lauantai 18. elokuuta 2012

Kesä viipyilee vielä

Mutta talveen täytyy varatua

Elokuun puoliväli on ylitetty, mutta kesä jatkuu vielä. Tänään(kin) on ollut hieno ilma. Henkilökunta päätti sahata hieman lautoja. Laudat poikki ja pinoon. Niitä voi sitten takassa poltella ilmojen viilettyä. Tai lämmittää niillä pihasauna. Myrsky tyytyi tarkkailemaan puuhia.

Ja pöh! Yritä tässä sitten ottaa päikkärit...

Aurinkovuoteen alla varjossa oli hyvä loikoilla ja valvoa henkilökunnan työskentelyä. Onneksi pöytäsirkkelin uusi terä ei pidä kauhean kovaa meteliä, joten kissa ei suuremmin häiriintynyt. Myrsky ei ole kauhean ääniarka. Naapurin ruohonleikkurikaan ei sitä häiritse. Mutta auta armias jos sijaiskodin klippo tulee riittävän lähelle, niin silloin paetaan sisätiloihin!

Lämpötila nousi päivällä ihan kesäisiin lukemiin. Pienenpieni sadekuurokin saatiin ja ukkonen jyrähti muutaman kerran. Tervetuloa mukaan Sarppu ja leppoisaa lauantai-iltaa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Tänään on ollut todella ihana kesäinen päivä. Kissakaan ei jaksa kuin päikkäreitä. Myrsky näyttää tyytyväiseltä. Ääniherkkyys on meilläkin onneksi tasaantunut, mutta toivon, että se säilyy kun pellolla liikkuvat niittokoneet ja paalaajat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että teilläkin kissa on laiskotellut! Niittokone. Se vasta pelottava onkin. Noin suuria vekottimia täytyy kissojen pelätä, niiden lähelle ei ole mitään syytä mennä.

   Poista
 2. Täälläkin on ollut hyvin kesäinen päivä. Mikäs siinä, ehtinee tuo talvella olla vielä kylmäkin :)

  VastaaPoista
 3. Varjossa, aurinkotuolin alla on hyvä paikka. Ei häiritse polttava aurinko, ei myöskään kesäiset sadekuurot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta. Ja päällä lojuva pyyhe ehkä hieman vaimentaa melusaastettakin.

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!