkut. Samalla tuli testattua kuinka laatikko soveltuu nokosille.

Translation: Mission: Take a Nap.

28 kommenttia:

 1. Laatikko oli ku nakutettu sun päikkäreille, Myrsky. Tuli sillekin lootalle jotain hyätykäyttöö. ;)

  VastaaPoista
 2. Myrsky keksi heti mitä tarpeellista laatikossa voisi säilyttää. Kissoilla on taipumus sijoittaa itsensä kaikkeen, millä on taipumus ottaa sisältöä vastaan :)

  VastaaPoista
 3. Tuohan on täydellinen päiväunipaikka!

  Cheri sanoo yllä tosi hauskasti, että kissoilla on taipumus sijoittaa itsensä kaikkeen..." Ihan täydellinen lause!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se olikin! Valitettavasti laatikko laitettiin takaisin paikalleen. Pyynnöstä toki sitä voidaan käyttää toistekin päikkäreiden ottamiseen.

   Poista
 4. Laatikkoon mahtuu monenlaista tavaraa, tai Myrsky päivätorkuille! :)

  VastaaPoista
 5. Aina kannattaa ottaa torkut! Paljon kivempaa kuin siivous!

  VastaaPoista
 6. Siinä on nyt laatikko täynnä A-luokan tavaraa!

  VastaaPoista
 7. No välilä on otettava torkut,laatikko tuntui mukavalta:)

  VastaaPoista
 8. Myrsky täytyy suorittaa vaatia testauksia; kissoilla on omat standardinsa laatikoille ym. muka ihmisten käytössä oleville asioille ja esineille. Vaikuttaisi siltä, että laatikko on nyt hyväksytty ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Tätä voimme siis suositella: Se on turvallinen ja mukava, sekä täyttää muutkin standardit.

   Poista
 9. On se hyvä että on tarkastaja ollu paikalla hommaa tarkastamassa ja tarkkailemassa. Kissalle mikä tahansa loota, kassi tai pussi kelpaa päikkäreitten ottamisee. Kannattaa aina välillä muuttaa kotona jotain pientä, ni kissallaki on kivaa.
  http://www.youtube.com/watch?v=lTK2uATLO3w

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti viel sanomani, et jätäppä joskus joku keittiön laatikko kymmenisen senttii auki. Ei mee kauaa kun kissa on laatikossa. ;D

   Poista
  2. Juuri noin:D Sama meininki teilläkin!

   Poista
  3. Tai sitten on sellaiset kissat kuin meillä, jotka aukoo laatikot ihan itse. Eräänä yönä Figo oli avannut alusvaatelaatikon ja levitteli sitä pitkin kämppää :D Mitään syötäväksi kelpaavaa ei kyllä voi säilyttää laatikoissa tai menee yö puuhailuksi.

   Poista
 10. Myrsky näki heti sen mikä on oleellista: väärä sisältö on nyt pois, joten oikea tilalle :)

  VastaaPoista
 11. Miljoonasti parempi käyttötarkoitus on olla Myrskyn päivänokosloora ;)

  VastaaPoista
 12. Katselen ja nautiskelen aina kerralla useamman tekstisi, kun remontti on vienyt aikaani. Ihana nähdä videonpätkiä ilmaleivonnasta ja tarinankerronnasta. Aika erikoinen ääni kisulla. Kaikinpuolin onnellinen näyttää Myrsky olevan, on sitten laatikossa tai ulkopuolella : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mayo:) Myrskyllä on melko laaja ääniskaala, tuossa videossa ääni oli vaativa, mutta vaativampaankin pystytään. Minäkin luulen, ja toivon, että kissa olisi onnellinen.

   Poista
 13. Löytyi siis lootalle parempaa käyttöä, eikä todellakaan ole turhaa kamaa enää tossa laatikossa!

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!