torstai 30. elokuuta 2012

Posti kulkee

Tänään saimme Naukulan sivuilta lukea kuinka Helmistä on tullut kansainvälinen tähti. Todella hieno juttu. Myrsky ja sijaiskodin henkilökunta ovat varsin onnellisessa asemassa. Me voitimme tällä viikolla Helmin fanikuvan. Minnalle ja Myrskylle osoitettu kirjekuori löytyi tänään postilaatikosta. Fanikuva nousi siis arvoon arvaamattomaan, kuten Cheri tuolla Naukulan kommenttiosiossa mainitsikin. Kylläpä me olemme onnekkaita!


Kävin illalla postilaatikolla ja Myrsky nautiskeli auringonpaisteesta pihalla. Minä huusin kissalle: "Tulehan katsomaan! Saatiin postia. Nyt se fanikuva tuli!" Kuoren avasimme yhdessä sijaiskodin rappusilla. Sieltä löytyi aivan suunnattoman ihana kuva Helmistä♥ Kuva laitetaan joko sijaismamman sängyn viereen, missä on kissojen "Hall of Fame" galleria, tai sitten Myrskyn ruokailualueelle. Kuvan sijoituspaikkaa ei ole vielä päätetty.

Tämän lisäksi saimme pari bonus-juttua, sydämen muotoisen lautasen ja pienen lelu Myrskylle. Tuhannet kiitokset näistä Naukulaan! Te olette niin ihania, me tykätään teistä!

Translation: We ♥ Ginger Tabby!

18 kommenttia:

 1. Nopeasti kulki posti! Olkaa hyvät.

  Huomioitavaa on, että kuuluisuus tuli nopeasti ja odotamme sen lähtevänkin yhtä nopeasti! Kannattaa paistatella sen suosiossa nyt tämän illan :)

  VastaaPoista
 2. Toi on niin ihana fanikuva! Myrskyllä on nyt oma pin up. Kaikki me voidaan kehuskella, että tunnetaan se kuuluisa Helmi ♥ Onnea vielä teille voitostanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri! Me ollaan kuljettu pää pilvissä eilisestä lähtien. Helmi on vaan niin kaunis ♥

   Poista
 3. Ooh, nyt olen kyllä entistäkin enemmän kateellinen teille tuosta fanikuvasta, koska Helmi on kansainvälinen julkkis! Mutta onneksi voin aina kehua olevani Helmin kaveri ja vieläpä fanikuvan omistajienkin kaveri, tattaraa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko tuo oikea asenne. Että iloitaan yhdessä ystävien kanssa:)

   Poista
 4. Ihana! Oi, tuo suloinen kuva! Onkohan ihan varma, että kilpailijattaren kuva ruokailupaikalla ei häiritsisi Myrskyn keskittymistä? Meinaan siis jos Myrsky arvelisi että Helmi pyrkii samoille apajille ja stressaantuu ;-)
  Kissojen Hall of Fame ♥
  Ai niin, Cherihän sen huomasi: Myrskyn oma pin-up!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me onnekkaat:) Kuten sanottu, sijoituspaikkaa ei ole vielä päätetty. Ei siitä varmaan kuitenkaan aleta riitelemään;)

   Poista
 5. Voi, onnea voitosta! Komea (ja kaunis!!) kuva kollipojalle ;)

  VastaaPoista
 6. Kyllä Myrskyn nyt kelpaa koti-iltoina katsella Helmin kaunista kuvaa ja haaveilla vaikka yhteisistä juhlista omassa kissanminttupellossa :) Onnea, lautanenkin on aivan ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru. Me olemme erittäin iloisia tästä voitosta:)

   Poista
 7. Hiano kuva ja viäl tommosia ekstroja lisänä. Kyl sun ny kelpaa. Mekin saatiin tänään Helmiltä kirja, mutta siitä me kerrotaan huoamenna omassa blgissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kelpaakin:) Kyllä Helmi ja Mamma vaan on kivoja likkoja.

   Poista
 8. Siis saatiin kirjE, ei kirjA. On ne eri kivoja, Helmi ja Mamma. Juu. Mekin tykätään. Tykätään me sustakin. Juu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kirotusvirhe! Sijaisäippä huomasi että sillä on yksi semmoinen tuolla tekstissä. Minä jo teidän Helmi-juttua lukiessani ihmettelin että missä se kirja on:D

   Hurrr!

   Poista
 9. Saittepa hienon kuvan Helmistä. Helmi on siinä ihan pusuteltavan näköinen. Ja kuuluisuuskin vielä. Onnea, Myrsky ja Minna.

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!