tiistai 6. lokakuuta 2015

Voi myrsky minkä meille teit!

Huomasittehan että myrsky oli pienellä kirjoitettu? Myrsky on ollut kiltisti mutta se Valio-myrsky riepotteli meitä ihan huolella. Perjantai-illasta sunnuntaiaamuun olimme ilman sähköjä. Ja ilman juoksevaa vettä. Pesut jäivät meiltä pesemättä ja akut lataamatta.


Kissaa ei sähkökatkos juuri häirinnyt. Pesut hoidettiin ja akut tuli ladattua. Myrsky pysyi coolina mutta perjantaina minä panikoin kovan tuulen vuoksi enkä päästänyt kissaa pihalle. Eikä myöskään lauantaiaamuna pihalle ollut asiaa. Aloitimme hirvijahdin enkä halunnut päästää kissaa ulos mahdollisesti koiran hätyytettäväksi.

Viikonlopun jälkeen ostoslistalle lähti aggregaatti.

Translation: Must Have Essentials: Aggregation.


20 kommenttia:

 1. Kovalla tuulella kissojen onkin syytä pysyä sisällä! Sähkökatkot on tylsiä tietysti, ainakin pitkään kestäessään. Onneksi saitte sähkönne takaisin!

  Hirvestysonnea myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauan niitä odotettiin ja ilo oli suuri kun ne saatiin. Ja kiitos.

   Poista
 2. Kyllä maalla tarttetaan akrekaatti. Ite hommasin sellassen keväällä.

  Onnee hirvimettälle!! (Meillä jo alottivat kaatohommat jo jahdin ekana päivänä. :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunnan haaveissa on sellainen riittävän järeä. Ja se pitäisi vielä edullisestikin saada... Minulle riittäisi pienikin.
   Meillä aloitusta siirrettiin viikolla.

   Poista
  2. Ymmärrän henkilökuntaa, hän haluais et koko taloon sais sitte sähköt. Pienellä saa vaan sellasset kojeet joissa on töpsöliin tyrkättävä johto.

   Poista
 3. Onneksi Myrsky pysyi tyynenä :)
  Saalistusonnea hirvimetsälle! Me tilattiin siskon kanssa tutulta metsämieheltä kokonainen peura ja sitä tässä jännityksellä odotetaan (ja pakastinta tyhjennetään valmiiksi) ;)

  VastaaPoista
 4. Vois olla ihan mielenkiintoista kokeilla elää muutama päivä ilman sähköä ja vettä... En ehkä tykkäis, mutta mielenkiintoista ois.
  Mahtaiskohan hirvimettältä irrota jokunen hirvenkarva Penalle leikkeihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä. Otetaan Penalle palanen hirveä. (Yritetään muistaa!)

   Poista
 5. Voi hitsi! Uskomatonta, mutta täällä saaristossa, missä tuulee aina, oli myrsky ihan kesy. Siis vähän niin kuin tuo sohvalla retkottava yksilö ;-)
  Harmi kuulla teidän ongelmista!
  Myysky ♥

  VastaaPoista
 6. Taas osoituis kissojen ylivertaisista ominaisuuksista: itsepuhdistuvuus, itselatautuvuus, jne... Ja ylivertaisen söpöt tumman kanervahunajan väriset pöksyt ja massu. Tähän ei ihminen pysty!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmiset ovat vajavaisia -kissat täydellisiä.

   Poista
  2. Kommentoinnin lisäks on hauskaa lukea, mitä vastaat kenenki kommenttiin. :D (Pöljä minä...) Teen tätä samaa muuallakin.

   Poista
 7. Myrsky osaa rentoutua myrskylläkin. Aggregaatti lienee välttämätön hankinta myerskyjen lisääntyessä, sähkötön elämä on hankalaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aggregaatti on aivan välttämätön tähän talouteen.

   Poista
 8. Teille on haaste: http://elamaajaelamyksia.blogspot.fi/2015/10/blogini-tarina.html

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!