keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Lisää mustavalkoista ja tunnustuspalkinto

Täällä niin rakastetaan mustavalkoisia kuvia. Niissä on paljon enemmän tunnelmaa kuin värikuvissa. Tosin, kauneushan on katsojan silmässä. Valitettavasti omassa kamerassani ei ole kunnon mustavalko-asetuksia, joten olen käyttänyt kuvankäsittelyohjelmia luodakseni sitä tunnelmaa. Netistä löytyy ilmaisia kuvankäsittelyohjelmia, joko omalle koneelle ladattavia tai netissä (on-line) käytettäviä.

Joten kerta kiellon päälle. Vielä pari mustavalkoista kuvaa, väritykseltään oikeasti mustavalkeista eläinystävistä. Kuvassa kuningatar Vilma, vanhempieni kissa.


Kissablogiin mahtuu aina välillä koirakin vierailemaan, sillä onhan meillä tuommoinen Eläinystävän blogi -merkki tuossa sivupalkissa. Sen teki Myrskyn ja Tuiskun, noiden mainioiden mäyräkoirien äippä. 


Kuvassa on bloginpitäjä jahtikaverinsa kanssa. Karjalankarhukoira Jalolla on ikää kolme ja puoli vuotta. Minulla on läheiset välit koiran kanssa, olen tuntenut sen pentuajoista lähtien. Ei tulisi mieleenkään pelätä tuota karhukoiraa. Yleisesti ottaen on vallalla käsitys että karhukoirat ovat äreitä, mutta Jalo on jotain aivan muuta. Jalo on iloinen poika. (Ja vähän kovapäinenkin.) Ja tietysti hirvien kauhu. Pitkillä raajoillaan se juoksee hirvet kiinni ja haukkuu niitä komeasti. Ja muuten, tuosta kuvasta ei sitten sanaakaan Myrskylle!


Elina muisti meitä kauniilla tunnustuksella:

 Paljon kiitoksia Elina ja kissalapset ♥

Liebster-palkinnon tarkoituksena on antaa tunnustus eteenpäin alle 200 lukijan blogeille, joiden toivoisi saavan lisää lukijoita. Me lähetämme palkinnon seuraaville blogeille:

Mandy ja Eki (Psst! Se on muuten Mindyn sisko tuo Mandy!)

Oikein paljon tervetuloa AnnaS. Sinut on tunnustettu!

Translation: This and That.


13 kommenttia:

 1. Huuleni ovat sinetöidyt koirapusuista :)

  VastaaPoista
 2. Katsoin ensin, että onpas valtavan kokoinen mustavalkoinen kissa, mutta se olikin koiruus :) Jalo on hieno nimi.

  Kaunis kiitos ♥-tunnustuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Sinulla on aivan ihana blogi, ansaitset enemmän lukijoita:)

   Jalo on hieno koira, luonteeltaankin jalo.

   Poista
 3. Jos on Helmillä komeat viikset, niin Vilmallapa on upeat kulmakarvat! Olen niitä jo aikaisemminkin ihastellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilma on kaunotar. Ainakin yhdessä asiassa kissat voittavat koirat: kulmakarvojen ja viiksien pituudessa. Siis suhteutettuna eläimen kokoon.

   Poista
 4. Kauniit kuvat. Mustavalkoisuus on jotenkin niin paljastavaa, kuvista nousee ihan eri asioita ja eri tunnelmia esille kuin värikuvissa. Onhan sitä värikuvillekin sitten tarpeensa. Suloinen tuo Jalo. *oho, kuinkas mä nyt ihan vilpittömästi oli tota mieltä koirasta, minä kissamamma*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalolla on hieman kissamaisia piirteitä, se puskee ja töykkii päällään jos haluaa lisää rapsutuksia. Ominaisuus ei kuvasta välity, mutta jospas sinä kissamamma aistit sen:D

   Poista
 5. Kiitokset Myrsky tunnustuksesta! Olet jälleen voimissasi?, tuolla ulkona... Meillä ainakin tuntuu lumimyrskyltä...

  VastaaPoista
 6. Mustavalkoinen. On kaunista.Koirankin kanssa :)

  Kiitoksia uudesta Oscarista, nyt täytyy pitää pieni retretti itsekseen (noin 2.5 minuuttia ) ettei moinen suitsutus mene päähän ja täti-ihminen aloita ylpeilyä ;)

  VastaaPoista
 7. Minäkin ihmettelin ja ihastelin noita mustavalkoisen Vilman vallan mahtavia valkoisia kulmakarvoja.

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!