perjantai 28. helmikuuta 2014

Keskellä lattiaa

Kuka on jättänyt kenkänsä keskelle eteisen lattiaa? Vaikka henkilökunta on sisäsiisti ja itsestään huolta pitävä kaveri, niin joskus sitä ollaan väsyneitä ja unohdetaan laittaa kengät sinne minne ne kuuluvat.


Myrsky oli henkilökunnan huolimattomuudesta vain mielissään. Eteiseen muodostui mukava väijypaikka, kunnes sijaismamma otti ja pilasi sen siirtämällä bootsit kenkätelineeseen. Varsinainen ilonpilaaja siis.

Nämä väliaikaiset väijypaikat ovat kissan mielestä kivoja. Ai väliaikaiset? Meillä on tyhjä paperikassi seissyt jo monta kuukautta rappusten alapäässä. Sen takaa on kissan kiva väijyä yläkerrasta alakertaan kulkevia ihmisiä. Monet kerrat olen joutunut kissan säikäyttämäksi kun olen omissa ajatukissani alakertaan tullut.

Onko teillä muilla väliaikaisia kyttäyspaikkoja?

Translation: Try Walking in My Shoes.

28 kommenttia:

 1. Kissoille riittää puuhaa ja mielenkiintoa, kun viikoittain siirtelee vaikka jonkun tuolin paikkaa, laittaa pahvilaatikoita outoihin paikkoihin, kaikkee tollasta.
  Meillä on tasavahvoina väliaikaiskyttäyspaikkoina rutatut matot ja pussit/kassit/pahvilootat/tms.

  Mukavaa vkl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rutatut matot, tell me about it:D Paperikassit on tosi käteviä, niille on kissan helppo antaa kyytiä.

   Poista
 2. Kyllä vaan. Meillä oli viikon tietokonelaatikko keskellä olohuoneen lattiaa, koska Leevistä oli mukava A) nukkua sen päällä, B) kytätä sen liepeiden alla. pesuhuoneesta en raaskinut kerätä pois kuivumassa ollutta pöytäliinaa, koska sen alta syöksyi jatkuvasti vaaniva katti. Ja jos ei väijypaikkoja löydy, saa niitä tehtyä kissamaisesti iltaryntäilyssä ruttaamalla mattoja....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietokonelaatikko keskellä lattiaa, aivan mahtava kissakodin sisustuelementti:D

   Poista
 3. Ihmisen kassi on eteisen lattialla. Sen alle menee joskus lelut piiloon ja sen takana voi väijyä kissa. Joskus voi olla jotakin muutakin poikkeuksellista. Nyt on mm. uusi kenkälaatikko!

  Kengät meillä on tuulikaapissa, ja yleensä kaikki keskellä lattiaa. Tuulikaappi on niin pieni, että kolme paria kenkiä on kaaos ja voi saada sisääntulijan kompastumaan.

  VastaaPoista
 4. Väliaikaisia kyttäyspaikkoja? Joo ei oo. Mut meil on kyl vakkarikyttäyspaikkoja ja ne kaikki on naapurinrajalla. Keh heh heh...

  VastaaPoista
 5. Meillä väijytään mistä vaan. Siis kissasiskokset väijyvät toisiaan =)

  VastaaPoista
 6. Kirin teidän tapahtumat yhteen putkeen tässä ja täähän on ihan selkeä juttu: Myrskyllä on alkanut treenaus kesäkuntoa varten. Fyysistä treeniä, ravinnon tarkistusta (koivuvesi(palautus)juoma) ja bootsien kanssa väijyistreeniä! Todellakin myyrät, kunkku on kohta tonteilla valppaana ja teräskunnossa <3

  VastaaPoista
 7. kröhöm. Väijytystreeniäkö sittenkin ;D

  VastaaPoista
 8. Komeat bootsit ja vielä komeampi Myrsky! Niin sävy sävyyn keskenään, että miten ihmeessä sijaismamma raskikin rikkoa noin esteettisen asetelman! :D

  VastaaPoista
 9. Satunnaisesti täällä lojuu joku paperikassi jossain nurkassa :)

  VastaaPoista
 10. Pyykkiteline. Mustavalkopantteri väijyy eteisessä pyykkien lomassa ja säntää säikäyttämään pahaa-aavistamattomia ohikulkijoita. Sikäli, kun blogiakin katsoo, ei pyykkitelinettä tietysti voi ihan "väliaikaiseksi" kyttäyspaikaksi sanoa... Siinähän se kenottaa alvariinsa keskellä kulkuväylää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsit, meillä ei ymmärretä pyykkitelineen päälle yhtään. Oli siinä pyykkejä tai ei, niin sitä ei noteerata ollenkaan.

   Poista
 11. Kollolla on väliaikaisia kyttäyspaikkoja, kun kuivatan pyykkejä tuolien päällä niin kissa syöksyilee kuivuvien pyykkien takaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa oikein hyvältä! Puhtaat pyykit saavat samalla pienen karvakuorrutteen?

   Poista
 12. Paremman puutteessa voi kytätä henkilökuntaa ja mammaa. Meillä mennään ulos kytikselle :)

  VastaaPoista
 13. Pyykkitelineelle toinen ääni, se on oikein oiva väijypaikka, jonka mielenkiintoa lisää se, että se on joskus poissa maisemista. Mutta noin muuten mikä tahansa esine epätavanomaisessa paikassa on vähintäänkin makuupaikkana testattava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä täällä kannatetaan niitä pyykkitelineitä!

   Poista
 14. Olipas mukavaa löytää tällainen kissablogi. Minä olen ollut todella allerginen kissoille ja sen vuoksi kartellut, mutta Luoja on armahtanut ja olen pikkuhiljaa erinäisten kissojen myötä (ei siis meillä) jotenkin vain siedättynyt. Amanda -kisuli sai tyttären luota loppuelämän kodin oltuaan sijaisperheessä vajaan vuoden. Aivan ihana kissa!! Pois ei annettais (vaikka välillä housut näyttää enempi karvalankamatolta kuin mustilta housuilta:..). Väijypaikkoja Amanda ei oikein suosi - tulee tervehtimään jokaista vuorollaan. No, jos maton alunen lasketaan..... tai kaapin päällys, tai pöytä... tai saunan laude...tulihan noita sittenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos kommentistasi! Amanda kuulostaa oikein mainiolta tapaukselta:)

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!