keskiviikko 8. elokuuta 2012

Satunnaisia tunnustuksia

Ei kuitenkaan tanssilattialta.
Saaripalstan Saila ilahdutti meitä tunnustuksella.
Kiitokset Sailalle ja kissapojille.


Tunnustuksen saajan pitää:
1. Pitää kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään
 
Tähän samaiseen tunnustukseen vastasimme lokakuussa, mutta kerta kiellon päälle! Tunnustus on tainnut kiertää jo aika monessa (kissa)blogissa. Sen eteenpäin laittaminen tämän vuoksi onkin vaikeampi juttu. Päätimme antaa sen eteenpäin uusille blogituttavuuksille:

* Narulle, Sakulle ja tuualle.

* Mandylle ja Ekille

* Myrtille


Ja sitten ne satunnaiset asiat:

Olen laittanut merkille erään asian. Myrskyllä on aika vähän kulmakarvoja.Ehkä kolme kappaletta silmää kohti. Sama juttu bloginpitäjälläkin. Minua ei ole siunattu tuuheilla kulmakarvoilla!
Enkä osaa meikata. En sitten yhtään. Mikä se primer oikein on? Mielestäni se viittaa enemmän johonkin vesieristysjuttuun kuin pohjustusvoiteeseen. Voi voi. Pitäisiköhän sitä ryhdistäytyä tuon kauheudenhoidon suhteen? Kyllä sitä tähän ikään mennessä olisi jo syytä kenties...

Myrsky ei itseään ehosta. Ei poikien tarvitsekaan. Turkistaan kissa kyllä pitää itse huolen. Suihkussa käydään sadepäivinä. Siis ulkona sateessa. Kissaa ei ole täällä sijaiskodissa pesty kertaakaan. Siihen hommaan en edes uskaltaisi ryhtyä. Vapaaehtoiset kylvettäjät saavat kyllä ilmoittautua. Sähköpostiosoite löytyy tuolta oikeasta reunasta, kohdasta TIETOJA MINUSTA.

Kissan hampaatkin on jätetty harjaamatta. Bloginpitäjä taas on toista maata. Suuhygienistillä kun kävin, hän totesi että: "Taidat harjata hampaitasi innokkaasti?" Se piti paikkansa. Sähköhammasharjan jouduin viimein ostamaan itselleni. Se on kuulemma hellempi kalustolle kuin käsin jynssääminen.

Aamuisin sijaiskodisssa hoidetaan aamutoimet hiljaa. Ettei vain häirittäisi yövuorosta kotiin tullutta ja uupunutta kissaa. Turha ajatella, että miksi suotta, sehän on vain kissa...
Henkilökunta haluaa olla kohtelias. Ajatelkaapa tilannetta omalle kohdalle: Aamulla nukuttaisi makeasti, kellonsoittoon olisi vielä aikaa, ja joku tonttu kolistelee ja paiskoo astioita keittiössä. Nukkuminen on silloin mahdotonta.


Bloginpitäjä nostaa penkiltä painonsa verran rautaa ja lataa jalkakyykkytankoon enemmän romua mitä oma elopaino on. Myrsky sen sijaan nauttii elämästä. Ja jättää kaikenmaailman kouhkaamiset ja suorittamiset tekemättä.

Translation: Some Confessions. But Not on a Dance Floor.

12 kommenttia:

 1. Taas opimme lisää :) Hauskoja paljastuksia!

  VastaaPoista
 2. Kiitti Myrsky <3 Miä otan haasteen vastaan het kun saan äiskän (sihteerin) näppäimistölle. -myrtti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä Myrtti. Mielenkiinnolla odotellaan että mitä sieltä paljastuukaan!

   Poista
 3. Kivoja tunnustuksia ja hienot kuvat Myrskystä. Bloginpitäjä taitaa olla aikamoinen tyttö, kun nostaa painonsa verran rautaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula. Oman painon verran saan nostettua, mutta montako kertaa... se on jo toinen juttu:D

   Täytyyhän sitä treenata. Treeniä suosittelen kaikille. Jos vaikka sattuu niin huonosti käymään että maanjäristyksen alle jää. Jaksaa sitten nostaa niitä lohkareita päältään kun on salilla treenannut:O

   Poista
 4. Voi miten ihana kuva tuo alempi!!! Myrskyn ei todellakaan tarvitse meikata, ehostaa, suihkutella tai punnertaa, hän on täydellinen ilman kaikkia noita.
  Minäkin vaikutuin voimistasi! Vaikka en olekaan tullut mitanneeksi, paljonkin jaksan itse nostaa, ehkä jonkin verran kumminkin. Ainakin ison lattialankun verran.
  Minusta primer on pohjamaali.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meissä tytöissä on sitä poweria, vaikkei se ulospäin näkyisikään! Olet oikeassa, primer on pohjamaali, primeri taas niitä vesierkkajuttuja. Ja niistä pohjustusvoiteistahan minullahan ei ole kokemusta.

   Poista
 5. Voi kun te olete ihania, molemmat. Myrskyn kuvat on niin suloiset! Ja toi meikkausjuttu ei oo munkaan juttu, olen kuitenkin sen verran turhamainen että asennutan ripset päähäni. Olen muka sitten ihan laitettu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirkko:) Ripsienpidennytkset eivät ole turhuutta, vaan hyvä sijoitus!

   Poista
 6. Ja minä kun olen kuvitellut olevani vahva :) Ihana kuva rennosta ja tyytyväisestä Myrskystä.

  VastaaPoista
 7. Vahva voi olla monin eri tavoin. Ja vahvuutta voi treenata. Minulla on vuosien työ takana salilla. (Jos vielä saan joskus vastaavanlaisen tunnustuksen, täytyy sitten laittaa joku treenipätkä eetteriin!)

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!